Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

china, kokiam mieste ieškai?
Jei Kaune, tai lyg mačiau senamiesčio parduotuvėj, kur siūlai, sagos ir pan reikmenys (Vilniaus gatvėj) ir ABC žiedo parduotuvėj B.B.B siūlų, tik jų įvairiausių būna, tai nežinau, ar tavo ieškomų ten bus.
Atsakyti
QUOTE(china @ 2009 08 20, 19:18)
sveikos,
gal zinto ar dar kur nors galima rasti b.b.b siulu isskyrus casa lana. pradejau megzt megztini, tiksliau tik rankoves beliko, o jie nebeturi mano spalvos doh.gif nors kai pirkau sake tikrai tikrai tures unsure.gif

siaip tokiu siuliuku yra internetineje parduotuveje "MEZGINIU PARDUOTUVE"
info@mezginiuparduotuve.lt
Atsakyti
niuma, onaa labai aciu abiem 4u.gif
as kaune ieskau, nuvaziuosiu ryt i tas abi kur niuma rasei, gal bus kuriu man reikia. gaila siandien jau velu, o tai dabar vaziuociau biggrin.gif nors kazkokios vilties atsirado smile.gif

o mezginiu parduotuvej skambinau, sake situ kuriu reikia neturi verysad.gif
Atsakyti
Planuoju iš Auksarankės užsisakyt siūlų. Truputėlį baisu pirkti nepačiupinėjus, tad domina jūsų atsiliepimai 4u.gif apie Jolia, Oki Perla ir Okiteks Okilana siūliukus 4u.gif Planuoju megzti tokį arba tokį megztuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 20, 20:19)
Planuoju iš Auksarankės užsisakyt siūlų. Truputėlį baisu pirkti nepačiupinėjus, tad domina jūsų atsiliepimai  4u.gif  apie Jolia, Oki Perla ir Okiteks Okilana siūliukus  4u.gif  Planuoju megzti tokį arba tokį megztuką  smile.gif

esu girdejusi apie oki perla ir okiteks okilana-tai atsiliepimai tikrai geri..............bent mano viena draugaite mezge is tu siuliuku.......... pirko internetineje parduotuveje.......as sakiau irgi pirksiu oki okilana,noriu ilga megztini,na,kaip palta nusimegzti,bet kaip tik tokios spalvytes,kokios as noriu yra tik vienas matkelis........teks palaukti ..............
Atsakyti
mergaitės gal galite pasidalinti paslaptimi kur internete yra pirkti siulų žinau tik Auksarankė.net
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2009 08 21, 10:13)
mergaitės gal galite pasidalinti paslaptimi kur internete yra pirkti siulų žinau tik Auksarankė.net

yra dar "Mezginiu parduotuve","Kasiulai"-na,tiek as zinau.......
Atsakyti
QUOTE(onaa @ 2009 08 21, 10:03)
esu girdejusi apie oki perla ir okiteks okilana-tai atsiliepimai tikrai geri..............bent mano viena draugaite mezge is tu siuliuku.......... pirko internetineje parduotuveje.......as sakiau irgi pirksiu oki okilana,noriu ilga megztini,na,kaip palta nusimegzti,bet kaip tik tokios spalvytes,kokios as noriu yra tik vienas matkelis........teks palaukti ..............

Dėkui, Onaa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(onaa @ 2009 08 21, 10:17)
yra dar "Mezginiu parduotuve","Kasiulai"-na,tiek as zinau.......

Nesiryžtu pirkt internetu.... Va pvz. auksarankėj dabar mačiau lino gražaus, bet net neįsivaizduoju, koks jo storis doh.gif jei labai plonas, mano numatytam darbui netiks. Noriu nert va tokį sijoną
user posted image
Manau geriausiai jam tiktų LIMOL siūlai.... O reiktų kelių spalvų. Kur paskui likučius dėt g.gif
Atsakyti
Auksarankeje linas labai plonytis, is dvieju giju nert reiktu, o Limol storiu labai panasus i MAXI, tik minkstesnis ir malonesnis nerinys is Limol.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 08 21, 11:00)
Nesiryžtu pirkt internetu.... Va pvz. auksarankėj dabar mačiau lino gražaus, bet net neįsivaizduoju, koks jo storis doh.gif jei labai plonas, mano numatytam darbui netiks. Noriu nert va tokį sijoną
Manau geriausiai jam tiktų LIMOL siūlai.... O reiktų kelių spalvų. Kur paskui likučius dėt g.gif

tai kad gyvenu Klaipėdoje o čia su siūlų pasirinkimu labai liūdnas reikalas doh.gif verysad.gif
o tam sijonui rinkčiausi maxi nes jie tokie truputį blizgūs(nors be blizgučių) ir labiau išryškėtų kiekviena detalė
o likučius galima sunaudoti kitoms panašioms detalėms nerti ir pasidaryti toki Alia švarlekį ar ka pan. arba kokiu servetėliu ar dar ko nors gražaus mirksiukas.gif o jei iškart nesugalvosi kur juos panaudoti gali padėti kur nors nes jie juk galiojimo laiko neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
skaitinėju vis - mėginsiu nerti populiarųjį VS sijoną ir dabar nezinau kokius siūlus man pasirinkti.Gal kuri galite įmesti foto kaip atrodo tie MAXI ,kad žinočiau kokių ieškoti pardėj ax.gif
Atsakyti