Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko maistas ką tik atsikėlus po nakties?

Apklausa: Ką valgo mažiukai, ką tk atsibudę po nakties? (205 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Miltiniai blynai,įvairios košės,kiaušnis - virtas,keptas,kiaušinienė,pieniška sriuba,dešrelės,sumuštiniai,sūreliai,varškėčiai.
Atsakyti
O mes pusryciams dazniausiai valgome:
Blynukus
Koldunus(mesyte mamai atiduoda),eziukus arba tinginukus
Zuvies pirstelius
Sumustinius
Retkarciais varsketukus
Atsakyti
Dar valgom tokius sumustinukus thumbup.gif gal kam patiks:
riekutej duonos isplaunu skyle ir idedu ketvirti(puse ir dar skersai)desreles ir pilu ant virsaus plakta kiausini is vienos ir kitos puses, ir apkepu thumbup.gif labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
vaikų pusryčiai tradiciniai - avižų, rugių, miežių, 4-5 grūdų, grikių, kviečių dribsnių košės, taip pat kukurūzų, ryžių kruopų košės su sviestu, braškių, mėlynių, vyšnių, bruknių, mėlynųjų slyvų uogienėmis, cinamonu. savaitgaliais vyresnėlis (6 m.)valgo kiaušinių, miltinių blynelių, omleto ar orkaitėje keptų sumuštinių su sūrių, dešrelėmis, kiaulienos nugarine, pievagrybiais. mažiukas bando omleto, blynukų ar kiaušinio, bet tik paragauja.
Atsakyti
Labai idomi tema nes mano mergickai turbut baisesnio zodzio uz valgyma nera as net neisivaizuoju kaip jinai nieko nenori parastom dienom darzelyje valgo bet kai paklausi ka valge tai iseina kad nieko vakare gal koki sureli su pieno stikline suvartoja net nezinau ka ir bedaryti 6.5metu sveria vos20kg gal zinot kokiu maisto papildu ar vitaminu nes baisu del kraujo nusilpimo ir kt dalyku o mano bahuriukas tai valgo ka duosi ka pats valgai jam butinai irgi reikia duoti labai jau isizeidzia tongue.gif
Atsakyti
Tai kad man rodos, svoris normalus. Tokio amžiaus vaikai maždaug tiek ir turi sverti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(raraira @ 2006 03 27, 22:51)
Labai idomi tema nes mano mergickai turbut baisesnio zodzio uz valgyma nera as net neisivaizuoju kaip jinai nieko nenori parastom dienom darzelyje valgo bet kai paklausi ka valge tai iseina kad nieko vakare gal koki sureli su pieno stikline suvartoja net nezinau ka ir bedaryti 6.5metu sveria vos20kg gal zinot kokiu maisto papildu ar vitaminu nes baisu del kraujo nusilpimo ir kt dalyku o mano bahuriukas tai valgo ka duosi ka pats valgai jam butinai irgi reikia duoti labai jau isizeidzia tongue.gif

O tu kokią savaitę užsirašyk absoliučiai viską, ką ji valgo. Pamatysi, kad privalgo ir dar persivalgo hihihi.gif Viena mano draugė taip pabandė, kurios vaikas atseit visai nevalgus. Pasirodo, kad per dieną suvalgo 2 bandeles, 3 sūrelius, jogurtą, javinukų, sausainių ir dar daug kitokio š... Nes mama viską duoda, kad tik valgytų doh.gif Bet nieko, pasėdėjo savaitę ant dietos be visokių pakramsnojimų, tai dabar ir sriubytės, ir daržovytės eina tolko tak mirksiukas.gif
Atsakyti
Valgom ką šaldytuve randam ir greitai pagaminamo: sumuštinį, košę, dešrelę ir panašiai ir puodelį sulčių smile.gif
Atsakyti
Kaip pavidziu mamom kurios neturi problemu su maitinimu. Pas mus tai ,,karas ir taika" kai valgom. Valgo tikrai mazai, bet svoris auga g.gif Ir dar vyras guodzia, kuo as nervinasiu, jai tiek kakoja reiske viskas ok smile.gif Pusriciaujam, truputi duonos, Aktimel, nu ir gal surelio ir viskas. O jai padarisiu koses tai pati ir valgisiu, nes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 04, 21:50)
O tu kokią savaitę užsirašyk absoliučiai viską, ką ji valgo. Pamatysi, kad privalgo ir dar persivalgo hihihi.gif Viena mano draugė taip pabandė, kurios vaikas atseit visai nevalgus. Pasirodo, kad per dieną suvalgo 2 bandeles, 3 sūrelius, jogurtą, javinukų, sausainių ir dar daug kitokio š... Nes mama viską duoda, kad tik valgytų  doh.gif Bet nieko, pasėdėjo savaitę ant dietos be visokių pakramsnojimų, tai dabar ir sriubytės, ir daržovytės eina tolko tak  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Tikra tiesa! Mano mergina nevalgo košės, bet po minutės prašo sausainiuko.Vadinasi valgyt nori biggrin.gif O kai negauna ir labai išalksta, valgo viską biggrin.gif
Atsakyti
mes be kiausinienes, varskes, koses, pusryciams dar labai megstam skrebucius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grenaru @ 2006 04 07, 22:52)
mes be kiausinienes, varskes, koses, pusryciams dar labai megstam skrebucius thumbup.gif

O kaip juos gamini?
Atsakyti