Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Labas, parašiau kašmyro temoj, bet dar ir čia pakartosiu 4u.gif

Merginos, o gal žinot kur pigiau nusipirkti kašmyrinių siūliukų arba bent , kad kašmyras būtų sudėtyje. Nes Casa Lanoj 25 g 32 Lt.
Radau iš kur parsisiūsti, bet siūlų niekad nesisiunčiau. Gal kas bandėt siūstis tokius siūliukus. Ir dar norėjau paklausti ar siunčiatės žinomas rūšis ar pabandot visai naujas sudėtis?

Atsakyti
Aš planuoju siūstis pabandymui. Nes patiko sudėtis, firma mūsuose nematyta negirdėta, noriu pabandyti. Jei viskas bus ok pasigirsiu.
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 03, 10:41)
Aš planuoju siūstis pabandymui. Nes patiko sudėtis, firma mūsuose nematyta negirdėta, noriu pabandyti. Jei viskas bus ok pasigirsiu.

Ligvita, o kokios sudėties siūliukais gundaisi?
Atsakyti
as gundausi bambukiniais. Nes pas mus imanoma rasti tik vienos firmos ir pakankamai storus. . . Dar idomu medvilne su sintetika, nes musu parduotuvese irgi sunkoka tokiu rasti.
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 03, 10:52)
as gundausi bambukiniais. Nes pas mus imanoma rasti tik vienos firmos ir pakankamai storus. . . Dar idomu medvilne su sintetika, nes musu parduotuvese irgi sunkoka tokiu rasti.

Bambukiniai turėtų būti labai faini siūliukai. Perku bambukinius rankšluosčius ir jei gaunu maikutes. wub.gif
O medvilnės su sintetika ( nebeatsimenu kokia ) mačiau KasaLanoj, tik kainos nepažiūrėjau. ax.gif Vakare būsiu šalia, tai užbėgsiu pažiūrėsiu.
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2009 11 02, 19:56)
Mituvos siūlų parduotuvėj ir prie 25-mečio turgelio dabar yra naujai atvežta merino vilnos su šilku. 50 g 12 lt. brangoka, bet jau siūlo švelnumas ir gražumas. Vaikams ar megztukui super.

Ir aš mačiau Bazėj šitus siūlikus. thumbup.gif Labai faini . Už tokius visai negaila pinigų.
Atsakyti
Medvilnė su sintetika patiko Yarn art Jeans, Alize Java ir Vernito 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 03 lapkričio 2009 - 12:08
QUOTE(dontstop @ 2009 11 02, 16:30)
Kaunietėms: atradau dar vieną vietą, kur prekiauja turkiškais siūlais. Buvęs Dainavos PC Krėvės pr, ten dabar atsidarė ala bazės, yra ir siūlų skyrius  4u.gif

Net nežinojau, kad ten jau atidaryta... O kaip siūlų kainos?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 11 03, 13:06)
Medvilnė su sintetika patiko Yarn art Jeans, Alize Java ir Vernito  4u.gif

Vernito ir man patinka, bet paskutiniu metu sunku jos gaut. Neturiu laiko po visa miesta vazinet ir tuose smulkiuose taskuose kur "gali buti" ieskot... Anksciau visada pirkdavau Kalvariju g nors ir labai man ten nusigaut nepakeliui, bet Vernito siuliukai verti tos keliones, bet dabar labai asortimentas suprastejo...
Yarn art Jeans man labai nepatinka, bet ir ju asortimentas smarkiai susitrauke.
O vat Alize Java man neuzkliuvo, reiks nusipirkt pabandymui.
Papildyta:
QUOTE(Ledum @ 2009 11 03, 11:52)
Ir aš mačiau Bazėj šitus siūlikus.  thumbup.gif  Labai faini . Už tokius visai negaila pinigų.

Mergaites o koks situ siulu pavadinimas? Gal kas etiketes nuotrauka galit imest? Labai idomus variantas. Kaina tai sakyciau visai normali tokiai sudeciai.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 11 03, 09:20)
Labas, parašiau kašmyro temoj, bet dar ir čia pakartosiu  4u.gif

Merginos, o gal žinot kur pigiau nusipirkti kašmyrinių siūliukų arba bent , kad kašmyras būtų sudėtyje. Nes Casa Lanoj 25 g 32 Lt.   
Radau iš kur parsisiūsti, bet siūlų niekad nesisiunčiau. Gal kas bandėt siūstis tokius siūliukus. Ir dar norėjau paklausti ar siunčiatės žinomas rūšis ar pabandot visai naujas sudėtis?

QUOTE(Ligvita @ 2009 11 03, 09:41)

O iš kur planuojat siųstis g.gif
Aš pirkau E-bay iš kiniečių porą kartų. Tai likau labai patenkinta siūlais, tik reikėjo šiek tiek palaukti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 03, 10:52)

Bambukinių su elastanu, tik tiksliai neprisimenu santykio, gal 90 ant 10 g.gif nu nepamenu, yra pirkti Kaune Raudondvario plente, netoli "Vilko" siuvyklos siuvimo reikmenų parduotuveje. 50 g. =110 m. Sunkoki, bet ploni, tik spalvų mažai. Ai, pavadinimas tai " Panda", kaip supratau čekiški. Tačiau išeiga tai žiauri doh.gif kažko daug sueina.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2009 11 03, 15:36)
Net nežinojau, kad ten jau atidaryta... O kaip siūlų kainos?

Kainų nežinau blush2.gif

QUOTE(Ligvita @ 2009 11 03, 17:00)
Vernito ir man patinka, bet paskutiniu metu sunku jos gaut.

O pas mus Kaune atsirado ir naujoviška Vernito medvilnė nėrimui - plonytė smile.gif
QUOTE(daivulka78 @ 2009 11 03, 18:41)
Bambukinių su elastanu, tik tiksliai neprisimenu santykio, gal 90 ant 10  g.gif nu nepamenu, yra pirkti Kaune Raudondvario plente, netoli "Vilko" siuvyklos siuvimo reikmenų parduotuveje. 50 g. =110 m. Sunkoki, bet ploni, tik spalvų mažai. Ai, pavadinimas tai " Panda", kaip supratau čekiški. Tačiau išeiga tai žiauri doh.gif kažko daug sueina.

Yra dar bambukinių siūlų prie Mituvos, Alize Bamboo 4u.gif
Atsakyti