Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko maistas ką tik atsikėlus po nakties?

Apklausa: Ką valgo mažiukai, ką tk atsibudę po nakties? (205 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
mes puryciams valgom dazniausiai jogurta, banana,verdu varsketukus,blynelius thumbup.gif o kiausinio nei i burna neima,paragauja ir pradeda purtytis iskart spjauna bebe.gif nesuprantu delko ir omleto nelabai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida1229: 09 lapkričio 2007 - 16:07
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 11 09, 17:06)
mes puryciams valgom dazniausiai jogurta, banana,verdu varsketukus,blynelius thumbup.gif o kiausinio nei i burna neima,paragauja ir pradeda purtytis iskart spjauna  bebe.gif nesuprantu delko ir omleto nelabai g.gif

maniškė irgi purtosi, nors omletuką mėgsta
Atsakyti
Mano mazoji valgo koses tik kas trecia diena,dar jogurta o kiausini tai tik puse trynio,o labiausiai megsta manu kose is kurios visai nera naudos smile.gif
Atsakyti
Mano vaikinukas valgo "Bebi" javainių koše su daržovėmis (tinka, nes spalva žalia), omleta, makaronus, sumuštinius, varškytę su jogurtu...
O tik pamatęs manų, ryžių, avižų ar kitą kokią, mano manymu, tokio amžiaus vaikams tinkamą košę, ima purtyti galvą ir šaukti " Ne ne ne" smile.gif
Atsakyti
mano pupa vis dar valgo 'leliukiškas' košes, nei manų, nei kukurūzųnei kokių kitokių kruopų neįkiši doh.gif bet jei kartu valgau aš sumuštinius, tada ir košės nebereik, prisivalgo daktariškos dešros, pomidoro, ir dar puse puodo mano arbatos išgeria. Jai labai patinka tokia arbata, juoda su cukrum, cinamonu ir pabalinta pienu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 09, 17:43)
maniškė irgi purtosi, nors omletuką mėgsta

omleta musu irgi valgo,o vat virto kiauso tai ne g.gif
Atsakyti
na ir as pasidalinsiu patirtim smile.gif
dazniausia mano mergina koses valgo , ivairiu grudu, avizines , 4 grudu, ryziu dribsniu ir t.t..dar labai tinka jai , smulkus makaroniukai su saldziu varskes sureliu imaisytu , sulapnoja kad ausiai linksta biggrin.gif
Atsakyti
pusryčiams valgom labai įvairiai ax.gif
kartais nusigriebusi jogurto ar desertinės varškytės valgom arba kepeninės sumuštinuką kokį 4u.gif
Atsakyti
Pusryčiams valgom košes, omletukus, virtą kiaušinį, dribsnius su bananu, kartais sūrelį 4u.gif
Atsakyti
O mes įvairiai, stengiuos kiekvieną rytą vis kitokį maistą duoti ax.gif Taigi, valgom, omletą, virtą kiaušinį, košę, blynuku pakepu smile.gif
Atsakyti
mes irgi stengiames kuo ivairesni maista, nes rytais jau kosiu nenori.Taigi valgom-virta kiausini, varskecius, desrele su grikiais, omleta.
Atsakyti
mes dar gerai valgom kosytes..bet irgi dodu ir omleta,ir desreliu. o va virto kiausini nekaip nenori ragauti blush2.gif
Atsakyti