Plepam apie siūliukus toliau
Papildyta:
QUOTE(aldoniuke @ 2009 07 30, 15:14)
Ka tik grizau prisipirkus siulu. Labai mandagiai uzklausiau apie svori. Pasakiau, kad yra nusiskundimu supermamose. Ji tave gerai atsimena(tu sakei, kad is supermamu) ir atsimena ka pirkai. Tu pirkai siulus, kuriu svoris ne 100gr, o 83gr. Ka as zinau? Tai gal tas svoris tau pasiseke neblogas? Keli metai ten perku ir jokiu bedu neturejau. Kaip ir rasiau, metrazas kartais skiriasi, bet, gal kartais ir mano naudai. Nesu smulkmeniska ir niekad nesveriu nieko-nei desros, nei siulu.
na tikrai nesakiau kad is sm,nes nesu as is tu sm,as tiesiog is namu o jei rimtai,tai as ten pirkau gal tik koki trecia karta.nemanau,kad atsimintu.tiesiog pirkau ir nieko neaiskinau.
visada namie siulus pasveriu.o metru nematuoju jei jau pigiau perku,tai zinoma man ir idomu suzinoti,kodel jie pigesni?
bazeje pas viena bobute buvau nusipirkusi 4 matkelius.tada buvau dar tik [pradedanti mezgeja,tai 1 buvo trecdaliu nusuktas.ikiso ir tiek.radau daug laikrasciu prigrusta i matkelio vidu.dar ir dabar ta melage dirba kitam skyriuj.aisq,arba jai atnese keitimui matkeli toki,arba jai ar draugei pritruko,nuvyniojo,tai spaudos dadejo
as ne smulkmeniska,as tiesiog taupi.siulams isleidziu daug,todel ir skaiciuoju tuos gramus