Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Noriu paklausti, gal kuri mezget is Vernito pusvilnes (tos kur sudety 50% vilna, 50% akrilas) suknele. Idomu, kaip nesiojasi? Ar neissisedi? Ar labai nekanda?
Galvoju gal nusipirkt maximos akcijos proga ir pasigamint pigia suknia?
Aciu uz atsakymus is anksto! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2009 10 27, 09:48)
Noriu paklausti, gal kuri mezget is Vernito pusvilnes (tos kur sudety 50% vilna, 50% akrilas) suknele. Idomu, kaip nesiojasi? Ar neissisedi? Ar labai nekanda?
Aciu  uz atsakymus is anksto! 4u.gif

MAn atrodo, kad būtų per kieta ir nemaloni prie kūno.
Atsakyti
Nuo siandien iki kito antradienio maximose siulam 40% nuolaida
Atsakyti
Gal kas mezgė iš BASIC siūlų(70 vilna 30 akril)?Šiandien Maximoj pirkau.Siūlai patiko minkštos,nesikandžioja,noriu mėgsti dukrai suknele,bet nežinau kaip nešiosis? Jeigu išsitemps,arba susivels,tai bus gaila darbo.
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2009 10 27, 10:48)

Labai kietas, grubus, nemalonus prie kūno siūlas, greitai apsivelia. Tinka nebent kojinėm, ir taip per brangu tada 4u.gif
QUOTE(Indi @ 2009 10 27, 13:04)
Gal kas mezgė iš BASIC siūlų(70 vilna 30 akril)?Šiandien Maximoj pirkau.Siūlai patiko minkštos,nesikandžioja,noriu mėgsti dukrai suknele,bet nežinau kaip nešiosis? Jeigu išsitemps,arba susivels,tai bus gaila darbo.

Gerai nešiojasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 10 27, 13:47)
Labai kietas, grubus, nemalonus prie kūno siūlas, greitai apsivelia. Tinka nebent kojinėm, ir taip per brangu tada  4u.gif

Aciu! ir as taip pamaniau. Paciupinejau parduotuvej ir palikau.
Atsakyti
Vernito pusvilnė išskalbus labai suminkštėja ir pasidaro daug švelnesnė
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryke: 27 spalio 2009 - 13:18
QUOTE(Rzivilele @ 2009 10 27, 14:11)
Vernito pusvilnė išskalbus labai suminkštėja ir pasidaro daug švelnesnė

Pradžioje tikrai šiurkštokas, bet aš tai jais labai patenkinta. Vaikas 3 megztinius nešioja kaip tikras berniukas, skalbiama nuolat, o bumbuluojasi tik vienas ir tai nepalyginti su brangesnių siūlų megztuku. Anksčiau dar būdavo perpus plonesne vernito pusvilnė, tai dvigubu siūlu mezgant megztukas iš viso nemirtingas biggrin.gif jau tiek atitarnavęs. Aišku ne merino baby koks, bet aš užskaityčiau juos smile.gif tikrai ne vien kojinėm tinkantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2009 10 27, 14:19)
Pradžioje tikrai šiurkštokas, bet aš tai jais labai patenkinta. Vaikas 3 megztinius nešioja kaip tikras berniukas, skalbiama  nuolat, o bumbuluojasi tik vienas ir tai nepalyginti su brangesnių siūlų megztuku. Anksčiau dar būdavo perpus plonesne vernito pusvilnė, tai dvigubu siūlu mezgant megztukas iš viso nemirtingas biggrin.gif jau tiek atitarnavęs. Aišku ne merino baby koks, bet aš užskaityčiau juos smile.gif tikrai ne vien kojinėm tinkantys smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2009 10 27, 09:48)

Na sukniu temoje viena mezgeja demostruoja super fainulias suknytes- sarafanus sau ir dukrai is siu siuku. Atrodo liuksiskai thumbup.gif
As esu kazkada mezgusi megztini- po skalbimo siulai gerokai suminksteja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2009 10 27, 14:19)
Pradžioje tikrai šiurkštokas, bet aš tai jais labai patenkinta. Vaikas 3 megztinius nešioja kaip tikras berniukas, skalbiama  nuolat, o bumbuluojasi tik vienas ir tai nepalyginti su brangesnių siūlų megztuku. Anksčiau dar būdavo perpus plonesne vernito pusvilnė, tai dvigubu siūlu mezgant megztukas iš viso nemirtingas biggrin.gif jau tiek atitarnavęs. Aišku ne merino baby koks, bet aš užskaityčiau juos smile.gif tikrai ne vien kojinėm tinkantys smile.gif

QUOTE(Jolita_G @ 2009 10 27, 14:27)
Na sukniu temoje viena mezgeja demostruoja super fainulias suknytes- sarafanus sau ir dukrai is siu siuku. Atrodo liuksiskai  thumbup.gif
As esu kazkada mezgusi megztini- po skalbimo siulai gerokai suminksteja  mirksiukas.gif

O man nesuminkštėja unsure.gif Turiu 3 megztukus iš jų unsure.gif
Atsakyti