Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

O gal kur matėt Kaune TEKSRENOS siūlų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 11 09, 10:18)
Nuo rytojaus Maxėj rusiška 100 % vilna kainuos po 5,99  smile.gif

O gal žinot, kokia jos kokybė?
Atsakyti
Sveikos siūlu žinovės smile.gif
gal galėtumėt patarti iš kokių siūliukų geriausia megzti moherinbę suknutę? 4u.gif
kad gerai nešioytųsi ir nekąstų nuogo kūno blush2.gif
Papildyta:
aš suprantu, kad iš moherinių siūlų, bet konkrečiau norėjau paklausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2009 11 10, 13:01)
O gal žinot, kokia jos kokybė?

na, man nepatinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 11 10, 16:12)
na, man nepatinka  ax.gif

o man visai patinka, kaip gryna vilna visai minkstute, Vernito yra daug prastesne.na vat tik nezinau kaip nesiojas. Bet nusipirkau pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2009 11 10, 12:17)
Sveikos siūlu žinovės  smile.gif
gal galėtumėt patarti iš kokių siūliukų geriausia megzti moherinbę suknutę? 4u.gif
kad gerai nešioytųsi ir nekąstų nuogo kūno blush2.gif
Papildyta:
aš suprantu, kad iš moherinių siūlų, bet konkrečiau norėjau paklausti 4u.gif

Iš kid moheros 4u.gif Geriausia su šilku mirksiukas.gif
Atsakyti
Gelbekit!!!!!!!!!!!susiruosiau mamai megst megstuka is merinosu vilnos siulu, bet prisiskaiciau, kad ji ziauriai tamposi doh.gif siuliukai tai nerealus, bet jei tikrai jie taip tamposi, tai ir megst neapsimoka doh.gif ar tikrai?? gal kas mezget ka nors??mama noretu butent tokiu svelnuciu, kurie nekanda, moxeros ne schmoll.gif is pradziu nudziugau, kad radau tuos siuliukus, bet dabar tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 11 11, 07:40)
Gelbekit!!!!!!!!!!!susiruosiau mamai megst megstuka is merinosu vilnos siulu, bet prisiskaiciau, kad ji ziauriai tamposi  doh.gif siuliukai tai nerealus, bet jei tikrai jie taip tamposi, tai ir megst neapsimoka  doh.gif ar tikrai?? gal kas mezget ka nors??mama noretu butent tokiu svelnuciu, kurie nekanda, moxeros ne  schmoll.gif  is pradziu nudziugau, kad radau tuos siuliukus, bet dabar tai  doh.gif

Koks siūlų gamintojas? Mezgiau iš skirtingų merinosų, nei vienas neišsitampė g.gif
Atsakyti
Ačiū labai, Varna575 4u.gif , o gal dar galit patarti, kiek mazdaug matkeliu suetu vidutiniškai S ir M dydžio suknutėm iki kelių? 4u.gif kad galėčiau orientuotis moheros pasaulyje... biggrin.gif
Atsakyti
"Nusivyliau vienais tokiais siulais . Vadinasi GRIGNASCO MERINOFINE 100proc. vilna, 50g - 175m, pirkau parduotuveje VERPALAI, po 10.50Lt berods.nutariau dar is tokiu pat numegzti ir sarafana - jau beveik pabaigiau (liko tik kakla ir ranku iskirptes apmegzti) ir sugalvojau ji isskalbti. Vandenyje man tie siulai isvis tokie skysti pasidare ir visas mezginys toks besitampantis. Issigandau, kad pakabinus tas sarafanas visai issitemps, nes apacioj kvarbatkytes del savo svorio istemps, todel dziovinau istiesta, bet vis tiek issitampe Vilna paprastai baisu, kad nesusitrauktu, o cia - issitampe. Nesuprantu ar cia siulai per ploni, bet tokie buvo nurodyti megztinuko aprasyme."
radau SM va toki posta...
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 11 11, 11:04)
"Nusivyliau vienais tokiais siulais  . Vadinasi GRIGNASCO MERINOFINE 100proc. vilna, 50g - 175m, pirkau parduotuveje VERPALAI, po 10.50Lt berods.nutariau dar is tokiu pat numegzti ir sarafana - jau beveik pabaigiau (liko tik kakla ir ranku iskirptes apmegzti) ir sugalvojau ji isskalbti. Vandenyje man tie siulai isvis tokie skysti pasidare ir visas mezginys toks besitampantis. Issigandau, kad pakabinus tas sarafanas visai issitemps, nes apacioj kvarbatkytes del savo svorio istemps, todel dziovinau istiesta, bet vis tiek issitampe  Vilna paprastai baisu, kad nesusitrauktu, o cia - issitampe. Nesuprantu ar cia siulai per ploni, bet tokie buvo nurodyti megztinuko aprasyme."
radau  SM va toki posta...

Negaliu pakomentuoti, iš šitų nemezgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 11 11, 10:16)
Koks siūlų gamintojas? Mezgiau iš skirtingų merinosų, nei vienas neišsitampė  g.gif

As kiek mezgiau is Mondial merino vilnos ir pusvilnes,tai liuks,neissitampe,bet va mezgiau is tu Grignasco 100%merino berete(cia kur pamineti siulai),tai po skalbimo pasidare skysta ir isplerus verysad.gif Gerai dar,kad pries tai neskalbta dukra spejo panesiot.
O atrode,tokie svelnus ir malonus.....
Atsakyti