O gal kur matėt Kaune TEKSRENOS siūlų
QUOTE(dontstop @ 2009 11 09, 10:18)
Nuo rytojaus Maxėj rusiška 100 % vilna kainuos po 5,99
O gal žinot, kokia jos kokybė?
Sveikos siūlu žinovės
gal galėtumėt patarti iš kokių siūliukų geriausia megzti moherinbę suknutę?
kad gerai nešioytųsi ir nekąstų nuogo kūno
Papildyta:
aš suprantu, kad iš moherinių siūlų, bet konkrečiau norėjau paklausti
Papildyta:
QUOTE(AgnePagne @ 2009 11 10, 13:01)
O gal žinot, kokia jos kokybė?
na, man nepatinka
QUOTE(dontstop @ 2009 11 10, 16:12)
na, man nepatinka
o man visai patinka, kaip gryna vilna visai minkstute, Vernito yra daug prastesne.na vat tik nezinau kaip nesiojas. Bet nusipirkau pabandyt
QUOTE(zvirble @ 2009 11 10, 12:17)
Sveikos siūlu žinovės
Papildyta:
Papildyta:
Iš kid moheros Geriausia su šilku
Gelbekit!!!!!!!!!!!susiruosiau mamai megst megstuka is merinosu vilnos siulu, bet prisiskaiciau, kad ji ziauriai tamposi siuliukai tai nerealus, bet jei tikrai jie taip tamposi, tai ir megst neapsimoka ar tikrai?? gal kas mezget ka nors??mama noretu butent tokiu svelnuciu, kurie nekanda, moxeros ne is pradziu nudziugau, kad radau tuos siuliukus, bet dabar tai
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 11 11, 07:40)
Gelbekit!!!!!!!!!!!susiruosiau mamai megst megstuka is merinosu vilnos siulu, bet prisiskaiciau, kad ji ziauriai tamposi siuliukai tai nerealus, bet jei tikrai jie taip tamposi, tai ir megst neapsimoka ar tikrai?? gal kas mezget ka nors??mama noretu butent tokiu svelnuciu, kurie nekanda, moxeros ne is pradziu nudziugau, kad radau tuos siuliukus, bet dabar tai
Koks siūlų gamintojas? Mezgiau iš skirtingų merinosų, nei vienas neišsitampė
Ačiū labai, Varna575 , o gal dar galit patarti, kiek mazdaug matkeliu suetu vidutiniškai S ir M dydžio suknutėm iki kelių? kad galėčiau orientuotis moheros pasaulyje...
"Nusivyliau vienais tokiais siulais . Vadinasi GRIGNASCO MERINOFINE 100proc. vilna, 50g - 175m, pirkau parduotuveje VERPALAI, po 10.50Lt berods.nutariau dar is tokiu pat numegzti ir sarafana - jau beveik pabaigiau (liko tik kakla ir ranku iskirptes apmegzti) ir sugalvojau ji isskalbti. Vandenyje man tie siulai isvis tokie skysti pasidare ir visas mezginys toks besitampantis. Issigandau, kad pakabinus tas sarafanas visai issitemps, nes apacioj kvarbatkytes del savo svorio istemps, todel dziovinau istiesta, bet vis tiek issitampe Vilna paprastai baisu, kad nesusitrauktu, o cia - issitampe. Nesuprantu ar cia siulai per ploni, bet tokie buvo nurodyti megztinuko aprasyme."
radau SM va toki posta...
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 11 11, 11:04)
"Nusivyliau vienais tokiais siulais . Vadinasi GRIGNASCO MERINOFINE 100proc. vilna, 50g - 175m, pirkau parduotuveje VERPALAI, po 10.50Lt berods.nutariau dar is tokiu pat numegzti ir sarafana - jau beveik pabaigiau (liko tik kakla ir ranku iskirptes apmegzti) ir sugalvojau ji isskalbti. Vandenyje man tie siulai isvis tokie skysti pasidare ir visas mezginys toks besitampantis. Issigandau, kad pakabinus tas sarafanas visai issitemps, nes apacioj kvarbatkytes del savo svorio istemps, todel dziovinau istiesta, bet vis tiek issitampe Vilna paprastai baisu, kad nesusitrauktu, o cia - issitampe. Nesuprantu ar cia siulai per ploni, bet tokie buvo nurodyti megztinuko aprasyme."
Negaliu pakomentuoti, iš šitų nemezgiau
QUOTE(dontstop @ 2009 11 11, 10:16)
Koks siūlų gamintojas? Mezgiau iš skirtingų merinosų, nei vienas neišsitampė
As kiek mezgiau is Mondial merino vilnos ir pusvilnes,tai liuks,neissitampe,bet va mezgiau is tu Grignasco 100%merino berete(cia kur pamineti siulai),tai po skalbimo pasidare skysta ir isplerus Gerai dar,kad pries tai neskalbta dukra spejo panesiot.
O atrode,tokie svelnus ir malonus.....