QUOTE(Agute @ 2009 09 12, 15:53)
Sveikos, gal žinote, kur gauti naminės vilnos?
Stoties turguj, įėjus nuo Vytauto pr. pusės, maždaug už 20m nuo įėjimo dešinėj pusėj pastoviai jų būna..
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 09 15, 19:48)
Stoties turguj, įėjus nuo Vytauto pr. pusės, maždaug už 20m nuo įėjimo dešinėj pusėj pastoviai jų būna..
Bet turgui pirkta vilna būna su priemaišom. Labai lengvai trūksta tas siūlas, o tikra vilna nėra tokia labai greitai plyštanti.
Aš turbūt daugiau neužsakinėsiu iš auksarankės Iš 3 užsakytų siūliukų tik vieni tiko ir patiko, kitus nežinau dabar kur dėti Niekaip nepritaikau Smyrnos,net ir iš 2 siūlų mezgant gaunasi tinklas Tas pats su Pretty, o dar atspalvis kompiuterio ekrane ir realybėje gerokai skyrėsi
QUOTE(dontstop @ 2009 09 18, 09:38)
Aš turbūt daugiau neužsakinėsiu iš auksarankės Iš 3 užsakytų siūliukų tik vieni tiko ir patiko, kitus nežinau dabar kur dėti Niekaip nepritaikau Smyrnos,net ir iš 2 siūlų mezgant gaunasi tinklas Tas pats su Pretty, o dar atspalvis kompiuterio ekrane ir realybėje gerokai skyrėsi
O aš iš vieno Smyrnos mezdu suknelę, pridėjau mocheros siūliuką ir man labai ir spalva šokoliado
tikrai dailiai gula akytės..kas gi nutiko ?
Aš turbūt daugiau neužsakinėsiu iš auksarankės Iš 3 užsakytų siūliukų tik vieni tiko ir patiko, kitus nežinau dabar kur dėti
O tu nufotografuok ir su kainom : šitoj temoj pasiūlyk Gal atsiras, kas norės priglaust
Arba jei per ploni mezgimui- pabandyk nerti
O šiaip, storį maždaug gali spręst pagal metražą: Smyrna žiūriu: 100 g/750 m .Tai, pvz., palyginimui Maxi 100 g - 565 m.- man jau šitie labai ploni atrodo....
O aš ką tik užsisakiau Smyrna nėrimui, galvoju kokį sarafaną nusinerti. Tik Auksarankėj labai mažas pasirinkimas spalvų, norimų sandėlyje neturi, pvz. dar rugsėjo pradžioje atsisiunčiau Oki perla tamsiai mėlynus, paėmiau visus buvusius, tai iki šiandien šių iūlų jie daugiau neturi.
QUOTE(Jūržolė @ 2009 09 18, 10:18)
O aš ką tik užsisakiau Smyrna nėrimui, galvoju kokį sarafaną nusinerti. Tik Auksarankėj labai mažas pasirinkimas spalvų, norimų sandėlyje neturi, pvz. dar rugsėjo pradžioje atsisiunčiau Oki perla tamsiai mėlynus, paėmiau visus buvusius, tai iki šiandien šių iūlų jie daugiau neturi.
O aš iš tų Smyrnų suknelę rezgu, bus kunelis ir rankovės virbalais, o sijoniukas vašeliu..kol kas aš patenkinta
Aš taip pat nusipirkau smyrna juodos spalvos ir pridėjusi viskozės ploną siūliuką žadu megzti "mažą juodą suknelę"
QUOTE(ingriduska @ 2009 09 18, 09:54)
O aš iš vieno Smyrnos mezdu suknelę, pridėjau mocheros siūliuką ir man labai ir spalva šokoliado
Tai pridėjus mocheros siūliuką aišku, kad gerai gaunasi Turbūt reikės ir man paieškot tokio pat atspalvio mocheros
QUOTE(niuma @ 2009 09 18, 10:02)
O tu nufotografuok ir su kainom : šitoj temoj pasiūlyk Gal atsiras, kas norės priglaust
O šiaip, storį maždaug gali spręst pagal metražą: Smyrna žiūriu: 100 g/750 m .Tai, pvz., palyginimui Maxi 100 g - 565 m.- man jau šitie labai ploni atrodo....
Nerti nemoku Ačiū už patarimą, bandysiu su mocherą dar suderint,o jei ne, tai parduoti beliks arba atiduoti kam..
Žioplė aš, mačiau metražą, bet mane suklaidino patarimas ant etiketės megzti 2,5 - 3 nr virbalais. Galvojau, bent iš 2 siūlų išeis jeigu ką
QUOTE(Jūržolė @ 2009 09 18, 10:18)
Oki perla siūlų yra Kaune parduotuvėje prie Mituvos
Susigundžiau ir aš auksaranke, bet irgi Pretty spalva nusivyliau. Ryškesnė tinklapyje, o mano kažkokia murzina Na pasimokiau, kad realiai neapžiūrėjus ir nepačiupinėjus nežinomo siūlo, neverta pirkt
QUOTE(uoga26 @ 2009 09 13, 17:02)
Idomu, ar dar papildys Regia silk? Kas kur uzmatysite, praneskite
Šian Akrpoly mačiau Regia, melsvų, kaip kieno akiai gali ir pilki pasirodyt , ir rudų, ir lyg baltų - tie tolėliau nuo nosies padėti buvo tai negarantuoju, kad tikrai Regia