6 ryto misinukas ir dar paskui uzmiega iki 9 val. Atsikeles apie 9.30 kose ar koks kitas pusrytukas
Anksčiau duodavau tik atsikėlus ryte košytę, o dabar kai jau pati moka parodyti, ko nori, žinau kad ryte pradžioj nori mišinuko, nes iškart eina prie spintelės kurioje yra mišinukas ir duoda man į rankas buteliuką tik po valandos duodu košę.
Mūsų mažiukė pabudus geria mišinuką, o maždaug po 2 val. valgom košytę.
manau tik ko nors lengvo nekepto
QUOTE(agnmac @ 2010 10 25, 11:26)
manau tik ko nors lengvo nekepto
ka geriau duoti ryte,nes manu ir aviziu nevalgo,grikiu ir riziu tai duodam per pietus,o ryte kazkaip net nezn ka ir duoti,kad butu ko sotesne,nes visa nakti miegam,nevalgom o ryte tai reikia ka nors tokio sotesnio,ka duodat mamytes
Musu metinukas ryte nubudes valgo tai vienokia, tai kitokia pieniska kose, kuria pati verdu.
QUOTE(Irishka... @ 2010 12 26, 16:11)
ka duodat mamytes
Duodu virta pieniska kosyte.Dazniausiai maisau avizas su kitomis kaip kukuruzu,soru ar pan.Juk LIetuvoje tiek tu visokiu kosiu tik rinkites O su avizu nemegimu as savo dukrytei vis imaisau po truputi jos nemegiamo dalyko megiama vis didindama proporcijas ir pripranta prie skonio.Mums suveike
Pasildau paprasta parduotuvini piena.
duodu koses.. omeleta,nebesumastau ka naujo... nes sumustiniu dar nevalgo... net nezinau kaip sumaitinti... pirktiniu desru neduodu dar.. varskes nera pirkti.. lietuvoj lietinukus kepdavau su varske patikdavo.. o cia nzn ka naujo beduoti.. nes kai baigsis lietuviskos kruopos tada isvis nebezinosiu ka vaikui duoti..
kadangi abu vaikiukai nuo mazdaug 6men atsisake misinuko,tai teko/tenka koses vyrt.. kartais kose pusryciam,o kartais surelis,jogurtas,varskyte...
vyresneliui tai sumustinai su arbata dazniausia pusryciam,pats praso
vyresneliui tai sumustinai su arbata dazniausia pusryciam,pats praso
mano sunelis kelesi apie puse desimtos tai verdame kose rytais
mano metinuke ryte atsibudus geria MP, o po geros valandos einam kruopou koses virti. jas vis keitaliojam, verdam grikiu, kukuruzu, mieziu, ryziu+mieziu (nes vieni ryziai pakietina vidurius), avizu skalditu grudu, sesiu grudu ar triju grudu dribsniu koses, rugiu dribsniu arba rugiu grudu koses. zodziu , pasirinkimas ivairus, reikia tik nenuleist ramku ir vis siulyt. Koses gardinam arbat saukteliu alyvuogiu, rapsu, saulegrazu, graikinio reisuto aliejum (koki esu tuo metu nsuipirkus). aliejai saltai spausti, nerafinuoti. Kartais atgnybiam gabaleli sveisto vietoj aliejaus. kartais kepu blynus is ruginiu/kvietiniu miltu, be kiausinio; bet kad ne labai megstam. po koses kartais dar zusipraso ir banano.na, pavalganti musu metinuke .
pienisku produktu ne, nes netolieruojam pienisku produktu, tik sviestas tinka .
skaniu pusryciu visiems!
pienisku produktu ne, nes netolieruojam pienisku produktu, tik sviestas tinka .
skaniu pusryciu visiems!