Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(rimusia @ 2009 09 21, 14:11)
Labai geras siulas(as apie BBB mohera)pat siulas be gumuliuku ir metrazas puikus,megzti vienas malonumas.Mezgiau sali is vieno siuluko,mezgant truputi pukai birejo,bet dabar nesipukoja  thumbup.gif

O kokia jų kaina parduotuvėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2009 09 22, 12:44)
O kokia jų kaina parduotuvėje  ax.gif

man rodos apie 10lt.

Aš tuo pačiu kreipiuos į kaunietes - gal kur matėt lietuviškos moherytės "pūkas" pirkt. sudėtis 82 proc mohera, 28 proc kazkas kita. metrazas 25g- 130m.
nugi radau namie du ruzavus nepraimtus kamuoliukus, čiupau megzt šalį, tipo užteks ( į metrus nepasižiūrėjau). paskui kai staigiai baigėsi pirmasis kamuoliukas, supratau kad šakės man ir mano šaliui...prie 25 mecio buvau, casa lanoj irgi.
dar galit ir patarima duot - pvz casa lanoj rasciau panasia spalva, bet ju metrazas dvigubas, reiškia siūlas dvigubai plonesnis, tai pamezgus jaučiu labai skirsis, ar ne?
Atsakyti
[quote=Just tea,2009 09 21, 21:08]
Sveikutes darbstuoles rasau su visiska neviltim... 4u.gif ieskau siuliuku Importuotojai Alvita SILKID 78% Super kid mohair, 28% Silk. Spalva 29 (tokia auksiniai rusva, sviesi)...kai numezgiau 3/4 skraistes ir ju pritrukau tai suzinojau, kad ju parduotuvese nebebus verysad.gif gal kas turite...man reiketu 1,5 matkiuko...dosniai atsidekociau jei pagelbetumete man bedoje blush2.gif
[/quo

Laba diena,

ar jau gavote siuliukus? Jei ne, tai pabandykit susisiekti su kuria nors mamyte is Marijampoles. (Yra berods Meskute). Marijampoleje yra Kauno g parduotuve, kur prekiauja Alvitos siulais. Juokingiausia, kad Vilniaus ir Klaipedos parduotuves apie tai nezino, o ten tikrai buna tokiu siuliuku, kuriu nei Vilniuje, nei Klaipedoje sakosi neturincios. Man taip buvo su Alvitos Marabu siuliukais. Ju sandelyje sake jau nera, o Marijampoles parduotuveje pilna visokiausiu spalvu ir siandien. As pati Marijampoleje busiu tik spalio men pas tevus. Mano mamyte galetu nubegti, bet tuomet siulai keliaus is Marijampoles i Klaipeda, o tada pas Jus. Gali ilgai trukti:)

Tikiuosi, kad bent taip pagelbejau.
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti kokios sudeties siulus pirkti kojinems. Vyras LIEPE numegzti kojines ( juokauju, pati noriu ) bet kurie stipresni. Vilna tai silta, bet ji labai greitai issitrina g.gif Sakau Jus cia mezgejos gal yra kokiu naujoviu spec.kojinems blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles. Turiu klausimuka: is kokiu siulu patartumet megzti zvyneline turinciams zmogui? cia turetu buti paprastas vyriskas megztinis, bet bijau, kad nedirgintu odos, butu svelnus ir siltas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2009 09 23, 15:05)
Sveikos mezgejeles. Turiu klausimuka: is kokiu siulu patartumet megzti zvyneline turinciams zmogui? cia turetu buti paprastas vyriskas megztinis, bet bijau, kad nedirgintu odos, butu svelnus ir siltas.. 4u.gif

Gal tada iš tų pačių kaip vaikams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2009 09 23, 14:33)
Laba diena,
ar jau gavote siuliukus? Jei ne, tai pabandykit susisiekti su kuria nors mamyte is Marijampoles. (Yra berods Meskute). Marijampoleje yra Kauno g parduotuve, kur prekiauja Alvitos siulais.

geras, man reikalingi 'pūko' moheros siūlai irgi yra Alvitos importuoti. bandysiu dar kauną apeit, jei nesiseks, kreipsiuos į vilnietes ar ką.
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2009 09 23, 10:21)
Aš tuo pačiu kreipiuos į kaunietes - gal kur matėt lietuviškos moherytės "pūkas" pirkt. sudėtis 82 proc mohera, 28 proc kazkas kita. metrazas 25g- 130m.

pati paklausiau - pati ir atsakau (sužinojau ats parašius laišką tiesiai importuotojams), yra mano tų siūlų vilniaus g ir savanorių pradžioj. lėksiu pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 09 23, 14:55)
Sveikos, gal galite patarti kokios sudeties siulus pirkti kojinems. Vyras LIEPE numegzti kojines ( juokauju, pati noriu ) bet kurie stipresni. Vilna tai silta, bet ji labai greitai issitrina  g.gif Sakau Jus cia mezgejos gal yra kokiu naujoviu spec.kojinems  blush2.gif

Yra jau specialios vilnos kojinėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 09 23, 20:36)
Yra jau specialios vilnos kojinėms  mirksiukas.gif

SVEIKUTES.Vina plaukite tik ukisku muilu ir tik ne skalbimo masinoje. sudrekinti dregnu vandeniu ir gerai istrinti siuo muilu ir trinti tarp ranku ir gerai isskalauti tik ne su karst vandeniu.Kuo vilna trini tarp ranku t.y. tarp delnu tuo vilna bus svelnesne
Atsakyti
Skarlet, turit omeny kokia vaikiska pusvilne ar vilnele? ar nebus siek tiek plonoki siuliukai bus vyriskam? g.gif

neisivaizduoju kokius siulus pasirinkt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2009 09 24, 09:57)
Skarlet, turit omeny kokia vaikiska pusvilne ar vilnele? ar nebus siek tiek plonoki siuliukai bus vyriskam? g.gif

neisivaizduoju kokius siulus pasirinkt.. unsure.gif

Kojinėms sumezgu likučius
Atsakyti