Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Skarlet @ 2009 09 30, 16:48)
Kaip neprekiauja? Taigi visa lentyna būdavo  doh.gif Gal buvot toj, kur arčiau kalno? rolleyes.gif

Na va pasirodo ne ten nuejau.. blush2.gif Taip toj arciau kalno buvau, kitos kazkaip ir nepastebejau, na reiks bandyt dar kuria diena nuvaziuot, aciu uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 09 30, 07:41)
Sintetikos tai praktiškai jokios mažiems vaikams negalima, nes šunta po ja. O taip tai šiltesniu sezonu medvilniniai, o šaltu tai minkštesnė vilna, kaip minėjo merino avių vilna, dar alpakos vilna būna smagi, kašmyrinė vilna irgi gerai ir labai šilta, nieko ir kur būna su kupranugario vilna, irgi labai šilta. Visi jie ne iš pigesnių, bet už kokybę moki ir mažiukui tai nedaug ten tų siūlų reikia.

Svarbu kad ne sintetiniai būtų ir nepūkuoti, nes visi pūkai burnytėj atsiduria - dėl to mohera pavyzdžiui netinka, nes košmaras su tais pūkais.  doh.gif

Ačiū labai už patarimus mirksiukas.gif pasirodo, aš visai "žalia" ir nemąstanti "mezgėja" doh.gif
O iš tos sintetikos, teks sau pačiai kojines megztis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2009 09 30, 17:49)
Ačiū labai už patarimus  mirksiukas.gif pasirodo, aš visai "žalia" ir nemąstanti "mezgėja" doh.gif
O iš tos sintetikos, teks sau pačiai kojines megztis  biggrin.gif

Pasitaiko, aš irgi vienus nusipirkau neapsižiūrėjus kad sintetiniai, teks dabar kalėdines dekoracijas iš jų megzt, kaip tik raudoni su blizgučiu. lotuliukas.gif Sintetinius galima panaudot ir visokiems žaislams megzt, arba tašiukams, žodžiu pravers ūkyje. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Kaupiuosi morališkai suknelei biggrin.gif Pasirinktam modelyje nurodyta, jog sunaudota 650 g medvilnės, gaila, kad nenurodytas metražas. O rudeninei-žieminei suknelei kokie siūlai geriau tiktų? Renkuosi iš šių: medvilnė su akrilanu, vilna su akrilanu, vilna su poliamidu. Ir į kiek gramų maždaug orientuotis? blush2.gif 700-800 g pakaks?
Atsakyti
Na o as pasiguosiu, sian lekiau siulu dasipirkt savo pirmam kudikiui, ir kaip tikra nepatyrusi mezgeja nepasiemiau siulo pavyzdzio, nu nemaniau kad maximoj ju ten atspalviu simtai bus, nu ir ka sau manot? Nusipirkau du rysuliukus vienu tonu per sviesius g.gif
Sakyciau sunaudosiu kitam mezginiui, bet sito ir ano jau labai panasios bus spalvos kur man du tokie patys verysad.gif
Gal kazkas noretu juo pamatyti, galetumem mainus kokius sugalvot, nes siulu man reikes ar taip ar taip ivairiu... zodziu siulykit mergaites jei kam idomu 4u.gif
Ir dar, atsiprasau kad tersiu jusu eteri tokiom zinelem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egiptiete @ 2009 10 05, 10:56)
Sakyciau sunaudosiu kitam mezginiui, bet sito ir ano jau labai panasios bus spalvos kur man du tokie patys verysad.gif

Tai nebūtinai megzt vienodus, galima gi pakombinuot su kitu raštu arba kita spalva. Arba kitą mezginį daryt zigzaginį ir dar pridėt kokį kitą siūlą - ir nebus tos pačios spalvos. Arba gali daryt komplektuką, viršus vieno atspalvio, apačia kito.
Atsakyti
Mergaites bukit geros pasakykit,gal kas mezget, kaip tie siulai ar jie geri?vadinasi "Pretty" turkiski is Midaros pirkti.70%mohera,30%akrilanas.
Atsakyti
QUOTE(Redusha @ 2009 09 30, 18:14)
Na va pasirodo ne ten nuejau..  blush2.gif Taip toj arciau kalno buvau, kitos kazkaip ir nepastebejau, na reiks bandyt dar kuria diena nuvaziuot, aciu uz pagalba.

Man atrodo, ten ant lango yra užrašas "Kojinės" 4u.gif
Atsakyti
nuo ryt maximoje siūlai Basic 4,99 Lt
čiupinėjau jau šiandien-minkštučiai tokie-70 pr poliakrilas,30 pr vilna. Ar gerai nešiojasi iš tokios sudėties megzti rūbai?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 10 05, 20:37)
nuo ryt maximoje siūlai Basic 4,99 Lt
čiupinėjau jau šiandien-minkštučiai tokie-70 pr poliakrilas,30 pr vilna. Ar gerai nešiojasi iš tokios  sudėties  megzti rūbai?

Man atrodo, kad greit nusiburbuliuoja
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2009 10 05, 16:08)
Mergaites bukit geros pasakykit,gal kas mezget, kaip tie siulai ar jie geri?vadinasi "Pretty" turkiski is Midaros pirkti.70%mohera,30%akrilanas.

Mezgiau niš tų siūlų ir suknelę, ir megztinį. Man visai patiko. Ir dėvisi neblogai.
Apskritai, visos pusvilnės neblogai dėvisi.
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2009 10 05, 20:33)
Mezgiau niš tų siūlų ir suknelę, ir megztinį. Man visai patiko. Ir dėvisi neblogai.
Apskritai, visos pusvilnės neblogai dėvisi.

Tos pusvilnės dėvisi neblogai, bet čia labai priklauso ar žmogus jautrus sintetikai, nes vat mano vyro oda jautresnė ir viskas, kas daugiau nei 50% sintetika negali iš vis nešiot, nes gaunasi panašiai kaip alergija nuo to kad oda gerai nekvėpuoja. O man tai visai nieko jos būdavo.
Atsakyti