Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(viosim @ 2009 10 05, 21:33)
Mezgiau niš tų siūlų ir suknelę, ir megztinį. Man visai patiko. Ir dėvisi neblogai.
Apskritai, visos pusvilnės neblogai dėvisi.

Aciu mergaites kad parasete 4u.gif as tik bijau kad ta mohera nenukristu is po poros skalbimu.Is kazkokiu nepamenu turejau sali numezgus isploviau ir moheros neliko
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2009 10 05, 21:49)
Aciu mergaites kad parasete  4u.gif  as tik bijau kad ta mohera nenukristu is po poros skalbimu.Is kazkokiu nepamenu turejau sali numezgus isploviau ir moheros neliko

Jie nėra labai pūkuoti , niekas ten po skalbimo nekrenta. tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Šiaulietės, kur Šiauliuose prekiauja VERNITO siūliukais 4u.gif pas mus Mažeikiuose šitų siūlų krautuvėlė užsidarė, o noriu dar vieno palto iki pavasario verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 10 05, 20:37)
nuo ryt maximoje siūlai Basic 4,99 Lt
čiupinėjau jau šiandien-minkštučiai tokie-70 pr poliakrilas,30 pr vilna. Ar gerai nešiojasi iš tokios  sudėties  megzti rūbai?

Šitie prasti, nėra ko lyginti su praeitą sav. nuolaidiniais 100 % vilna ax.gif Aš dar per tas nuolaidas prigirebiau 50 % vilna po 4,49 (su maximos kortele), o šitie tai atrodo ir nešiojasi kaip gryna sintetika, 30 % vilnos tai beveik tas pats kaip vien akrilas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 10 05, 20:37)
nuo ryt maximoje siūlai Basic 4,99 Lt
čiupinėjau jau šiandien-minkštučiai tokie-70 pr poliakrilas,30 pr vilna. Ar gerai nešiojasi iš tokios  sudėties  megzti rūbai?

aš vakar už tokia kainą pusvilnę pirkau šalikėliui - super patiko, mezgas lengvai, turbūt dar norėsiu.
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2009 10 06, 08:35)
Labas rytas,
Šiaulietės, kur Šiauliuose prekiauja VERNITO siūliukais  4u.gif pas mus Mažeikiuose šitų siūlų krautuvėlė užsidarė, o noriu dar vieno palto iki pavasario  verysad.gif

Dvaro gatvėje, į parduotuvę reikia užlipti laiptais, pats didžiausias pasirinkimas 4u.gif Dar yra Mickevičiaus g. ir Aušros al. Bet 1-joj daugiausia.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 10 06, 09:45)
Šitie prasti, nėra ko lyginti su praeitą sav. nuolaidiniais 100 % vilna  ax.gif  Aš dar per tas nuolaidas prigirebiau 50 % vilna po 4,49 (su maximos kortele), o šitie tai atrodo ir nešiojasi kaip gryna sintetika, 30 % vilnos tai beveik tas pats kaip vien akrilas  unsure.gif

tai vat,kad vilnonių tokių nelinksmų spalvų pas mus tebuvo....
o šitų švelniai rusvos spalvos mačiau,bet sakot ,kad š...
Atsakyti
šiandien maximoj mačiau siūliukų merino vilnos smile.gif kaip sakot,jie tiktu suknelei? g.gif gal kas mėginusios ar neblogi? smile.gif

šiaip kažkoks nemalonus rūsio kvapas nuo visų maximinių siūlų sklido....
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 10 06, 19:51)
Dvaro gatvėje, į parduotuvę reikia užlipti laiptais, pats didžiausias pasirinkimas  4u.gif  Dar yra Mickevičiaus g. ir Aušros al. Bet 1-joj daugiausia.

Ačiū 4u.gif nereikės blaškytis po visas, kažkaip net buvau pamiršusi, kad Dvaro g.yra parduotuvė doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kažkokie supūdyti tie siūlai, nes mūsų Maximoje (Vilniuje) tai taip dvokė, kai iš maišo ištraukiau, kad net kvapą užgniaužė. Numečiau net neapčiupinėjusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2009 10 06, 22:41)

šiaip kažkoks nemalonus rūsio kvapas nuo visų maximinių siūlų sklido....

QUOTE(Viksė @ 2009 10 07, 08:52)
Gal kažkokie supūdyti tie siūlai, nes mūsų Maximoje (Vilniuje) tai taip dvokė, kai iš maišo ištraukiau, kad net kvapą užgniaužė. Numečiau net neapčiupinėjusi smile.gif

Pas mus Kaune lyg nepastebėjau jokio kvapo unsure.gif
Atsakyti
http://img17.imagesh...tvaizd0m.th.jpg

O aš va dabar "užsikabinau" ant tokių siūlų. Tik nuotrauka prastoka, nes telefonu fotografuota. Mezgasi labai smagiai ir galvos dėl rašto sukti nereikia-iš karto raštuotas mezginys gaunasi smile.gif
Atsakyti