Mergaites, kazkur akis buvo uzkliuvusi uz info,kad Kalvariju g atsidare nauja siulu parduotuve. gal kas gali daugiau info apie tai parasyt?
QUOTE(Ligvita @ 2009 10 19, 10:55)
Mergaites, kazkur akis buvo uzkliuvusi uz info,kad Kalvariju g atsidare nauja siulu parduotuve. gal kas gali daugiau info apie tai parasyt?
As galiu Nes netoli gyvenu ir esu ten dažnas svečias. O ką nori sužinoti? "Siūlų oazė" Kalvarijų 45.
Aciu, o kokios darbo valandos?
Niuma, ačiū už patarimą, nes jo dar neskalbiau
darbo dienomis iki 18 val, savaitgaliais: sestadieni iki 17, sekmadieni iki 15 val. Jei dar nepakeite, nes lyg ir zadejo keisti. Sake, daug yra nepatenkintu, kad darbo dienomis po darbo nespeja atvaziuoti, noretu, kad dirbtu ilgiau
QUOTE(Viksė @ 2009 10 20, 09:00)
darbo dienomis iki 18 val, savaitgaliais: sestadieni iki 17, sekmadieni iki 15 val. Jei dar nepakeite, nes lyg ir zadejo keisti. Sake, daug yra nepatenkintu, kad darbo dienomis po darbo nespeja atvaziuoti, noretu, kad dirbtu ilgiau
NAgi buvau dar kartą toje parduotuvėje...
Dirba iki 18.00 kol kas.
Tikrai pasikeitė pardavėja ir siūlų parduotuvė nušvito, ir siūlų pasiūla didelė
Ir dar žadėjo pastovioms klientės nuolaidų korteles. Dabar savininkės vyras tuo rūpinasi
Pamenu, pradžioje buvo tokia kalbanti su rusišku akcentu nelabai maloni moteriškė... Ir jos siūlomi modeliai bei duodami patarimai...
Pamenu, pradžioje buvo tokia kalbanti su rusišku akcentu nelabai maloni moteriškė... Ir jos siūlomi modeliai bei duodami patarimai...
O Kaune nėra tokios siūlų parduotuvės, kurioje duoda nuolaidų korteles
O Kaune nėra parduotuves "Geros akys"? Ten irgi duoda nuolaidų korteles Su kiekvienu pirkimu vis didesnė nuolaida
Taip, yra Geros akys, ten duoda nuolaidų korteles. Nes be nuolaidų, tai kai kurių siūlų kainos tikrai užkeltos O šalia esančioj kitoj senamiesčuio parduotuvėj, jei perku didenį kiekį ir taip paprašau nuolaidos, šiek tiek pamalonina
O tai kodėl man nedavė Juk dažniausiai ten ir perku. Nu palauk, kitą kartą išsireikalausiu Negi aš kitokia
QUOTE(ingriduska @ 2009 10 20, 09:27)
NAgi buvau dar kartą toje parduotuvėje...
Dirba iki 18.00 kol kas.
Dirba iki 18.00 kol kas.
Ačiū, mergaitės. Ruošiuosi ten užsukt artimiausiom dienom. Nes reikia truputi geresnės sudėties siūliukų, o Cassa lanoje kainos žvėriškos, Verpaluose irgi tokių neradau...