Mes rytais geriam pieną,o apie 12 ką nors jogurtinio arba blynukus
Maniskis keliasi velai, tarp 9 ir 10, tai pusryciams isgeria apie 300 g. pieno ir retkarciais koki sausaini suvalgo. Pietus valgo apie 12, jau buna gerai isalkes. Tai tokie ir musu pusryciai. kai pieno nenori, valgo jogurta, jei vasara-koki leda...
Musu berniukui jau 2metukai.Pusryciams tik atsikelus,dar lovytej,isgeria buteliuka kakavos.O po poros valandu,tai jau buna apie 12-12.30val. valgom kose,dribsniu,plakta kiausinuka,desrelias ir t.t. Ka sugalvoju ta ir valgo.Isskirtinio maisto negaminu ka patys valgom ta ir jis.
Pusryčiams savo dukrytei duodam grikių ar avižinių dribsnių košės. Žinoma,kokį sausainį ar džiūvėsėlį suvalgo.
na rytais valgis lenda ne kaip ,anksciau valgydavo ir kosytes, buvo pasineses ant karstu sumustiniu, bet matyt viskas atsibodo,uzkremta koki sausaini ir iki pietu
mano dukryte 16 men valgo ryte vyrta kiausinuka,sumustinuka su pastetu vaikisku arba su slapianka vaikiska,kartais kosytes
Maniskis is ryto valgo kosytes (avizine, grikiu, kukuruzu, ryziu, 4 grudu), manu neduodu-nieko ten naudingo nera. Kiausiniu ir sumustiniu jam neikisi, bet ir gerai, koses mano manymu is ryto geriausias maistas vaikui.
QUOTE(j7777 @ 2007 07 10, 14:26)
Maniskis is ryto valgo kosytes (avizine, grikiu, kukuruzu, ryziu, 4 grudu), manu neduodu-nieko ten naudingo nera. Kiausiniu ir sumustiniu jam neikisi, bet ir gerai, koses mano manymu is ryto geriausias maistas vaikui.
ir mes uz kosyte...kas ryt pas mus ant stalo
ir mes kiekviena ryta valgom avizine kose, musu megstamiausia
Mes dazniausiai kiausini,virta arbe kepta.Karts nuo karto kosyte pieniska,kartais manu.Neatsisako ir sumustinio.Zodziu ka as pati valgau pusryciams,ta ir dukryte.
QUOTE(Julite @ 2007 07 10, 23:44)
ir mes uz kosyte...kas ryt pas mus ant stalo
Saunu. O maniskes kosiu nebevalgo, kartais makaronu sriubytes. Ir nieko negaliu padarytu - kosiu pripirkta 5 rusiu ir stovi.