QUOTE(raraira @ 2006 03 27, 22:51)
Labai idomi tema nes mano mergickai turbut baisesnio zodzio uz valgyma nera as net neisivaizuoju kaip jinai nieko nenori parastom dienom darzelyje valgo bet kai paklausi ka valge tai iseina kad nieko vakare gal koki sureli su pieno stikline suvartoja net nezinau ka ir bedaryti 6.5metu sveria vos20kg gal zinot kokiu maisto papildu ar vitaminu nes baisu del kraujo nusilpimo ir kt dalyku o mano bahuriukas tai valgo ka duosi ka pats valgai jam butinai irgi reikia duoti labai jau isizeidzia
Mes pusryčiams valgom kiaušinienę spastuose (skylutė bulkoj ir kiaušas įmuštas į vidų), varškę su jogurtu, manų košę. Visokius sūrelius tik užkandžiams gauna. Berniukas nelabai valgus, bet aš užsispyrus ir visokiais burtais užburiu, kad suvalgytų. Savo pasiekiu ir abu liekam patenkinti, nes žinau, kad ryte vaikas atsikelia tuščiu pilvu Su pietumis jokių problemų. bet vakare vėl ta pati daina
Dukrytė valgo viską, tik nelabai nori mano virtų pietinių košių su mėsa Mat labai priprato prie Hipp. Tačiau, jei duodu maistą nuo "suaugusiųjų stalo"- valgo.