QUOTE(Linulė @ 2007 06 01, 10:48)
Man atrodo normalūs pusryčiai, tik deja aš savo sūniukui tokių pasiūlyti negalėčiau, nes mišinuko nepripažįsta maždaug nuo septinto mėn
. Ir ši mama tikrai netingi gaminti
, bet jeigu mažylei taip norisi, kodėl ne. Pavyzdžiui, man atrodo, kad blynai tikrai ne pats geriausias patiekalas ir aš tikrai neduodu, net sau mes jų nekepam.
Maniškis paprastai pusryčiams valgo daržovių košytę, pagardintą sviestuku.
Siaip man atrodo, kad kiekviena mam savo vaika zino geriausiai, tai nera reikalo pirsti savo nuomones.
Pasakai, papasakoji apie savo vaika, o jau ka nores kita mama ir atsirinks.
Ir baikit bartis. Juk kiekvienas vaikas yra individuali asmenybe . Mano vaikas valgo vienoki maūista, tavo kitoki, niu ir ka dabar turim padaryti. As dziaugiuosi, kad mes valgom viskas, o pienas tik einant miegoti.
O tai gal kitam ryte pienelis pats geriausiais.
Pvz.kaip jau minejau, maniskiui tai nelabai tas koses ar iena ryte ikisis, tai ir valgom kiausinius, desreles, lydytus surelius su batonu.
Nesibarkit ir gyvenkit draugiskai
Papildyta:
QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 01, 12:34)
teip drąsiai nedrįsčiau teigti....mes mišinį geriam jau senokai ir kaip norėčiau, kad galėtumėm atsisakyti to brudo.....man kažkaip nelabai tikėtina, kaip rašo, oj kiek ten vitaminu, kiek ten visokio a la gėrio tuose mišinukuose....jau geriau vaikas maistingųjų ir naudingųjų medžiagų gauna su normaliu, natūraliu maistu, negu iš sintetinių miltelių
čia aš taip manau....
Mums metukai ir Mūsų pusryčiai dažnai vienodi- jogurtukas su uogytėm arba bananiuku, arba vietoj to duodu košytės, pagal nuotaiką ir vėliau mišinuko (kaip minėjau, norėčiau atsisakyti, bet mažė dar jo nori, bet jau vis mažiau ir mažiau
Papildyta:
taip tai taip, bet kalbam apie pusrytėlius....kažką lengvo ir skanaus
nelabai norisi mėsos ar žuvies, tuo labiau šaltibarščius vaikui kišti.....be to...temoje neapibrežta, kokio amžiaus vaikui kas ką duoda....tai darosi neaišku
Gerai, kad jusu vaikai valgo lengva maista
Musiskis tai net tu sureliu saldziu ryte nelabai nori, jau jis geriau paiims desrytes atpjauta gabaleli negu ta sureli. O guna ir tai, kad as jam ryte visai nieko neiduodu, tik sultis geria ir tiek.
O as ir nekisu per prievarta, kai nores ir pavalgys. Jau metu ir beveik dvieju menesiu yra, pasakys kai nores "niam niam", nes daznai buna kai pasako