mes taip pat kosyciu valgom tai kartais desreles,mano irgi virto kiausinio nevalgo
Pusryčiams - gera bonka pieno. Ir dažniausiai daugaiu iki kokios 10-tos neįsiūlysi nieko ( grynai, kaip aš ). Paskui kokios košės pakabins, dešrelę.
O mano mažiukė atsisakė pusryčiams košių,jogurtų,varškyčių atsigeria pienuko,o paskui už pusvalandžio tik ko nors mėsiško
Mano mazyle pusryciams valgo jogurta, dar kokio sumustinio gala suvalgo, jei yra nuotaika ir apetitas, vaisiu kokiu...visko po truputi. niu, musu pusryciai anksciau 10 neiseina. Pusryciai negausus, bet jai gana, nes nieko daugiau neikisu...uz tai pieus po to ogogo kaip kerta
neparasysiu nieko naujo valgom kasdien vis kazka kitko :
ryziai + desrele
grikiai + desrele
5iu grudu dribsniu kose
jogurtukai
kiausinis plaktas su pienu - keptas
varskes su obuoliais blyniukai
manu kosyte
sumustiniai paprasti arba karsti(su desra,suriu,pomidoru,svoguniuku)
bananas , suris fermentinis , surio lazdeles - duodu kaip deserta pries valgy kol gaminu , kad nepypsetu
ryziai + desrele
grikiai + desrele
5iu grudu dribsniu kose
jogurtukai
kiausinis plaktas su pienu - keptas
varskes su obuoliais blyniukai
manu kosyte
sumustiniai paprasti arba karsti(su desra,suriu,pomidoru,svoguniuku)
bananas , suris fermentinis , surio lazdeles - duodu kaip deserta pries valgy kol gaminu , kad nepypsetu
Mano mažoji labai mėgsta batoniuką iš pradžių pamirkytą pienelyje, o po to kiašinio plakinyje ir pakepta svieste. Kieno leliukai smaližiukai galima apibarstyti cinamonu ir cukrumu
QUOTE(mamulyte@ @ 2008 01 29, 02:14)
Sveikutes mamytes!Gal kas galetu parasyti kaip yra kepamas varskes apkepas Noreciau savo mazuliai pagaminti,nes virtinukus ji nelabai megsta,ir siaip varske nelabai toliaruoja.Gal apkepas patiks
as tai darau taip:500g varskes,3kiausiniai,3saukstai sviesto,3s. cukraus,5s.manu kruopu,puse st.pieno. Kiausinius istrinti su cukrum,supilti ivarske, supilti ismirkusias piene kruopas, lydyta sviesta. Kepti apie 30min.
QUOTE(mamulyte@ @ 2008 01 29, 02:14)
Sveikutes mamytes!Gal kas galetu parasyti kaip yra kepamas varskes apkepas Noreciau savo mazuliai pagaminti,nes virtinukus ji nelabai megsta,ir siaip varske nelabai toliaruoja.Gal apkepas patiks
Pabandik padariti varskecius, maziau kepti, mazesnis kiekis, jai nesuvalgis negaila darbo. Paziurek visose knygose kaip kepti varskecius, rasoma kad 5 min. ikisti i orkaite reikia, zinok skonis ne prastesnis uz apkepa. Cia as taip gudrauju, nes manaja iki siol nevalgi ir labai gaila darbo, laiko, o atpildas- nenoriu,ar dosi saldaini, jai suvalgisiu?
MES PUSRYCIUS VALGOM KOSES BANDAU DUOT KAZKA NAUJO,BET JSI TIK KOSES IR NORI VALGYT
Nors musiske ir nepasizymi ypatingu apetitu ir dar reikia kaip princesei itikti, mes valgom virtas kosytes. Manu su selenom+pjaustyta cukinija virta kartu piene, avizines koses su razinom ir be ju, neseniai isbandem piene isplakta ir pavirta kiausini su trupuciu uogienes, saldus sureliai, varskytes (kartais, pagal nuotaika)o sumustinukus su desryte ar suriu, tai visada su malonumu kerta , bet del ju stengiuosi nepiknaudziauti..