Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Viksė @ 2009 10 20, 09:36)
Ir dar žadėjo pastovioms klientės nuolaidų korteles. Dabar savininkės vyras tuo rūpinasi  thumbup.gif

Pamenu, pradžioje buvo tokia kalbanti su rusišku akcentu nelabai maloni moteriškė...  smile.gif  Ir jos siūlomi modeliai bei duodami patarimai...  doh.gif

Oj kaip smagu:)
DĖl tos moteriškės tamsios buvau nusprendusi čia neiti daugiua, dingo nuotaika..
pagalvojau na kodėl pardavinėja siūlus žmogus ,kuris nė nenutuokia nieko apie mezgimą..
Užtat dabar gerokai geriau..
Pirkau tokius neblogus mocheros siūlus, sudėtis mochera, alpaka ir akrilas..100g 725 metrai ir tik apie 10 lt.
Sakė iš 1 matkelio išeina šalis:)
Ir sakė kad giria juos mezgėjos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 10 20, 15:31)
DĖl tos moteriškės tamsios buvau nusprendusi čia neiti daugiua, dingo nuotaika..
pagalvojau na kodėl pardavinėja siūlus žmogus ,kuris nė nenutuokia nieko apie mezgimą..
Pirkau tokius neblogus mocheros siūlus, sudėtis mochera, alpaka ir akrilas..100g 725 metrai ir tik  apie 10 lt.

Gal gali parašyti siūlų pavadinimą?
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 10 20, 10:15)
O tai kodėl man nedavė g.gif

Paprašyt reikia smile.gif
O gal nuo sumos priklauso. Aš visada visose siūlų parduotuvėse paklausiu, kokias nuolaidas taikot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 10 20, 15:31)
Pirkau tokius neblogus mocheros siūlus, sudėtis mochera, alpaka ir akrilas..100g 725 metrai ir tik  apie 10 lt.

gal tokie ne vienspalviai? Jei taip, tai ir man juos gyrė.
o sekmadieniais ten dirba pati savininkė. Irgi labai maloni jauna moteris smile.gif
Atsakyti
KAip vadinasi , jetau, ryt parašysiu, jau dabar neturiu kaip.
NA vienspalviai per tokie su kažkokiu plaukeliu kuris lyg pilkumo duoda:)
Atsakyti
Sveikutes,

VIlniuje, siulu parduotuveje Diteksas spalio pab. bs gauta nauju Kid Mohair siulu. Deja deja, kaina jau bus kita: ji dideja nuo LTL 180 iki LTL 220 sad.gif
Atsakyti
niuma, kiek mokejai uz kasmyro siuliukus?
Atsakyti
lotuliukas.gif eskime pamačiau tavo klausimą ir juokas paėmė, kaip tik dabar norėjau klausti, kur ir kokiom kainom kaunietės perka Alize Cashmire Jacquard siūliukus.
Aš pirkau po 11 Lt/vnt, bet toj vietoj daugiau nėra, o man naujam gaminiui reikia
6-7 vnt. Kur galiu ieškot tokiom etiketėm, bet - kitų spalvų?

user posted image

arba

Rudukai margiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 23 spalio 2009 - 18:13
Šituos siūliukus pirkau po 12 lt parduotuvėj prie Mituvos kampo, pigiau niekur nemačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 10 24, 10:13)
Šituos siūliukus pirkau po 12 lt parduotuvėj prie Mituvos kampo, pigiau niekur nemačiau  unsure.gif

Sory, už durną klausimą, bet čia tie kur su kašmyru ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 10 24, 19:26)
Sory, už durną klausimą, bet čia tie kur su kašmyru ax.gif  blush2.gif

Taip 4u.gif Tik noriu perspėti, kad ten tik pavadinimas toks, tai nėra tikras kašmyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 10 24, 21:13)
Taip  4u.gif  Tik noriu perspėti, kad ten tik pavadinimas  toks, tai nėra tikras kašmyras biggrin.gif

Na tą tai supratau. O kaip jie? Verti tokių pinigų? Tikrų kašmyrinių tai nepirkčiau, man tokiai mezgėjai neverta, per didelė prabanga. O jų būna vienspalvių?
Atsakyti