Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Perskaičiau damų pokalbius ir atkreipiau dėmesį, kad viena iš jų gyvena Mažeikiuose ir turi prolemų su siūlų įsigijimu. Pagalvojau, kad jei labai reikia, galiu pagelbėti - Vilniuje nupirkti ir parvežti į Mažeikius (grįžtu į Mažeikius maždaug kas mėnesį) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvie @ 2009 11 13, 00:21)
Perskaičiau damų pokalbius ir atkreipiau dėmesį, kad viena iš jų gyvena Mažeikiuose ir turi prolemų su siūlų įsigijimu. Pagalvojau, kad jei labai reikia, galiu pagelbėti - Vilniuje nupirkti ir parvežti į Mažeikius (grįžtu į Mažeikius maždaug kas mėnesį)  mirksiukas.gif

Čia aš turbūt ta mažeikietė lotuliukas.gif na yra Mažeikiuose tų siūlų tikrai nemažas pasirinkimas, tik kad kartais užsimanai to, ko nėra ( ir dažniausiai nėra labai būtina doh.gif lotuliukas.gif ) Šiaip aš ieškau Vernito pusvilnės pieniško šokolado spalvos (kažin ar yra tokių g.gif )ir AČIŪ už rūpestį 4u.gif aš tai asmeniškai turiu , kas iš Vilniaus parvežtų, tik , kad norisi pačiai juos ''gyvai'' apčiupinėt ,''apuostinėt'' ir tada pirkt.

Dabar susimasčiau,ar yra VERNITO pusvilnės PIENIŠKO ŠOKOLADO SPALVOS wub.gif ar baigt čia man svajot, o gal yra kokia VERNITO siūlų spalvų paletė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2009 11 11, 18:14)
Zinot, kokia mano patirtis mezginiu skalbime? Mezgejos turbut kvaila palaikys  blush2.gif  Visus mezginius skalbiu skalbyklej su skalbimo rankomis programa. Man labai issitaso skalbiant rankomis. Netgi turejau tokios patirties, kad rankomis skalbta suknele gerokai istiso, perskalbiau skalbyklej, isdziovinau sulankstyta ir vel viskas grizo i vietas. Tai va..... o rankomis skalbiant didesnis svoris.... issitampo kaip reikiant. Rankomis skalbiu tik tada, kai noriu pailginti drabuzi.
Gal ir jus taip pabandykit?  tongue.gif

Savo mezgalus as irgi taip visad skalbiu thumbup.gif ,bet uzsakymus tik greziu su masina,nesinori rizikuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2009 11 13, 10:42)
Čia aš turbūt ta mažeikietė  lotuliukas.gif na yra Mažeikiuose tų siūlų tikrai nemažas pasirinkimas, tik kad kartais užsimanai to, ko nėra ( ir dažniausiai nėra labai būtina  doh.gif  lotuliukas.gif ) Šiaip aš ieškau Vernito pusvilnės pieniško šokolado spalvos (kažin ar yra tokių  g.gif )ir AČIŪ už rūpestį  4u.gif aš tai asmeniškai turiu , kas iš Vilniaus parvežtų, tik , kad norisi pačiai juos ''gyvai'' apčiupinėt ,''apuostinėt''  ir tada pirkt.

Dabar susimasčiau,ar yra VERNITO pusvilnės PIENIŠKO ŠOKOLADO SPALVOS  wub.gif ar baigt čia man svajot, o gal yra kokia VERNITO siūlų spalvų paletė  rolleyes.gif

atsakau, mirksiukas.gif nezinau ar cia skaitosi pienisko sokolad splava, bet cia is vernito http://public.fotki....cture33896.html
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kur Vilniuje arba Siauliuose butu galima nusipirkti "Alaska" siulu? blush2.gif
Atsakyti
norėčiau laaabai storų siūlų. kas kur matėt? internetu gal galima užsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 11 13, 20:19)
norėčiau laaabai storų siūlų. kas kur matėt? internetu gal galima užsisakyti?

Storiausi internete yra kasiulai.lt

http://www.kasiulai....oda-p-3970.html

O parduotuveje Verpalai (Alvita)(bent jau Vilniuj ir Klaipedoj) tikrai yra toookiu storuliu (100 g -40m)
Atsakyti
ačiū 4u.gif bet jie mano galva laaabai brangūs. kad ir liemenei, išeitų auksinė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites mezgejaites .... 4u.gif
Reik patarimo ax.gif Nusipirkau siulus NAKO (50akryliko 50vilna ) , noriu megzti suknele- sarafana , gal kuri bandete ar toks siuliukas tiks .....
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2009 11 15, 15:45)
Sveikos mergaites mezgejaites .... 4u.gif 
Reik patarimo  ax.gif  Nusipirkau siulus NAKO (50akryliko 50vilna ) , noriu megzti suknele- sarafana , gal kuri bandete ar toks siuliukas tiks .....

Tikrai tiks. Daug is jos visko mezgus.
Atsakyti
mergaitės gal kuri esat bandžiusi tokius siūliukus? http://www.auksarank...productID=46318

reikia plonu ir nepūkuotu siūlu, kad butų galima iš keliu giju susukti, niekur nieko panašaus nerandu. Šitie lyg ir nieko bet ivertinimas nelabai geras, gal jie visai prasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2009 11 15, 23:06)
mergaitės gal kuri esat bandžiusi tokius siūliukus? http://www.auksarank...productID=46318

reikia plonu ir nepūkuotu siūlu, kad butų galima iš keliu giju susukti, niekur nieko panašaus nerandu. Šitie lyg ir nieko bet ivertinimas nelabai geras, gal jie visai prasti g.gif

Neprasti tie siūlai. Vilna, geras metražas. Labai lygus siūliukas. Dėjau du siūliukus nerdama vąšeliu, o mezgimui tai įvairiai: ir tris, ir keturis.
Atsakyti