Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(laimužėX @ 2009 10 28, 20:51)
O kiek dabar jie kainuoja ? nes praeitą kartą vasarą kai buvo maximoj siūlams akcija, aš juos pirkau po 2,99 Lt berods, o kai jau nuėjau po akcijos gerokai jai pasibaigus tai kaina lygiai tokia pat buvo  doh.gif Mezgasi tai jie smagiai, o kaip nešiojas tai nelabai žinau, nes ne sau mezgiau  g.gif

Be nuolaidos 4,99 Lt, tai su nuolaida gaunas 3 Lt, tai manau, nebusiu prašovus.
Dar vieni tokie rudi buvo gražūs po 5,99 Lt, 50 g, bet metražas berods 106 m, o sudėtis 70 akrilano, 30 vilnos (jei gerai prisimenu).

O dėl pasirinkimo tai irgi ne kažkas...
Atsakyti
Tai ir įdomu, kokia tų siūlų kaina bus pasibaigus akcijai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Mezgiau iš akrilano siūlų senai pirktų Maximoje- tai gavosi š, megztinis nutįso, nelaikė formos. Išardžiau ir nusinėriau iš tų siūlų tuniką, tai liuks thumbup.gif Antrus metus tampau ir nieko- nei burbuliuojasi nei tįsta.
O ne per seniausiai merginų klausiau kas per siūlai - poliakrilas. Tai va: atsiskaitau.
Netįsta (mezgiau dukrai liemenę su pynėm), bet jau burbuliuojasi verysad.gif
Pati tai perku vernito akrilinius : mano kaime Jonavoj 100g (234m) apie 2,49 (tikiuosi neklystu) , o 50 medvilnės 50 akrilo 100g. 4,69 ( irgi galiu centais keliais apsirikt)
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2009 10 28, 13:46)
Vakar Maximkoj susigundžiau akcija ir pirkau baltus siūliukus Margareta (atspalvis patiko). 100% akrilanas, 50 g 257 m.
O šiandien pradėjau mastyt ar gerai... kaip megsis, ar nesitampys, nesiburbuliuos tie siūliukai?  g.gif
Kaip manot?

Na nezinau, gal 100% akrilano/akrilo siulu ir buna stebuklingu, kad mezginys netista, nesiburbuluoja. Tik kazkaip tuo abejoju g.gif Juolab juk istisine sintetika, tas megztinis tik dekoratyvine funkcija atlieka, visiskai nekvepuojantis daiktas.

Po vienintelio bandymo nebeperku sintetikos visai. Seniai seniai mezgiausi megztuka su kapisonu ir po pirmo uzsidejimo jis nusiburbulavo. Tada tiesiog norejau kuo pigiau prasisukt, gavosi total praval -ant ismetimo, gaila darbo doh.gif Dabar ziuriu, kad butu bent jau pusvilne....
Atsakyti
Maximoj zaidzia su kainom . Pradzioj Regia silk kainavo be centu 17 litu. Kai buvo ankstesne akcija , pirkau po 9.99 lt . Vakar paziurejau , kad kaina uzdeta 17 lt , bet yra akcija 40 proc visiems siulams .

Manau pirkt sintetinius siulus , tai pinigu ir laiko shvaistymas . Negailekit pinigu tikrai geriems kokybiskiems siulams . Man visada buvo lengva apsispresti , nes sintetikai esu labai alergiska . Jokio rubo is sintetines medziagos negaliu deveti .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2009 10 28, 20:40)

Manau pirkt sintetinius siulus , tai pinigu ir laiko shvaistymas . Negailekit pinigu tikrai geriems kokybiskiems siulams .

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Manau pirkt sintetinius siulus , tai pinigu ir laiko shvaistymas . Negailekit pinigu tikrai geriems kokybiskiems siulams . Man visada buvo lengva apsispresti , nes sintetikai esu labai alergiska . Jokio rubo is sintetines medziagos negaliu deveti .

Pritariu 4u.gif Geriau mažiau, bet geriau
Atsakyti
Sveikos mezgėjėles,seniai lankausi mezgimo temose ir negaliu atsigėrėti jūsų darbštumu ir darbelių gražumu 4u.gif Ir baisiai užsinorėjau numegzti savo 8 metų panelytei suknytę.Tik bėda apie siūlus nieko nesuprantu g.gif Gal galėtumėt patarti iš kokių megzti,kad nesitampytų,nesiburbuliuotų.Kiek maždaug reikėtų.Galvoju užsisakyti internetu.Ačiū
Atsakyti
QUOTE(*rovena* @ 2009 10 29, 14:42)
Sveikos mezgėjėles,seniai lankausi mezgimo temose ir negaliu atsigėrėti jūsų darbštumu ir darbelių gražumu 4u.gif Ir baisiai užsinorėjau numegzti savo 8 metų panelytei suknytę.Tik bėda apie siūlus  nieko nesuprantu g.gif Gal galėtumėt patarti iš kokių megzti,kad nesitampytų,nesiburbuliuotų.Kiek maždaug reikėtų.Galvoju užsisakyti internetu.Ačiū

Jei norit pirkt internetu,tai man labai patinka is auksaranke.net pusvilne Perla.
Esu isimylejusi tuos siulus ax.gif Jau nemazai mezgiau,esu patenkinta.Ir kaina tokia neypac brangi.
Tik ''auksarankej'' mazesnis spalvu pasirinkimas,parduotuvese ju yra daugiau atspalviu.
Atsakyti
Maximoj zaidzia su kainom . Pradzioj Regia silk kainavo be centu 17 litu. Kai buvo ankstesne akcija , pirkau po 9.99 lt . Vakar paziurejau , kad kaina uzdeta 17 lt , bet yra akcija 40 proc visiems siulams .

Tai ankstesnej akcijoj siulams dar su maxima kortele berods 20 procentu nuolaida taike. Tai as tada prisipirkau baltu ir zydru. O dabar svarstau ar dar gundytis raudonais, gal brolio dukrytei ka nunarpliociau...
Atsakyti
Labai tau ačiū rasa32 4u.gif
Atsakyti
sveikutės,

gal gal žinote kur Vilniuje prekiauja Vernito siūlais?
galbūt galima jų internetu užsisakyti?

ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vismantė: 30 spalio 2009 - 16:33