Labas rytas,
Šeštadienį buvau užbėgusi į Siūlų oazę Kalvarijų g. Užsivežė naujų siūlų. Mohera "IRIS" 25g. 212 m. Kaina ~12,50. Spalvų daug įvairių. Siūlas su tos pačios spalvos liureksu. Smarkiai neblizga, bet atrodo-fantastiškai. Prabangiai suknelei ar šaliui...
Labukės, mezgejėlės
labai prašau patarimo Gal žinote kur Vilniuje ar Kaune pigiausiai parduodama merino vilna? Man reikia mažučiui, kad negraužtų Kiek žiūrėjau, tai supratau, jog Turkiška graužia Auksarankėje radau Schachenmayr Extra Merino , gal šita minkštutė? Ir dar žiūriu yra ir Baby Wool Bet jau brangoka bent jau Auksarankėje Na tai ir pasimečiau, labai nekantriai lauksiu komentarų, kuri merino vilna būtų geriausia vaikui (kepurytei, pirštinytėms, šalikėliui) ir gal kartais žinote, kur Vilniuje ar Kaune jos pigiausia būtų nusipirkti
Iš anksto nuoširdžiai AČIŪ už informaciją
labai prašau patarimo Gal žinote kur Vilniuje ar Kaune pigiausiai parduodama merino vilna? Man reikia mažučiui, kad negraužtų Kiek žiūrėjau, tai supratau, jog Turkiška graužia Auksarankėje radau Schachenmayr Extra Merino , gal šita minkštutė? Ir dar žiūriu yra ir Baby Wool Bet jau brangoka bent jau Auksarankėje Na tai ir pasimečiau, labai nekantriai lauksiu komentarų, kuri merino vilna būtų geriausia vaikui (kepurytei, pirštinytėms, šalikėliui) ir gal kartais žinote, kur Vilniuje ar Kaune jos pigiausia būtų nusipirkti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 11 02, 11:59)
Labukės, mezgejėlės
Man patinka Merino de lux, kaina 100 g - 10 lt, 270 m, tikrai negraužia, o nešiojasi Yra pirkti parduotuvėje prie 25-mečio turgelio ir prie Mituvos kampo
QUOTE(dontstop @ 2009 11 02, 12:35)
Man patinka Merino de lux, kaina 100 g - 10 lt, 270 m, tikrai negraužia, o nešiojasi Yra pirkti parduotuvėje prie 25-mečio turgelio ir prie Mituvos kampo
Merino de lux - tai yra ir merino vilna 100%? Nes žinau tik pusvilnę
QUOTE(Dangiuks @ 2009 11 02, 14:45)
Merino de lux - tai yra ir merino vilna 100%? Nes žinau tik pusvilnę
Pusvilnė
Panaudosiu draugaitės foto, ir papasakosiu apie siūliukus
50 g / 460 m.
Sudėtis - pusę per pusę vilna su alpaka {niu gal 55 pr. iš viso} ir neilonas su poliesteriu {likę lyg ir 45 pr.}.
Vienu žodžiu, plooona tvirta pusvilnė su švelniu pūkučiu. Tiktų dėti šalia kito siūlo suknelei {dėl neilono tikiuosi neišsisėdėjimo efekto}.
50 g / 460 m.
Sudėtis - pusę per pusę vilna su alpaka {niu gal 55 pr. iš viso} ir neilonas su poliesteriu {likę lyg ir 45 pr.}.
Vienu žodžiu, plooona tvirta pusvilnė su švelniu pūkučiu. Tiktų dėti šalia kito siūlo suknelei {dėl neilono tikiuosi neišsisėdėjimo efekto}.
Kaunietėms: atradau dar vieną vietą, kur prekiauja turkiškais siūlais. Buvęs Dainavos PC Krėvės pr, ten dabar atsidarė ala bazės, yra ir siūlų skyrius
QUOTE(dontstop @ 2009 11 02, 15:42)
Pusvilnė
niu tai va O aš labai ieškau kur rasti pigesnės MERINO VILNOS
na ka as glu pasakyt.... jau buvau isitikinusi, kad maximoj siuu per ankstesne akcija sociai uzsipirkau, nu bet ne... Gi reikia paskutine diena nuslinkt pasidairyt... Ir prisipirkau 100% alpakos, o kadangi tik likuti beradau tai alkunes apsigrauziau is nevilties... Na bet bent vaikui pirstinem bus. Kaip tik galvojau koki siula pirkt, kad ir nestoros ir siltos butu.
Mituvos siūlų parduotuvėj ir prie 25-mečio turgelio dabar yra naujai atvežta merino vilnos su šilku. 50 g 12 lt. brangoka, bet jau siūlo švelnumas ir gražumas. Vaikams ar megztukui super.
QUOTE(viosim @ 2009 11 02, 19:56)
Mituvos siūlų parduotuvėj ir prie 25-mečio turgelio dabar yra naujai atvežta merino vilnos su šilku. 50 g 12 lt. brangoka, bet jau siūlo švelnumas ir gražumas. Vaikams ar megztukui super.
Ačiukas, gal kas žinote dar kažkur?
QUOTE(anemone @ 2009 11 02, 22:12)
Dangiuks
100 % merinosu vilna yra firmos BBB Martine 50g 145m ir GGH Merino soff 50g 170m .
100 % merinosu vilna yra firmos BBB Martine 50g 145m ir GGH Merino soff 50g 170m .
Tai nemažai yra, bet va ieškau kur pigiausia Kaune ar Vilniuje nusipirkti