Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko maistas ką tik atsikėlus po nakties?

Apklausa: Ką valgo mažiukai, ką tk atsibudę po nakties? (205 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
mes taip pat kosyciu valgom tai kartais desreles,mano irgi virto kiausinio nevalgo schmoll.gif
Atsakyti
Pusryčiams - gera bonka pieno. Ir dažniausiai daugaiu iki kokios 10-tos neįsiūlysi nieko ( grynai, kaip aš smile.gif ). Paskui kokios košės pakabins, dešrelę.
Atsakyti
Valgom jogurtą, varškę, obuolį, geriam pienuką, kartais košes. Labai mėgsta omletą su varške. Tačiau virtų kiaušinių nepripažįsta.
Atsakyti
O mano mažiukė atsisakė pusryčiams košių,jogurtų,varškyčių ax.gif atsigeria pienuko,o paskui už pusvalandžio tik ko nors mėsiško ax.gif
Atsakyti
Mano mazyle pusryciams valgo jogurta, dar kokio sumustinio gala suvalgo, jei yra nuotaika ir apetitas, vaisiu kokiu...visko po truputi. niu, musu pusryciai anksciau 10 neiseina. Pusryciai negausus, bet jai gana, nes nieko daugiau neikisu...uz tai pieus po to ogogo kaip kerta mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif neparasysiu nieko naujo smile.gif valgom kasdien vis kazka kitko :
ryziai + desrele
grikiai + desrele
5iu grudu dribsniu kose
jogurtukai
kiausinis plaktas su pienu - keptas
varskes su obuoliais blyniukai
manu kosyte
sumustiniai paprasti arba karsti(su desra,suriu,pomidoru,svoguniuku) thumbup.gif
bananas , suris fermentinis , surio lazdeles - duodu kaip g.gif deserta pries valgy biggrin.gif kol gaminu , kad nepypsetu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulia: 27 sausio 2008 - 18:50
4u.gif Sveikutes mamytes!Gal kas galetu parasyti kaip yra kepamas varskes apkepas blush2.gif Noreciau savo mazuliai pagaminti,nes virtinukus ji nelabai megsta,ir siaip varske nelabai toliaruoja.Gal apkepas patiks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulyte@: 29 sausio 2008 - 00:15
Mano mažoji labai mėgsta batoniuką iš pradžių pamirkytą pienelyje, o po to kiašinio plakinyje ir pakepta svieste. Kieno leliukai smaližiukai galima apibarstyti cinamonu ir cukrumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulyte@ @ 2008 01 29, 02:14)
4u.gif Sveikutes mamytes!Gal kas galetu parasyti kaip yra kepamas varskes apkepas  blush2.gif Noreciau savo mazuliai pagaminti,nes virtinukus ji nelabai megsta,ir siaip varske nelabai toliaruoja.Gal apkepas patiks g.gif

as tai darau taip:500g varskes,3kiausiniai,3saukstai sviesto,3s. cukraus,5s.manu kruopu,puse st.pieno. Kiausinius istrinti su cukrum,supilti ivarske, supilti ismirkusias piene kruopas, lydyta sviesta. Kepti apie 30min. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulyte@ @ 2008 01 29, 02:14)
4u.gif Sveikutes mamytes!Gal kas galetu parasyti kaip yra kepamas varskes apkepas  blush2.gif Noreciau savo mazuliai pagaminti,nes virtinukus ji nelabai megsta,ir siaip varske nelabai toliaruoja.Gal apkepas patiks g.gif

Pabandik padariti varskecius, maziau kepti, mazesnis kiekis, jai nesuvalgis negaila darbo. Paziurek visose knygose kaip kepti varskecius, rasoma kad 5 min. ikisti i orkaite reikia, zinok skonis ne prastesnis uz apkepa. Cia as taip gudrauju, nes manaja iki siol nevalgi ir labai gaila darbo, laiko, o atpildas- nenoriu,ar dosi saldaini, jai suvalgisiu? doh.gif
Atsakyti
MES PUSRYCIUS VALGOM KOSES 4u.gif BANDAU DUOT KAZKA NAUJO,BET JSI TIK KOSES IR NORI VALGYT g.gif
Atsakyti
Nors musiske ir nepasizymi ypatingu apetitu ir dar reikia kaip princesei itikti, mes valgom virtas kosytes. Manu su selenom+pjaustyta cukinija virta kartu piene, avizines koses su razinom ir be ju, neseniai isbandem piene isplakta ir pavirta kiausini su trupuciu uogienes, saldus sureliai, varskytes (kartais, pagal nuotaika)o sumustinukus su desryte ar suriu, tai visada su malonumu kerta essen.gif , bet del ju stengiuosi nepiknaudziauti..
Atsakyti