Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Labukas,
merginos, patarkit. nesu profė mezgėja, tad truputį nublūdinau su siūlais. norėjau nusimegzti liemenę, bet įsigijau siūlus nu absoliučiai netinkamų tam reikalui. veltinis gaunasi. gal turit idėjų ką iš jų numegzt?
user posted image
Atsakyti
g.gif Šiaip, mažoka foto, kad galima būtų įžiūrėt, kas per mezginys gaunasi ir kodėl nepatinka. Siūlas storas, tai kaip ir reikėjo tikėtis, nebus plonas mezginys, bet ir iš storų galima gražų rūbuką gauti smile.gif

Na čia tikrai stori siūlai:
user posted image

O jei rūbui per stori, belika- šalikas ir kepurytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2009 10 18, 12:16)
Labukas,
merginos, patarkit. nesu profė mezgėja, tad truputį nublūdinau su siūlais. norėjau nusimegzti liemenę, bet įsigijau siūlus nu absoliučiai netinkamų tam reikalui. veltinis gaunasi. gal turit idėjų ką iš jų numegzt?
user posted image

neižiūriu siūlų bet jei gerai supratau tai stori siulai, mačiau (nepoamenu kurios) parduotuvės vitrinoj storų siūlų ir megztinį ir liemenę ir suknelę ir šaliką. šitiem siulams net rašto nereikia nes jie margi ir gražiai ir vien gerom akim numezgus žiūrisi. aš tai megzčiau liemenę tokia kimono tipo rankovėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2009 10 18, 11:37)
neižiūriu siūlų bet jei gerai supratau tai stori siulai, mačiau (nepoamenu kurios) parduotuvės vitrinoj storų siūlų ir megztinį ir liemenę ir suknelę ir šaliką. šitiem siulams net rašto nereikia nes jie margi ir gražiai ir vien gerom akim numezgus žiūrisi. aš tai megzčiau liemenę tokia kimono tipo rankovėm 4u.gif

aš tam ir pirkau juos- nu bet kaip veltinis atrodo
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2009 10 18, 14:13)
aš tam ir pirkau juos- nu bet kaip veltinis atrodo

tai gal pamėgink kitokio storio virbalus paiimti g.gif man dažnai buna kai per plonuis virbalus paiimu gaunasi sutemptos akys ir siulai nesižiūri
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2009 10 18, 13:37)
tai gal pamėgink kitokio storio virbalus paiimti  g.gif  man dažnai buna kai per plonuis virbalus paiimu gaunasi sutemptos akys ir siulai nesižiūri

ant siūlų parašyta 9-10nr.mezgu 9, tai gal rimtai storesnių reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DDajana: 18 spalio 2009 - 13:39
QUOTE(DDajana @ 2009 10 18, 14:39)
ant siūlų parašyta 9-10nr.mezgu 9, tai gal rimtai storesnių reikia g.gif

pabandyk dar storesnius paimti, nei parasyta. 4u.gif
Ka tik pati susiduriau su tokiais pat siulais, tai kuo storesnius virbalus bandziau, tuo malonesnis mezginys gaudovasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2009 10 17, 21:06)
Kiek pamenu, po 9. Kitur- po 10. Bet reikia sudėtis jų žiūrėt, nes vieni eina su nailonu, kiti  su poliamudu. Ir moherio procentas skiriasi.

aišku 4u.gif Aš buvau nusipirkusi Lama mochair, tai man nepatiko, nusimezgiau šalį, bet jis toks kietas kažkoks kaip dratinis nepurus visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2009 10 17, 22:06)
Kiek pamenu, po 9. Kitur- po 10. Bet reikia sudėtis jų žiūrėt, nes vieni eina su nailonu, kiti  su poliamudu. Ir moherio procentas skiriasi.

Sakykite, kuriuos iš jų yra geriau pirkti? su nailonu ar su poliamidu blush2.gif
Atsakyti
L'amor, pabandyk su šampūnų su kondicionierium išskalbt. Kai nuspausi šlapią- pamėtyk į orą šiek tiek, kad pūkas pasišiauštų. Gal paminkštės. Drungnam vandenį skalbk ir skalauk 4u.gif

naf_naf, dar ne tokia profė esu, kad skirtumą jausčiau blush2.gif . Žiūriu į moherio procentą ir patį siūliuko vaizdą. Nailonas gal to žvilgesio truputuką priduoda. Man jie nesiskiria labai stipriai. Vietj reikia žiūrėt, kurie labiau patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 19 spalio 2009 - 07:47
Na, jeigu tik finansai leidžia, tuomet siūlau pirkti Kidsilk'ą... Jis bus su šilku.
Atsakyti
Niuma, dėkoju už atsakyma 4u.gif
Atsakyti