mes puryciams valgom dazniausiai jogurta, banana,verdu varsketukus,blynelius o kiausinio nei i burna neima,paragauja ir pradeda purtytis iskart spjauna nesuprantu delko ir omleto nelabai
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 11 09, 17:06)
mes puryciams valgom dazniausiai jogurta, banana,verdu varsketukus,blynelius o kiausinio nei i burna neima,paragauja ir pradeda purtytis iskart spjauna nesuprantu delko ir omleto nelabai
maniškė irgi purtosi, nors omletuką mėgsta
Mano mazoji valgo koses tik kas trecia diena,dar jogurta o kiausini tai tik puse trynio,o labiausiai megsta manu kose is kurios visai nera naudos
Mano vaikinukas valgo "Bebi" javainių koše su daržovėmis (tinka, nes spalva žalia), omleta, makaronus, sumuštinius, varškytę su jogurtu...
O tik pamatęs manų, ryžių, avižų ar kitą kokią, mano manymu, tokio amžiaus vaikams tinkamą košę, ima purtyti galvą ir šaukti " Ne ne ne"
O tik pamatęs manų, ryžių, avižų ar kitą kokią, mano manymu, tokio amžiaus vaikams tinkamą košę, ima purtyti galvą ir šaukti " Ne ne ne"
mano pupa vis dar valgo 'leliukiškas' košes, nei manų, nei kukurūzųnei kokių kitokių kruopų neįkiši bet jei kartu valgau aš sumuštinius, tada ir košės nebereik, prisivalgo daktariškos dešros, pomidoro, ir dar puse puodo mano arbatos išgeria. Jai labai patinka tokia arbata, juoda su cukrum, cinamonu ir pabalinta pienu
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 09, 17:43)
maniškė irgi purtosi, nors omletuką mėgsta
omleta musu irgi valgo,o vat virto kiauso tai ne
na ir as pasidalinsiu patirtim
dazniausia mano mergina koses valgo , ivairiu grudu, avizines , 4 grudu, ryziu dribsniu ir t.t..dar labai tinka jai , smulkus makaroniukai su saldziu varskes sureliu imaisytu , sulapnoja kad ausiai linksta
dazniausia mano mergina koses valgo , ivairiu grudu, avizines , 4 grudu, ryziu dribsniu ir t.t..dar labai tinka jai , smulkus makaroniukai su saldziu varskes sureliu imaisytu , sulapnoja kad ausiai linksta
pusryčiams valgom labai įvairiai
kartais nusigriebusi jogurto ar desertinės varškytės valgom arba kepeninės sumuštinuką kokį
kartais nusigriebusi jogurto ar desertinės varškytės valgom arba kepeninės sumuštinuką kokį
Pusryčiams valgom košes, omletukus, virtą kiaušinį, dribsnius su bananu, kartais sūrelį
O mes įvairiai, stengiuos kiekvieną rytą vis kitokį maistą duoti Taigi, valgom, omletą, virtą kiaušinį, košę, blynuku pakepu
mes dar gerai valgom kosytes..bet irgi dodu ir omleta,ir desreliu. o va virto kiausini nekaip nenori ragauti