Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(ingriduska @ 2009 09 18, 10:19)
O aš iš tų Smyrnų suknelę rezgu, bus kunelis ir rankovės virbalais, o sijoniukas vašeliu..kol kas aš patenkinta

O kaip gaunasi mezginys g.gif Nes aš buvau susigundžiusi, bet neišdrįsau, man jie šiurkštūs pasirodė blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Pasidalinsiu informacija, aktualesne vilnietėms. Jei dar nematėte ir nebuvote, Kalvarijų g. 45 atidaryta (gal pries mėnesį) nauja siūlų parduotuvė. Yra siūlų, kokių nesu mačiusi kitose parduotuvėse. Ir kainos gal kiek žemesnės nei kitur.
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2009 09 21, 08:24)
Labas rytas smile.gif  Pasidalinsiu informacija, aktualesne vilnietėms. Jei dar nematėte ir nebuvote, Kalvarijų g. 45 atidaryta (gal pries mėnesį) nauja siūlų parduotuvė. Yra siūlų, kokių nesu mačiusi kitose parduotuvėse. Ir kainos gal kiek žemesnės nei kitur.

O man pasirodė kad ten brangiau nei kitur.
TULIPO 5.50, o Halės turguje 5 litai ir dar nuleidžia jei kiekis didesnis
Smyrna 10.80 , o auksarankėje 8.90 jei dar akcija -10 proc. buvo....
Nepatiko pardavėja...visai žalia, nieko nenutuokianti neri apie mezgimą, nei apie nėrimą..nors maloni moteris, bet tokioje parduotuvėje smagu pasitarti ...

VARNA 575
Na visai nieko, jau vieną dalį baigiau išskalbiau, kvepia vilna, bet nėra labai šiurkštu smile.gif
Žiūrėsim kaip nešiosiu..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 21 rugsėjo 2009 - 07:57
Nesiginčysiu smile.gif Turguje neperku, nežinau. Gal tik man taip pasitaikė, kad nusižiūrėtus siūlus pirkau pigiau. Ir su pardavėja labai smagiai pasitarėme... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2009 09 21, 09:12)
Nesiginčysiu smile.gif Turguje neperku, nežinau. Gal tik man taip pasitaikė, kad nusižiūrėtus siūlus pirkau pigiau. Ir su pardavėja labai smagiai pasitarėme... smile.gif

O kokius pirkai?
GAl ten pasipildė, juk buvau pirmomis darbo dienomis:)
GAl tikrai dabar visko daugiau ir pigiau.
O Halė visai neblogai turi siūlų, tų pačių kaip ir parduotuvėse iš tos pačios Turkijos, visai neblogai ten.
NA kai liga yra siulams ir mezgimui tai apeinu viską ir apžiūriu smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar esat pirkusios šioje intern. parduotuvėje http://images.google...ttp...l=lt&sa=G
Ar viskas buvo gerai?Noriu va šitos baltos BBB kid mocheros , o pas mus Mažeikiuose nerandu doh.gif o gal kartais yra merginų iš Telšių, gal ten šitų siūliukų yra , noriu juos ''gyvai''pačiupinėt ax.gif kažkaip internetiniu pirkimu vis susilaikau
Atsakyti
Sveikos mamytes ax.gif
Labai reikia ivairiu spalvyciu Vernito 100% medvilnes. Esu kauniete, zinau tik kad tokius siuliukus parduoda ABC parduotuveje, bet butent medvilniniu, ten pasirinkimas nera baisiai didelis spalvyciu.. Gal dar Kaune kur vernito siuliukais prekiauja? O gal kuri mamyte turi parduot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 09 21, 09:37)
O kokius pirkai?
GAl ten pasipildė, juk buvau pirmomis darbo dienomis:)
GAl tikrai dabar visko daugiau ir pigiau.
O Halė visai neblogai turi siūlų, tų pačių kaip ir parduotuvėse iš tos pačios Turkijos, visai neblogai ten.
NA kai liga yra siulams ir mezgimui tai apeinu viską ir apžiūriu smile.gif

pirkau ALIZE. Pasipildė. Kai buvau prieš pora savaičių, buvo perpus mažiau visko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 21 rugsėjo 2009 - 09:00
QUOTE(zinulė @ 2009 09 18, 14:45)
Susigundžiau ir aš auksaranke, bet irgi Pretty spalva nusivyliau. Ryškesnė tinklapyje, o mano kažkokia murzina blush2.gif Na pasimokiau, kad realiai neapžiūrėjus ir nepačiupinėjus nežinomo siūlo, neverta pirkt schmoll.gif

Būtent, manieji irgi murzinos spalvos doh.gif Pirkau turkio žydrą, o gavau pilkšvai melsvą mocherą unsure.gif Ir patys siūlai tokie kaip plastmasiniai, net šiugžda verysad.gif
QUOTE(bazuka @ 2009 09 21, 09:43)
Merginos, ar esat pirkusios šioje intern. parduotuvėje http://images.google...ttp...l=lt&sa=G
Ar viskas buvo gerai?Noriu va šitos baltos  BBB kid mocheros , o pas mus Mažeikiuose nerandu  doh.gif o gal kartais yra merginų iš Telšių, gal ten šitų siūliukų yra , noriu juos ''gyvai''pačiupinėt  ax.gif kažkaip internetiniu pirkimu vis susilaikau

Ar gera šita mochera? Gal kas mezgė iš jos 4u.gif

QUOTE(Redusha @ 2009 09 21, 09:45)
Sveikos mamytes ax.gif
Labai reikia ivairiu spalvyciu Vernito 100% medvilnes. Esu kauniete, zinau tik kad tokius siuliukus parduoda ABC parduotuveje, bet butent medvilniniu, ten pasirinkimas nera baisiai didelis spalvyciu.. Gal dar Kaune kur vernito siuliukais prekiauja? O gal kuri mamyte turi parduot? 4u.gif

ABC parduotuvėje pasirinkimas didžiausias, dar šiek tiek Rimi būna 4u.gif
Papildyta:
Ryt Maximose nuolaida siūlams, sudėtis 70 % vilna, 30% akrilas. Esu iš jų mezgusi, geri siūlai, puikiai nešiojasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 09 21, 11:49)

Ryt Maximose nuolaida siūlams, sudėtis 70 % vilna, 30% akrilas. Esu iš jų mezgusi, geri siūlai, puikiai nešiojasi  4u.gif

O gal žinai koks pavadinimas siūlų, ar visiems siūlams rytoj Maximoj nuolaida?
Atsakyti
Labai geras siulas(as apie BBB mohera)pat siulas be gumuliuku ir metrazas puikus,megzti vienas malonumas.Mezgiau sali is vieno siuluko,mezgant truputi pukai birejo,bet dabar nesipukoja thumbup.gif
Atsakyti
Tiki šiems
http://www.maxima.lt...inys-nr39/2166/
KAži kokios spalvos bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 21 rugsėjo 2009 - 13:29