Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Breira @ 2009 08 21, 16:10)
Laba,
skaitinėju vis - mėginsiu nerti populiarųjį VS sijoną ir dabar nezinau kokius siūlus man pasirinkti.Gal kuri galite įmesti foto kaip atrodo tie MAXI ,kad žinočiau kokių ieškoti pardėj  ax.gif

Aš nėriau iš Vernito medvilnės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 21, 16:12)
Aš nėriau iš Vernito medvilnės  4u.gif

Ačiū,kulniuosiu pasidairyti ir paieškoti
Atsakyti
Laba,
skaitinėju vis - mėginsiu nerti populiarųjį VS sijoną ir dabar nezinau kokius siūlus man pasirinkti.Gal kuri galite įmesti foto kaip atrodo tie MAXI ,kad žinočiau kokių ieškoti pardėj  ax.gif

Kad ir čia pažiūrėk
http://auksaranke.ne...p?categoryID=33
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 08 21, 16:23)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 20, 20:19)
Planuoju iš Auksarankės užsisakyt siūlų. Truputėlį baisu pirkti nepačiupinėjus, tad domina jūsų atsiliepimai  4u.gif  apie Jolia, Oki Perla ir Okiteks Okilana siūliukus  4u.gif  Planuoju megzti tokį arba tokį megztuką  smile.gif

Patarciua megzti is Oki Perla,man jie thumbup.gif labai labai svelnus siulas ir nelabai veliasi.Tikrai neissitampo,nes sudety nera akrilo-poliakrilo.

Mergaites,ar jau bandet nerti is Vernito plonosios 100%medvilnes?
Siandien nusipirkau ABC parduotuvej ,man pasirode labai mieli siuliukai ir tik 5lt 100g bigsmile.gif
Atsakyti
Minkšta ir maloni Vernito medvilnė gijelėmis (nėriau iš baltos).
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2009 08 21, 18:19)
Patarciua megzti is Oki Perla,man jie  thumbup.gif labai labai svelnus siulas ir nelabai veliasi.Tikrai neissitampo,nes sudety nera akrilo-poliakrilo.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes norejau paklausti nuomones, nes as sioje srityje naujoke ax.gif radau internete pirkti vernito 100proc. medvilnes plonos gyjos babinose uz kg po 45lt, tik va nezinau ar brangu cia skaitosi? seip noriu savo leliui megzti anklodele i vezimeli kazin kiek jos reiketu ir ar nebus labai sunkus? o kaip kazin megztukui ar tinka tokie siuliukai? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba,

As nunerusi 5 VS sijona, padariau isvada, kad is storesniu siulu jis graziau atrodo
Atsakyti
QUOTE(fani20 @ 2009 08 22, 18:15)
Sveikutes norejau paklausti nuomones, nes as sioje srityje naujoke ax.gif radau internete pirkti vernito 100proc. medvilnes plonos gyjos babinose uz kg po 45lt, tik va nezinau ar brangu cia skaitosi? seip noriu savo leliui megzti anklodele i vezimeli kazin kiek jos reiketu ir ar nebus labai sunkus? o kaip kazin megztukui ar tinka tokie siuliukai? 4u.gif  blush2.gif

aš rinkčiausi bent jau pusvilnę i vežimėlį apklotėliui, nes žiema ant nosies, o medvilnė tokios šilumos neduoda g.gif
o kur jūs internete radot tos medvilnės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savitre: 22 rugpjūčio 2009 - 18:42
QUOTE(savitre @ 2009 08 22, 19:42)
aš rinkčiausi bent jau pusvilnę i vežimėlį apklotėliui, nes žiema ant nosies, o medvilnė tokios šilumos neduoda g.gif
o kur jūs internete radot tos medvilnės? g.gif

siulu radau skelbimo lentoj, bet tik nezinau kaip kaina gal pigiai sakau net nezinau g.gif as ir apie pusvilni masciau tik dar noreciau tokiu apkloteliu ir namuose ant pliku kojicu klot nes mes siltai gyvenam tai vaikutis diena be pamperio miega tai sakau vilna gali "kasti" o vaikiska vilna jau brangiai gautusi. man idomu o kaip tokia medvilne nesiotusi jei megstuka dar megsciau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fani20 @ 2009 08 22, 20:12)
siulu radau skelbimo lentoj, bet tik nezinau kaip kaina gal pigiai sakau net nezinau g.gif  as ir apie pusvilni masciau tik dar noreciau tokiu apkloteliu ir namuose ant pliku kojicu klot nes mes siltai gyvenam tai vaikutis diena be pamperio miega tai sakau vilna gali "kasti" o vaikiska vilna jau brangiai gautusi. man idomu o kaip tokia medvilne nesiotusi jei megstuka dar megsciau? blush2.gif

Nėra brangu ax.gif Tik mezgant iš grynos medvilnės virbalais visada yra tikimybė, kad mezginį suks doh.gif Neriant tokios bėdos nebūna mirksiukas.gif
Atsakyti