Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Turėjau ir aš skaudžios patirties su merino vilnele. Beretę mezgiau, kol neišploviau buvo gera, kai išploviau galiu nešt į zoologijos sodą drambliui doh.gif lotuliukas.gif Išklero visa, toks skystalas gavosi doh.gif Dabar pasiskaičius patikrinau etiketę - akurat Grignasco doh.gif Siūlai malonūs ir mezginys thumbup.gif bet tik iki išplovimo. Šiaip nusimezgiau vis tik aš tą beretę - akių dėjau per pusę mažiau unsure.gif Pikčiausia, kad siūlų parduotuvėje sakiau, kad reikia kepurei blink.gif
O savo visus mezginius irgi plaunu skalbiankėj rankų režime, niekada neturėjau bėdų - net su mochera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna575: 11 lapkričio 2009 - 17:36
QUOTE(daivulka78 @ 2009 11 11, 16:50)
Nesupratau g.gif Kas čia juokingo: kad iš bliuzės gavosi šlebė, ar kad megzti nemoku g.gif Dabar iš bliuzės ir aš juokiuosiu.  O pavyzdėlį tai mezgiau. Jis patyso. Tačiau bliuzė doh.gif Ai irnesakyk.gif

juokinga kad gavos šlebė, gal net daugiau iš pačio žodžio. kad megzt nemoki juoktis negalėčiau, nes pati neesu super mezgėja

Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2009 11 11, 19:06)
juokinga kad gavos šlebė, gal net daugiau iš pačio žodžio. kad megzt nemoki juoktis negalėčiau, nes pati neesu super mezgėja

O aš iš suvalkijos lygumų, tai kartais leidžiu sau tarmiškai papostringauti, kad nepamirščiau. MB net ir dabar kai kada perklasia ką koks žodis reiškia lotuliukas.gif Šlebė g.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat prieš kelis metus nusivyliau GRIGNASCO MERINOFINE siūlais. gun_bandana.gif Gaila buvo darbo. Bet juos visviena sunaudojau! Permezgant pridėjau mocherinį siūlą su elastanu. Toji mochera po mezgino susitraukia, gal ryšium su tuo ir permegztas daiktas nešiojasi puikiai bigsmile.gif
Mocherinį siūlą pirkau „Ditekse“.

p.s. Jei ką domina, turių dar berods apie porą šimtų gramų mocheros, ciklameninės spalvos, siūlų, jei kas norite pamėginti, galiu pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dygsnis: 12 lapkričio 2009 - 10:54
As esu mezgus is Grignasco flavia baby trys gaminius, viena mezgiau is dvigubo siulo, tai kai isskalbiau man netgi patiko, kad mezginis minkstas pasidare..viena mezgiau is viengubo tankiai tai paskystejo isskalbus, bet nieko, o vat viena mezgiau gan skystai, tai kai isskalbiau doh.gif ..vienu zodziu nusprendziau butent situos siulus naudot kai reikes kokio apystorio mezginio dedant du siuliukus, tada tikrai liuks..arba laabai standziai megzt..
Ir dar esu mezgus is turkisko merinoso, nepamenu pavadinimo, buvo pirkti Midaroj, va tas merinosas tai visai nepasikeite isskalbus, kaip buvo standus siulas taip ir liko..
Atsakyti
Merginos,kas mezge is Smyrna Gold (50g/200m),netysta? g.gif
Atsakyti
mačiau IKI moherio. Gal kokių atsiliepimų apie jį g.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 11 12, 17:47)
mačiau IKI moherio. Gal kokių atsiliepimų apie jį g.gif

Koks jis? blush2.gif Ilgis, storis, spalvos... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 11 12, 17:13)
Koks jis?  blush2.gif Ilgis, storis, spalvos...  rolleyes.gif

Ploni, pavadinimo nepamenu, metražas 500, ar šiek tiek daugiau. Buvo juodų, baltų, rožinių, salotinių, rudų, raudonų, žydrų... kaina lyg 7.99
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 11 09, 21:29)
O gal kur matėt Kaune TEKSRENOS siūlų g.gif

Vitebsko IKI mazytej parduotuvytej (prie tualeto)maciau. Kaina patiko, bet kazkaip pabijojau. O ar geri siuliukai, nesiburbuliuoja?
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 11 12, 18:19)
Ploni, pavadinimo nepamenu, metražas 500, ar šiek tiek daugiau. Buvo juodų, baltų, rožinių, salotinių, rudų, raudonų, žydrų... kaina lyg 7.99

O kas gamina ir kokia sudėtis?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aš vyrui mezgiau megztinį iš teksrenos pusvilnės. Man labai patiko.
Atsakyti