QUOTE(-simona- @ 2007 02 15, 01:19)
aš jokių sumuštinių nė 2 metukų neturiančiam vaikui nepripažįstu
ir kas cia blogo
QUOTE(Vilijuke @ 2007 05 13, 14:27)
na mes tai aplamai sunkiai ka nors isiulome savo vaikui taip paprastai kiausinio neęigrusciau nei per kur, todel isplaku ji su lengvais prieskoniukais ar smulkintu kubeliu, ismirkinu jame sviezia balta duonyte ir iskepu, patikekit mano nevalgusis kremta ausys lapsi ir kiausinio gauna.
reiks pabandyti
QUOTE(Kam @ 2007 05 26, 08:34)
as sutinku jei vaikelis valgo tas koses tai galima juom ir ryte ir pietum ir vakare bet jei ne tada nori nenori duodi ir kiausini ir omleta ar blyna svarbiausia kad pavalgytu
vat butent mano irgi tokia nuomone.iki 11 menesiu pas mus problemu nebuvo su kosiu valgymu..bet veliau ..kur tau ne per kur koses atkrito...kiausinio nenori,omleto nenori,varske pas mus tik grudeta parduotuvese,tos nenori
(desertiniu varskyciu aisku yra),blyneliu dar neragavom
taip kad musu pusryciai sumustinis su mesyte ,jei matau kad ir ta knaibo,tai tada jogurtas,desetine varskyte...
aplamai buvo toks laikotarpis kai tik jogurtu ir varskytem desertinem gyva buvo na kokia savaite...po to situacija pagerejo ..bet kiek nervu kainavo ir kantrybes verdi,makaluoji,kartais po keliu rusiu koses,o ji nevalgo...viska meti lauk ir is naujo makaluoji galiausiai duodi jogurto ir valgo