Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(dontstop @ 2009 10 27, 15:01)
O man nesuminkštėja  unsure.gif  Turiu 3 megztukus iš jų  unsure.gif

as turiu liemene is ju... kietoka... tai ir suabejojau del suknios.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryke: 27 spalio 2009 - 14:07
Gal kuri užmatėt kurioje Vilniaus maximoje didesnis BASIC siūlų spalvų pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(nerimta @ 2009 10 27, 15:44)
Gal kuri užmatėt kurioje Vilniaus maximoje didesnis BASIC siūlų spalvų pasirinkimas?

Akropoly daug siūlų buvo ir Basic taip pat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2009 10 27, 14:27)
Na sukniu temoje viena mezgeja demostruoja super fainulias suknytes- sarafanus sau ir dukrai is siu siuku. Atrodo liuksiskai  thumbup.gif
As esu kazkada mezgusi megztini- po skalbimo siulai gerokai suminksteja  mirksiukas.gif

Nu man jie skersuoja
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 10 27, 12:47)
Labai kietas, grubus, nemalonus prie kūno siūlas, greitai apsivelia. Tinka nebent kojinėm, ir taip per brangu tada  4u.gif

kaip grubiai parasyta apie siula biggrin.gif kojinem tikrai labai papigiai gaunasi.o ir siaip man jis geras siulas.kiek mezgusi is jo,nei kietas,tuo labiau net nesivelia thumbup.gif

QUOTE(dontstop @ 2009 10 27, 14:01)
O man nesuminkštėja  unsure.gif  Turiu 3 megztukus iš jų  unsure.gif

kaip is tokio negero siulo tai daug megztuku is jo turi wink.gif man jei jau nepatinka,tai antro daikto is tokiu pat nemezgu...

kiek maximoj sie siulai? nes abc parduotuvej turbut ir be maximiniu nuolaidu jie pigesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2009 10 27, 13:04)
Gal kas mezgė iš BASIC siūlų(70 vilna 30 akril)?Šiandien Maximoj pirkau.Siūlai patiko minkštos,nesikandžioja,noriu mėgsti dukrai suknele,bet nežinau kaip nešiosis? Jeigu išsitemps,arba susivels,tai bus gaila darbo.

Nezinau kaip nesiosis ir skalbsis, bet dukrai mezgiau kepuriuka is ju. Siaip mezgasi nerealiai smagiai, nors siulas ne is storuju (mezgiau 3 nr virbalais). Ir siaip man jie pasirode kaip tokiam % vilnos super svelnus ir mieli, neduriantys.

Prasom rytoj visu neispirkti cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as dedu dideli pliusa vernito pusvilnei, greitai, smagiai mezgasi, turiu nusimezgus sarafana, man jis gavosi minkstas, gal kad laisviau mezgu, su storesniais virbalais, nesiojasi puikiai, neissisedi, nesiburbuliuoja, sabar jau ir suknute pradejau is siu siulu. Pradzioj jie man siek tiek kanda, bet po keliu skalbimu tikrai suminksteja thumbup.gif ir laaaabai silti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 10 27, 23:38)
kaip grubiai parasyta apie siula  biggrin.gif kojinem tikrai labai papigiai gaunasi.o ir siaip man jis geras siulas.kiek mezgusi is jo,nei kietas,tuo labiau net nesivelia thumbup.gif
kaip is tokio negero siulo tai daug megztuku is jo turi wink.gif man jei jau nepatinka,tai antro daikto is tokiu pat nemezgu...

Tai aš pirkau vyriškam megztiniui visą kg, o išėjo iš jo ir vyrui, ir vaikui, ir man mirksiukas.gif
O kojinėm toj pačioj abc yra pigesnių siūlų biggrin.gif
QUOTE(mamucis @ 2009 10 28, 00:54)
Nezinau kaip nesiosis ir skalbsis, bet dukrai mezgiau kepuriuka is ju. Siaip mezgasi nerealiai smagiai, nors siulas ne is storuju (mezgiau 3 nr virbalais). Ir siaip man jie pasirode kaip tokiam % vilnos super svelnus ir mieli, neduriantys.

Prasom rytoj visu neispirkti  cool.gif  lotuliukas.gif

čia kitokie, yra to pačio gamintojo storesni ir plonesni, plonesni tikrai geresni, nesivelia, nors man taipogi nepatiko biggrin.gif
O Maximoj (bent jau toj, kur žiūrėjau), storesni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2009 10 28, 00:54)

Prasom rytoj visu neispirkti  cool.gif  lotuliukas.gif

Ačiū mergaitės už atsakymą 4u.gif
Gaila kad BASIC siūlų rudos spalvos radau tik 5 motkelius(500g) tai suknelei neužteks(dukros ūgis 1,80m.).Gal kas mate kitose Maxsimose jų yra?Aš tai Akropolo Maximoj jų radau.
Atsakyti
Vakar Maximkoj susigundžiau akcija ir pirkau baltus siūliukus Margareta (atspalvis patiko). 100% akrilanas, 50 g 257 m.
O šiandien pradėjau mastyt ar gerai... kaip megsis, ar nesitampys, nesiburbuliuos tie siūliukai? g.gif
Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2009 10 28, 12:46)
Vakar Maximkoj susigundžiau akcija ir pirkau baltus siūliukus Margareta (atspalvis patiko). 100% akrilanas, 50 g 257 m.
O šiandien pradėjau mastyt ar gerai... kaip megsis, ar nesitampys, nesiburbuliuos tie siūliukai?  g.gif
Kaip manot?

O kiek dabar jie kainuoja ? nes praeitą kartą vasarą kai buvo maximoj siūlams akcija, aš juos pirkau po 2,99 Lt berods, o kai jau nuėjau po akcijos gerokai jai pasibaigus tai kaina lygiai tokia pat buvo doh.gif Mezgasi tai jie smagiai, o kaip nešiojas tai nelabai žinau, nes ne sau mezgiau g.gif
Atsakyti
Jums tai gerai unsure.gif didesniuose miestuose gyvenat...o pas mus Mažeikiuose ,vakar nuėjau į maximą, tai nedidelis pasirinkimas verysad.gif norėjau VERNITO pusvilnės paltui ir spalva tiko, bet tik 4 kamuoliukai ,šiandien ir tas pats doh.gif ot būt buvęs pigus paltas tongue.gif
Atsakyti