Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Ledum @ 2009 11 04, 21:21)
Papildyta:
user posted image

Šitie siūliukai LANOSO Serina  Sudėtis 80% Fine Merino Superwash  20% Silk
Bazėj kainuoja 8 Lt  mirksiukas.gif
50g 112m megzti 4-5 storio virbalais 10x10 cm 20 akių ir 29 eilutės
šiaip megztinukui jie  thumbup.gif
http://www.lanoso.co...z.php?ID=SERINA

o, tai ne 12Lt, tik 8Lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Čia bazėj ant to kampo, ane? mirksiukas.gif O kaži vaikui kepuriukui ar gerai būtų g.gif Manau irgi super, šilta, minkšta, švelnu g.gif
Atsakyti
Eina sau, kokie siulai. O Vilniuj kazi yra tokiu kur nors...
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 11 05, 00:03)
o, tai ne 12Lt, tik 8Lt thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Čia bazėj ant to kampo, ane? mirksiukas.gif  O kaži vaikui kepuriukui ar gerai būtų g.gif  Manau irgi super, šilta, minkšta, švelnu g.gif

Kepuriukui as vakar pirkau toje pacioje parduotuveje,
tai man pasiule svelnucius 100proc merino superwash.
Labai grazus, nekanda, specialiai vakiukam ir leliukam.
50g, 185m kainuoja ~9,5Lt
Vadinasi Lane Monterosa BIMBO print, italiski.
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 11 05, 00:03)
o, tai ne 12Lt, tik 8Lt thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Čia bazėj ant to kampo, ane? mirksiukas.gif  O kaži vaikui kepuriukui ar gerai būtų g.gif  Manau irgi super, šilta, minkšta, švelnu g.gif

Daug metų nemezgiau, tai mano nuomonė gali būti klaidinga. Šitie siūliukai labiau megztukui atrodo. Juk ir megzti reikia 4-5 Nr. virbalais. Bet jei tokia storoka kepurė, tai gal visai faina. Šiaip jie švelnučiai, nekanda. Nors yra grubesni už tuos kur Maximoj nusipirkau ( merinosas, šilkas ir kažkokia sintetika )

Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 05, 01:28)
Eina sau, kokie siulai. O Vilniuj kazi yra tokiu kur nors...

Ligvita, kai sumegsiu prisipirktus siūlus važiuosiu į Vilnių siūlų sandėlius, kur parduotuvytes aprūpina. Tada papasakosiu įspūdžius. Tik dabar jau daug užsipirkau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 11 05, 10:44)
Ligvita, kai sumegsiu prisipirktus siūlus važiuosiu į Vilnių siūlų sandėlius, kur parduotuvytes aprūpina. Tada papasakosiu įspūdžius.  Tik dabar jau daug užsipirkau.  doh.gif

o kur tokie sandeliai yra, gal galima butu adresiuka, nors siulu turi daugiau nei pakankamai bet treciadieni vaziuoju i Vilniu tai gal prigrieciau biski blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, prisireikė vienam žmogui parodyt tokius garbanotus juostelinius siūlus, iš kurių gaunasi labai įdomūs šalikai, papuošimai rūbams. Pati tokius pirkau kažkada Casa Lanoj, vilna, juostelės įvairių spalvų, kamuoliukas apie 16 lt lyg kainavo. Dabar laužau galvą, koks buvo jų pavadinimas, noriu internete kažką panašaus susirast, kad parodyt. Jei kuri supratot, apie ką kalbu, būkit geros, įmeskit kokią nuorodėlę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 11 05, 10:58)
o kur tokie sandeliai yra, gal galima butu adresiuka, nors siulu turi daugiau nei pakankamai bet treciadieni vaziuoju i Vilniu tai gal prigrieciau biski  blush2.gif  blush2.gif

Nežinau adresiuko, tik mano draugė sakė, kad ten visada apsipirkinėja ir žadėjo nuvežti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 11 05, 11:02)
Sveikos, prisireikė vienam žmogui parodyt tokius garbanotus juostelinius siūlus, iš kurių gaunasi labai įdomūs šalikai, papuošimai rūbams. Pati tokius pirkau kažkada Casa Lanoj, vilna, juostelės įvairių spalvų, kamuoliukas apie 16 lt lyg kainavo. Dabar laužau galvą, koks buvo jų pavadinimas, noriu internete kažką panašaus susirast, kad parodyt. Jei kuri supratot, apie ką kalbu, būkit geros, įmeskit kokią nuorodėlę.  4u.gif

Alize flamenko firfir čia

QUOTE(Ledum @ 2009 11 05, 11:07)
Nežinau adresiuko, tik mano draugė sakė, kad ten visada apsipirkinėja ir žadėjo nuvežti.  ax.gif

Tai po to parašyk, nes visoms manau įdomu blush2.gif
Atsakyti
Oi ir man butu labai idomu tu sandeliu adresiukas ir galimybe ten apsilankyt.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 11 05, 10:07)
Nežinau adresiuko, tik mano draugė sakė, kad ten visada apsipirkinėja ir žadėjo nuvežti.  ax.gif

jeeezau, paklauskit tos drauges adresiuko blush2.gif ir ar ten mazais kiekiais parduoda?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 11 05, 12:30)
jeeezau, paklauskit tos drauges adresiuko blush2.gif ir ar ten mazais kiekiais parduoda?

Sakė, kad tik po paką. Nepatogu skambint. Senai kviečia atvažiuot, o aš iki Vilniaus neprisiruošiu. blush2.gif
Atsakyti
tiks ir dideliais, kad tik butu galima pamatyt kas ten yra biggrin.gif
Atsakyti