Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(daivulka78 @ 2009 10 24, 21:44)
Na tą tai supratau. O kaip jie?  Verti tokių pinigų? Tikrų kašmyrinių tai nepirkčiau, man tokiai mezgėjai neverta, per didelė prabanga. O jų būna vienspalvių?

Būna vienspalvių, aš pirkau baltus. Mano manymu, savo kainos jie neverti blush2.gif Geri siūlai, bet ne stebuklas, yra tokių pat gerų už mažesnę kainą ax.gif
Atsakyti
Na, bent jau man labai patiko pats siūlas ir jo apdirbimas thumbup.gif 100 proc vilnelės tokio minštumo ir tokio storio dar neužmačiau kitų. Nežinau, kaip nešiosis, nors kas megzė iš jų, sakė ir skalbimo mašinoj skalbia, viskas ok smile.gif

Sūnui iš jų tokį megztinuką pagaminau:

user posted image

user posted image

Ieškojau bazėj sau suknutei būtent šitų siūlų kurios nors spalvos margų. Deja, tik vienoj vietoj pasakė, kad šįmet jų nebeveža, tik vienspalvius. Tai dar nepirkau. Kitų margų neišsirinkau, o dėl viespalvių dar svarstau.
Atsakyti
Ar zinot merginos, kad nuo antradienio maximose 40 proc nuolaida siulams? g.gif
Gal prireiks ..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 10 25, 14:29)
Būna vienspalvių, aš pirkau baltus. Mano manymu, savo kainos jie neverti  blush2.gif Geri siūlai, bet ne stebuklas, yra tokių pat gerų už mažesnę kainą  ax.gif

O koks jų metražas g.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 10 25, 18:09)
O koks jų metražas g.gif

Ne manęs klausei, bet ką tik iš jų mezgiau smile.gif

100 g - 300 m
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2009 10 25, 17:15)
Ne manęs klausei, bet ką tik iš jų mezgiau smile.gif

100 g - 300 m

Aišku, noriu mažiui numegzt, pernai iš Casa lanos pirkau, tai ten tokių pereinamų spalvų po gal 100 m. O kaina panaši. Brangus megztukas keliems mėnesiams išėjo doh.gif
Matau mūsų vaikinai bendraažiai- kiek siūlų panašiai sumezgei? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 25 spalio 2009 - 17:21
Iš antro matkelio liko daugiau nei pusė, pirmoj foto matyti, kur virš megztinuko. Tai gal apie 400 m maždaug. Nes pirkau 2 vnt.
Dar vieną mezgiau iš Alize Lana Gold (50 proc vilna, 50 porc akrilas, 100 g - 240 m), beveik du pilnus matkelius sunaudojau. Visai patenkinta aš tais siūliukais smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2009 10 25, 16:26)
Ar zinot merginos, kad nuo antradienio maximose 40 proc nuolaida siulams?  g.gif
Gal prireiks .....  blush2.gif

O gera zinia, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 10 25, 21:00)
O gera zinia, aciu  mirksiukas.gif

Prasom, negaila blush2.gif
Kurkit ir toliau grozius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2009 10 25, 17:26)
Ar zinot merginos, kad nuo antradienio maximose 40 proc nuolaida siulams?  g.gif

o aš šiandien iš ryto nusipirkau doh.gif , nes radau tokią nerealiai gražią violetinę spalvą, kurios ilgai ieškojau... Ir kiekis buvo likęs tik toks, kokio man reikia. Pagalvojau, kad po darbo nebebus... Va, ir sako, niekda neskubėk. Žinoma, rytoj jų bus prikrauta kiek nori ir visokių spalvų-kiaulystės dėsnis...
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2009 10 25, 17:26)

Ar visiems?
Atsakyti
su AČIŪ kortele-visiems
Atsakyti