Laba
as kaip tik dabar mezgu sali is BBB Kid Mohair siuliuku ir esu laaabai patenkinta Siuliukas plonas, bet labai puikiai mezgasi ir nezinau, man visai nesipukuoja ir plaukas nekrinta Salio vaizdas tikrai puikus
QUOTE(Redusha @ 2009 09 21, 09:45)
Sveikos mamytes
Labai reikia ivairiu spalvyciu Vernito 100% medvilnes. Esu kauniete, zinau tik kad tokius siuliukus parduoda ABC parduotuveje, bet butent medvilniniu, ten pasirinkimas nera baisiai didelis spalvyciu.. Gal dar Kaune kur vernito siuliukais prekiauja? O gal kuri mamyte turi parduot?
Labai reikia ivairiu spalvyciu Vernito 100% medvilnes. Esu kauniete, zinau tik kad tokius siuliukus parduoda ABC parduotuveje, bet butent medvilniniu, ten pasirinkimas nera baisiai didelis spalvyciu.. Gal dar Kaune kur vernito siuliukais prekiauja? O gal kuri mamyte turi parduot?
Prie Laisvės al, kur į Savanorių kalną, į tą pusę stotelę, yra kojinių ir siūlų maža parduotuvėlė
QUOTE(Skarlet @ 2009 09 21, 17:38)
Prie Laisvės al, kur į Savanorių kalną, į tą pusę stotelę, yra kojinių ir siūlų maža parduotuvėlė
Labai aciu, reiks apsilankyti
Sveikutes darbstuoles rasau su visiska neviltim... ieskau siuliuku Importuotojai Alvita SILKID 78% Super kid mohair, 28% Silk. Spalva 29 (tokia auksiniai rusva, sviesi)...kai numezgiau 3/4 skraistes ir ju pritrukau tai suzinojau, kad ju parduotuvese nebebus gal kas turite...man reiketu 1,5 matkiuko...dosniai atsidekociau jei pagelbetumete man bedoje
Sveikos merginos, gal galite man patarti, iš kokių siūlų geriausia megzti vaikišką pleduką
QUOTE(Roretėlė @ 2009 09 22, 09:43)
Sveikos merginos, gal galite man patarti, iš kokių siūlų geriausia megzti vaikišką pleduką
Aš mezgu iš medvilnės
QUOTE(Roretėlė @ 2009 09 22, 10:43)
medvilnė, pusvilnė, vilna kokia švelnesnė. medvilnė gal netaip susibumbuluoja, bet vilna labiau šido. žiūrint kokiam tikslui. ar dėl grožio ar dėl šilumos.
QUOTE(Jūržolė @ 2009 09 22, 10:19)
Aš mezgu iš medvilnės
QUOTE(Akire3 @ 2009 09 22, 10:30)
medvilnė, pusvilnė, vilna kokia švelnesnė. medvilnė gal netaip susibumbuluoja, bet vilna labiau šido. žiūrint kokiam tikslui. ar dėl grožio ar dėl šilumos.
Aš radau siūliukus skirtus būten vaikams, bet ten iš viskozės, tai ir suabejojau ir kaina nemaža. Na, aš norėčiau pleduko ne grožiui, kad praktiškas daiktas būtų, galvojau, gal net flanelės prisiūti iš vienos pusės, akd šilčiau būtų.
QUOTE(ingriduska @ 2009 09 21, 14:29)
Kaune Pramonės Maximoje yra bordo, tamsiai violetinė, šokoladinė, šviesiai melsva ir smėlio spalvos
QUOTE(Roretėlė @ 2009 09 22, 11:47)
Aš radau siūliukus skirtus būten vaikams, bet ten iš viskozės, tai ir suabejojau ir kaina nemaža. Na, aš norėčiau pleduko ne grožiui, kad praktiškas daiktas būtų, galvojau, gal net flanelės prisiūti iš vienos pusės, akd šilčiau būtų.
Viskozė natūrali medžiaga, bet tįsta ir nešildo. Dabar gi ruduo, rinkčiausi vilną, pusvilnę, yra baby wool siūlai, pvz. - speciali vilnelė kūdikiams. Jie brangoki, tai galima tiesiog šiaip kokią minkštą pusvilnę, vilną parinkt, daug mezgiau vaikui iš Kartopu siūlų, kur 30 % vilnos, pats tas
QUOTE(dontstop @ 2009 09 22, 11:12)
Viskozė natūrali medžiaga, bet tįsta ir nešildo. Dabar gi ruduo, rinkčiausi vilną, pusvilnę, yra baby wool siūlai, pvz. - speciali vilnelė kūdikiams. Jie brangoki, tai galima tiesiog šiaip kokią minkštą pusvilnę, vilną parinkt, daug mezgiau vaikui iš Kartopu siūlų, kur 30 % vilnos, pats tas
Jei nepaslaptis kur tų Kartopu siūliukų galima įsigyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 09 22, 12:22)
Jei nepaslaptis kur tų Kartopu siūliukų galima įsigyti
Jei Kaune, tai parduotuvėje prie 25mečio turgelio, Savanoriuose prie Mituvos, kioskelyje prie stoties, kioskelyje prie Saulėtekio...Ten patyra specialiųvaikiškųsiūliukų, įvairios sudėties Iš tikrųjų vaikiškam pledukui tiktų beveik bet kokia turkiška pusvilnė, visos jos minkštos ir nepūkuotos
Pats didžiausias AČIŪ, jums merginos už pagalbą