Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Vismantė @ 2009 10 30, 17:33)
gal gal žinote kur Vilniuje prekiauja Vernito siūlais?
galbūt galima jų internetu užsisakyti?

Zinau keleta tasku smile.gif
1. Justiniskiu Norfos pastate, bet ne ten, kur siulu parduotuvele, o prie drabuziu yra skyrelis. Negaliu tiksliau nupasakoti, bet, manau, praeisi pasaza ir rasi. Gana didelis pasirinkimas, kaina pusvilnes 50% vilna, 50% akrilas 3,90 Lt. Kitu kainu neatsimenu.
2. Kalvariju g. link turgaus, zaliam namuke yra parduotuvele. Nuo miesto einant link turgaus butu desinej Kalvariju gatves pusej, tikslaus adreso irgi nezinau. Prekiauja lietuviskas siulais. Pasirinkimas didelis, kainos geros.
3. Madoj, siulu skyriui. Pasirinkimas mazas. Tiesa senokai ten buvau.

Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryke: 30 spalio 2009 - 17:31
oi kaip aciu uz visiskai nauja taska - Justiniskiu Norfa... Nes Zinoja mada ir kalvariju g, bet paskutiniu metu ten prastoka situacija su siulais
Atsakyti
man tai patiko iki šeškinės pasažas ten ypač likučiai dėmesio verti ax.gif merinoso vilnos
Atsakyti
Sveikutės mezgėjėlės,
susidūriau su mažyte problemėlė - pritrūkau siūliukų doh.gif . Pirkau Maximoj per siūlų akciją ankstesnę 4 matkiukus siūliukų rudų lietuviškų - tik tiek bebuvo, tokie fainučiai, minkštučiai. Nusinarpliojau megztuką, tik ... blink.gif kaklui nebeužteko cituoju etiketę "Italian Collection Nowa, 50g/167m, 50 proc. akrilininio pluošto, 25 - alpako vilnos, 25 - vilnos, gamintojas UAB "BEEHOME", platintojas Maxima". Reikėtų man vieno matliuko - gal kur užmatėte? Ar gal kuriai liko, nupirktau ...
Atsakyti
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 10 30, 20:38)
man tai patiko iki šeškinės pasažas ten ypač likučiai dėmesio verti  ax.gif merinoso vilnos

tai tenais vel atidare siulu parduotuve? nes anksciau buvo, pati pirkau ten siulus, veliau uzsidare.
Atsakyti
Gal kam liko Sniezinkos 100% vilna spalva pienisko sokolado ax.gif Galeciau keisti i tamsiai rudus (juodo sokolado rolleyes.gif ) ax.gif arba pirkciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 30 spalio 2009 - 21:41
QUOTE(Ryke @ 2009 10 30, 17:27)
Zinau keleta tasku  smile.gif

ačiū labai! bigsmile.gif
prašysiu draugės, kad nuvažiuotų... pas mus provincijoje Vernito siūlų jau sunku rasti.

Atsakyti
Bazėj pirkau triušinių angoros siūliukų, tai 100 g.- 650 m. kainavo 11 litų. Nežinau ar tai daug ar mažai, bet pats siūlas laaabai švelnus. Tik spalvų tai mažoka, visos tokios žemiškos: rudos, rusvos, gelsvos, pilkos... Norėtųsi ryškių.
O maximoje doh.gif eina jie sau su tokiom akcijom. Bent jau šiandiem Molo maximoj nieko padoraus neradau. Ir virbalai doh.gif po beveik 9-10 litus, o aš tokius pačius su valu, nes su kitokiais nemezgu, savo miestelio turgely pirkau po 4-5 litus. blink.gif Suprask kaip nori, žmogau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 10 31, 19:54)

O maximoje doh.gif eina jie sau su tokiom akcijom. Bent jau šiandiem Molo maximoj nieko padoraus neradau. Ir virbalai doh.gif po beveik 9-10 litus, o aš tokius pačius su valu, nes su kitokiais nemezgu, savo miestelio turgely pirkau po 4-5 litus.  blink.gif  Suprask kaip nori, žmogau bigsmile.gif

Aš Maximoje irgi nieko gero neradau schmoll.gif
Atsakyti
na tikrai siūlų kainos per šią akciją maximoje ir man pasirodė sukeltos, bet vis dėlto įsigijau naturalios vilnos švelnių siūlų. Gal labai nepermokėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajna: 01 lapkričio 2009 - 16:21
Sveikutes, prasau pagalbos 4u.gif Kaip manote kokiais siulais geriausia megsti sia tunika? Kad ji islaikytu savo forma ir per daug nesiveltu?
http://photofile.ru/.../#mainImageLink
Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrute23 @ 2009 11 01, 23:06)
Sveikutes, prasau pagalbos 4u.gif Kaip manote kokiais siulais geriausia megsti sia tunika? Kad ji islaikytu savo forma ir per daug nesiveltu?
http://photofile.ru/.../#mainImageLink
Busiu dekinga 4u.gif

Bandyčiau iš Alize Java iš 2 siūlų, o jei šiltos reikia, tai gal iš Smyrnos platinum iš 2 siūlų taip pat g.gif
Atsakyti