Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Gal kas kur Vilniuje esate mačiusi siūlų su elastanu? Midaroj ir Casa Lanoj turi po vieną rūšį, gal kur būtų didesnis pasirinkimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agute @ 2009 09 12, 15:53)
Sveikos, gal žinote, kur gauti naminės vilnos?

Stoties turguj, įėjus nuo Vytauto pr. pusės, maždaug už 20m nuo įėjimo dešinėj pusėj pastoviai jų būna..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 09 15, 19:48)
Stoties turguj, įėjus nuo Vytauto pr. pusės, maždaug už 20m nuo įėjimo dešinėj pusėj pastoviai jų būna..

Bet turgui pirkta vilna būna su priemaišom. Labai lengvai trūksta tas siūlas, o tikra vilna nėra tokia labai greitai plyštanti.
Atsakyti
Aš turbūt daugiau neužsakinėsiu iš auksarankės unsure.gif Iš 3 užsakytų siūliukų tik vieni tiko ir patiko, kitus nežinau dabar kur dėti sleep.gif Niekaip nepritaikau Smyrnos,net ir iš 2 siūlų mezgant gaunasi tinklas doh.gif Tas pats su Pretty, o dar atspalvis kompiuterio ekrane ir realybėje gerokai skyrėsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 09 18, 09:38)
Aš turbūt daugiau neužsakinėsiu iš auksarankės  unsure.gif Iš 3 užsakytų siūliukų tik vieni tiko ir patiko, kitus nežinau dabar kur dėti  sleep.gif  Niekaip nepritaikau Smyrnos,net ir iš 2 siūlų mezgant gaunasi tinklas  doh.gif  Tas pats su Pretty, o dar atspalvis kompiuterio ekrane ir realybėje gerokai skyrėsi  wink.gif

O aš iš vieno Smyrnos mezdu suknelę, pridėjau mocheros siūliuką ir man labai thumbup.gif ir spalva šokoliado smile.gif
tikrai dailiai gula akytės..kas gi nutiko ?
Atsakyti
Aš turbūt daugiau neužsakinėsiu iš auksarankės  unsure.gif Iš 3 užsakytų siūliukų tik vieni tiko ir patiko, kitus nežinau dabar kur dėti

O tu nufotografuok ir su kainom : šitoj temoj pasiūlyk 4u.gif Gal atsiras, kas norės priglaust mirksiukas.gif

Arba jei per ploni mezgimui- pabandyk nerti smile.gif
O šiaip, storį maždaug gali spręst pagal metražą: Smyrna žiūriu: 100 g/750 m blink.gif .Tai, pvz., palyginimui Maxi 100 g - 565 m.- man jau šitie labai ploni atrodo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 18 rugsėjo 2009 - 09:05
O aš ką tik užsisakiau Smyrna nėrimui, galvoju kokį sarafaną nusinerti. Tik Auksarankėj labai mažas pasirinkimas spalvų, norimų sandėlyje neturi, pvz. dar rugsėjo pradžioje atsisiunčiau Oki perla tamsiai mėlynus, paėmiau visus buvusius, tai iki šiandien šių iūlų jie daugiau neturi.
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 09 18, 10:18)
O aš ką tik užsisakiau Smyrna nėrimui, galvoju kokį sarafaną nusinerti. Tik Auksarankėj labai mažas pasirinkimas spalvų, norimų sandėlyje neturi, pvz. dar rugsėjo pradžioje atsisiunčiau Oki perla tamsiai mėlynus, paėmiau visus buvusius, tai iki šiandien šių iūlų jie daugiau neturi.

O aš iš tų Smyrnų suknelę rezgu, bus kunelis ir rankovės virbalais, o sijoniukas vašeliu..kol kas aš patenkinta
Atsakyti
Aš taip pat nusipirkau smyrna juodos spalvos ir pridėjusi viskozės ploną siūliuką žadu megzti "mažą juodą suknelę"
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 09 18, 09:54)
O aš iš vieno Smyrnos mezdu suknelę, pridėjau mocheros siūliuką ir man labai thumbup.gif  ir spalva šokoliado smile.gif
tikrai dailiai gula akytės..kas gi nutiko ?

Tai pridėjus mocheros siūliuką aišku, kad gerai gaunasi mirksiukas.gif Turbūt reikės ir man paieškot tokio pat atspalvio mocheros g.gif
QUOTE(niuma @ 2009 09 18, 10:02)
O tu nufotografuok ir su kainom : šitoj temoj pasiūlyk  4u.gif  Gal atsiras, kas norės priglaust  mirksiukas.gif

Arba jei per ploni mezgimui- pabandyk nerti smile.gif
O šiaip, storį maždaug gali spręst pagal metražą: Smyrna žiūriu: 100 g/750 m  blink.gif  .Tai, pvz., palyginimui Maxi 100 g - 565 m.- man jau šitie labai ploni atrodo....

Nerti nemoku blush2.gif Ačiū už patarimą, bandysiu su mocherą dar suderint,o jei ne, tai parduoti beliks arba atiduoti kam..
Žioplė aš, mačiau metražą, bet mane suklaidino patarimas ant etiketės megzti 2,5 - 3 nr virbalais. Galvojau, bent iš 2 siūlų išeis jeigu ką blush2.gif
QUOTE(Jūržolė @ 2009 09 18, 10:18)

Oki perla siūlų yra Kaune parduotuvėje prie Mituvos 4u.gif
Atsakyti
Aš turbūt daugiau neužsakinėsiu iš auksarankės  unsure.gif Iš 3 užsakytų siūliukų tik vieni tiko ir patiko, kitus nežinau dabar kur dėti  sleep.gif  Niekaip nepritaikau Smyrnos,net ir iš 2 siūlų mezgant gaunasi tinklas  doh.gif  Tas pats su Pretty, o dar atspalvis kompiuterio ekrane ir realybėje gerokai skyrėsi  wink.gif

Susigundžiau ir aš auksaranke, bet irgi Pretty spalva nusivyliau. Ryškesnė tinklapyje, o mano kažkokia murzina blush2.gif Na pasimokiau, kad realiai neapžiūrėjus ir nepačiupinėjus nežinomo siūlo, neverta pirkt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2009 09 13, 17:02)
Idomu, ar dar papildys Regia silk? Kas kur uzmatysite, praneskite smile.gif

Šian Akrpoly mačiau Regia, melsvų, kaip kieno akiai gali ir pilki pasirodyt mirksiukas.gif, ir rudų, ir lyg baltų - tie tolėliau nuo nosies padėti buvo tai negarantuoju, kad tikrai Regia
Atsakyti