Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Mergaites, kazkur akis buvo uzkliuvusi uz info,kad Kalvariju g atsidare nauja siulu parduotuve. gal kas gali daugiau info apie tai parasyt?
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 10 19, 10:55)
Mergaites, kazkur akis buvo uzkliuvusi uz info,kad Kalvariju g atsidare nauja siulu parduotuve. gal kas gali daugiau info apie tai parasyt?

As galiu smile.gif Nes netoli gyvenu ir esu ten dažnas svečias. O ką nori sužinoti? "Siūlų oazė" Kalvarijų 45.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 19 spalio 2009 - 11:03
Aciu, o kokios darbo valandos?
Atsakyti
Niuma, ačiū už patarimą, nes jo dar neskalbiau blush2.gif
Atsakyti
darbo dienomis iki 18 val, savaitgaliais: sestadieni iki 17, sekmadieni iki 15 val. Jei dar nepakeite, nes lyg ir zadejo keisti. Sake, daug yra nepatenkintu, kad darbo dienomis po darbo nespeja atvaziuoti, noretu, kad dirbtu ilgiau
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2009 10 20, 09:00)
darbo dienomis iki 18 val, savaitgaliais: sestadieni iki 17, sekmadieni iki 15 val. Jei dar nepakeite, nes lyg ir zadejo keisti. Sake, daug yra nepatenkintu, kad darbo dienomis po darbo nespeja atvaziuoti, noretu, kad dirbtu ilgiau

NAgi buvau dar kartą toje parduotuvėje...
Dirba iki 18.00 kol kas.
Tikrai pasikeitė pardavėja ir siūlų parduotuvė nušvito, ir siūlų pasiūla didelė smile.gif
Atsakyti
Ir dar žadėjo pastovioms klientės nuolaidų korteles. Dabar savininkės vyras tuo rūpinasi thumbup.gif

Pamenu, pradžioje buvo tokia kalbanti su rusišku akcentu nelabai maloni moteriškė... smile.gif Ir jos siūlomi modeliai bei duodami patarimai... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 20 spalio 2009 - 08:39
O Kaune nėra tokios siūlų parduotuvės, kurioje duoda nuolaidų korteles g.gif
Atsakyti
O Kaune nėra parduotuves "Geros akys"? Ten irgi duoda nuolaidų korteles smile.gif Su kiekvienu pirkimu vis didesnė nuolaida
Atsakyti
Taip, yra Geros akys, ten duoda nuolaidų korteles. Nes be nuolaidų, tai kai kurių siūlų kainos tikrai užkeltos schmoll.gif O šalia esančioj kitoj senamiesčuio parduotuvėj, jei perku didenį kiekį ir taip paprašau nuolaidos, šiek tiek pamalonina smile.gif
Atsakyti
O tai kodėl man nedavė g.gif Juk dažniausiai ten ir perku. Nu palauk, kitą kartą išsireikalausiu bash.gif Negi aš kitokia schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 10 20, 09:27)
NAgi buvau dar kartą toje parduotuvėje...
Dirba iki 18.00 kol kas.
Tikrai pasikeitė pardavėja ir siūlų parduotuvė nušvito, ir siūlų pasiūla didelė smile.gif

Ačiū, mergaitės. Ruošiuosi ten užsukt artimiausiom dienom. Nes reikia truputi geresnės sudėties siūliukų, o Cassa lanoje kainos žvėriškos, Verpaluose irgi tokių neradau...
Atsakyti