Valgo ivairias koses: 5 grudu kose, avizine, ryziu, manu, perliniu kruopu, kartais sumustinuka, virta kiausini, kiasineine, virtu desrekiu. Vienu zodziu, stengiuosi, kad butu ivairus maistas, kad nenusibostu
Puikio arPukio kose,bet labai retai(kai yra alkanas),virta kiausuni+suri+desreles=viska sutarkuoju ir su greitine labai skanu-dukra tai anr batono tepa ir valgo.
Kartais omleta,sumustini arba jogurtus,surelius-cia jau priklauso nuo nuotaikos
Kartais omleta,sumustini arba jogurtus,surelius-cia jau priklauso nuo nuotaikos
QUOTE(Inga-mama @ 2005 12 13, 15:20)
man mažoji pusryčiams valgo košes-įvairias. Pietums sriuba, vakarienei-kotletukai, jautienos dešrelės, guliašas ir pan. žinoma su bulvių koše arba makaronai. Į tarpus duodu obuoliuką, bananą, barankų, jogurtą ar pan. aptitu nesiskundžia
VAKARIENEI KOTLETUKAI GAL SUMAISEI:VAKARIENEI SRIUBA,O PIETUM GULIASAI...
Na mes pusryciams taip pat ivairias koses valgom, sumustinius, surelius, kartais virta kiausini, o kiausinienes nemegsta. Bet kartais mano mazei uzeina, kad rytais nenori valgyti, kokias tris dienas pusryciu nevalgo, nieko negaliu isiulyt, atsigeria arbatos ir viskas
Ryte dažniausiai košes dar verdu, bet pastebėjau, kad mieliau valgytų sumuštinius, dešrą ir viską... dažnai būna, dad įduodi dešrą į rankas ir sukiši košę
Manoji koses jau pradejo ignoruoti, omletuka irgi Zodziu visko, kas silta. Tai belieka tik jogurtai, varskytes ir vaisiai, sausaineliai Galvoju vis geriau nei nieko neisiulytum
Rytais valgome:
Blyneliai paprasti arba su obuoliais ar varske.
Desreles
Virtinukai su varske
Koldunai
sumustiniai
Kiausai kepti virti
Omletas
Neprisimenu kas dar
Blyneliai paprasti arba su obuoliais ar varske.
Desreles
Virtinukai su varske
Koldunai
sumustiniai
Kiausai kepti virti
Omletas
Neprisimenu kas dar
Mano irgi su visokiais fintais nevalgo kiaušinių (jokia forma)- tai dažniausiai kaitalioju košytes (įvairias duodu- miežių dribsnius, grikius, manų, 5ių grudų, kuskusą) bet kad nebūtų šūvis pro šalį kas antrą dieną duodu arba sausų pusryčių, varšėtukų (virtų, keptų ), apkepą padarau su razinom ir be, sveikuolių blynukus su jogurtu (+tarkuotas obuoliukas ir dribsiniai), išverdu jautienos ir labai labai smulkiais gabaliukais supjaustau + blynukas; geriam arbatą (vaisinę ar žolelių ) kakavą
Na mums tai dar tik metukai pusryciams valgome:
*Varske su jogurtu (yra tokia parduotuvej)
*Sausainiu kosele ( sauainius sutrupinu ir uzpilu misinuko)
*Bananas
Na ir uzgeriame arbatyte
Manau, kad pusryciai yra ne pilvo prikimsimas, o kad butu sotu varske ir kiti isvardinti dalykeliai yra sotu ir mano amziaus mergiatei uztenka 9sprendziu is to, kad svoris, ugis ir t.t. yra normalus)
*Varske su jogurtu (yra tokia parduotuvej)
*Sausainiu kosele ( sauainius sutrupinu ir uzpilu misinuko)
*Bananas
Na ir uzgeriame arbatyte
Manau, kad pusryciai yra ne pilvo prikimsimas, o kad butu sotu varske ir kiti isvardinti dalykeliai yra sotu ir mano amziaus mergiatei uztenka 9sprendziu is to, kad svoris, ugis ir t.t. yra normalus)