Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Sena tema

Plepam apie siūliukus toliau wink.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(aldoniuke @ 2009 07 30, 15:14)
Ka tik grizau prisipirkus siulu. Labai mandagiai uzklausiau apie svori. Pasakiau, kad yra nusiskundimu supermamose. Ji tave gerai atsimena(tu sakei, kad is supermamu) ir atsimena ka pirkai. Tu pirkai siulus, kuriu svoris ne 100gr, o 83gr. Ka as zinau? Tai gal tas svoris tau pasiseke neblogas? blush2.gif Keli metai ten perku ir jokiu bedu neturejau. Kaip ir rasiau, metrazas kartais skiriasi, bet, gal kartais ir mano naudai. Nesu smulkmeniska ir niekad nesveriu nieko-nei desros, nei siulu.

na tikrai nesakiau kad is sm,nes nesu as is tu sm,as tiesiog is namu smile.gif o jei rimtai,tai as ten pirkau gal tik koki trecia karta.nemanau,kad atsimintu.tiesiog pirkau ir nieko neaiskinau.
visada namie siulus pasveriu.o metru nematuoju smile.gif jei jau pigiau perku,tai zinoma man ir idomu suzinoti,kodel jie pigesni?
bazeje pas viena bobute buvau nusipirkusi 4 matkelius.tada buvau dar tik [pradedanti mezgeja,tai 1 buvo trecdaliu nusuktas.ikiso ir tiek.radau daug laikrasciu prigrusta i matkelio vidu.dar ir dabar ta melage dirba kitam skyriuj.aisq,arba jai atnese keitimui matkeli toki,arba jai ar draugei pritruko,nuvyniojo,tai spaudos dadejo smile.gif
as ne smulkmeniska,as tiesiog taupi.siulams isleidziu daug,todel ir skaiciuoju tuos gramus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 14 rugpjūčio 2009 - 15:11
Bet kokiu atveju, manau, ant etiketės gamintojas visada rašo, kiek gramų matkely- ar 100, ar 83 smile.gif Tai ir sveriant aišku į ką orientojamasi 4u.gif

Na aš nesveriu (neturiu kuo), bet man dabar ten nuolaidos vistiek patinka smile.gif Ypač, kai radau siūliukų, kuriuos įsimylėjau.
Atsakyti
Buvau nyvažiavusi į Mezgvitą Žemynos gatvėje, IKI patalpose, o ji iš ten išsikrausto, pro stiklą mačiau supakuotus siūlus maišuose.
Gal galėtumėt patarti, kuri plonoji mohera nesipūkuoja? Norėčiau kokią skraistę numegzti ir likti neapsipūkavusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūržolė: 17 rugpjūčio 2009 - 07:50
Patarkit kokią nors medvilnę pereinamų spalvų, niekur tokios nerandu unsure.gif Mezgimui virbalais, ne pačią ploniausią 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 08 17, 08:45)
Buvau nyvažiavusi į Mezgvitą Žemynos gatvėje, IKI patalpose, o ji iš ten išsikrausto, pro stiklą mačiau supakuotus siūlus maišuose.
Gal galėtumėt patarti, kuri plonoji mohera nesipūkuoja? Norėčiau kokią skraistę numegzti ir likti neapsipūkavusi.

Kuo mažiau pūko ant paties siūlo, tuo mažiau pūkuosis. Praeitą savaitę neatsispyriau ditekso siūlams. Plonytė mohera, bet mažai pūkuota, tai gal ir "nesišers". Pas juos berods itališka. Anksčiau dažniausia pirkdavau Verpalų pardėj Vokiečių g. Nepasakyčiau, kad labai pūkvosi, gal itk iš pradžių, bet tikrai normaliai. O turkiška mohera aš nesižaviu schmoll.gif Žodžiu taupant nebūtinai gausis geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 17, 09:41)
Patarkit kokią nors medvilnę pereinamų spalvų, niekur tokios nerandu  unsure.gif  Mezgimui virbalais, ne pačią ploniausią  4u.gif

Esu mačiusi "Alize" medvilnės pereinančių spalvų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2009 08 17, 12:41)
Esu mačiusi "Alize" medvilnės pereinančių spalvų  g.gif

O kurioj parduotuvėj?
Atsakyti
sveikos,

Kaunietems turiu klausimeli, gal matet ar zinot kur tokiu "ziedeliu" yra pirkti??

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 17, 13:34)
O kurioj parduotuvėj?

Jei neklystu, tai parduotuvėje "Verpalai" g.gif tik kokioj g-tvėj ta pardė yra, tai nežinau blush2.gif šalia žydų maldos namų blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 17, 09:41)
Patarkit kokią nors medvilnę pereinamų spalvų, niekur tokios nerandu  unsure.gif  Mezgimui virbalais, ne pačią ploniausią  4u.gif

O būtent medvilnės nori? ar ir pusvilnė tinka?
Aš labai 'skanios' ir malonios Alize pusvilnės margos nusipirkau bazėj, 10 sandėly, ten dabar jai nuolaidos. Parodysiu savo spalvytes, nes 3 rūšių pirkau. Mezgu arba Nr 3,5 arba Nr4 virbalais. Rekomenduoja 4-5.

user posted image

user posted image

Mezginys iš tų vyšnių-aviečių smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pegasa @ 2009 08 20, 14:01)
Pasimatyme antrame  aukšte yra visokių ruošinių.

dekui, bandysiu ieskoti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2009 08 20, 13:52)
isardai dirza su tokiom detalem ir turi wink.gif

pirmiausia toki dirza reiktu rasti smile.gif
Atsakyti
sveikos,
gal zinto ar dar kur nors galima rasti b.b.b siulu isskyrus casa lana. pradejau megzt megztini, tiksliau tik rankoves beliko, o jie nebeturi mano spalvos doh.gif nors kai pirkau sake tikrai tikrai tures unsure.gif
Atsakyti