Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko maistas ką tik atsikėlus po nakties?

Apklausa: Ką valgo mažiukai, ką tk atsibudę po nakties? (205 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Levander @ 2007 05 29, 23:29)
aš pusryčiams dažniausiai duodu vaikišką pienuką  4u.gif  labai retai duodu varškytę arba pienišką košytę

blink.gif Labai jau skurdūs pusrytėliai,tas pienukas.Vaikutis jau virš metukų,o taip "skystai" gauna! Taip galima ir nusilpti...vien pienukas.Vaikutis jau gali valgyti praktiškai viską,o vaikams tokio amžiaus ypač reikalingas toks maistas,iš kurio gautų maksimumą energijos dienos pradžiai.Košė liuks,bet dar egzistuoja omletukas,virtinukai,blyneliai ir fantazija.Tik,aišku,jei mama tingi gaminti,tai pienuką pakišti lengviausia.Iš nuotraukytės vaikutis labai liesas atrodo,o tokio amžiaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 12345: 30 gegužės 2007 - 20:53
QUOTE(12345 @ 2007 05 30, 21:51)
blink.gif Labai jau skurdūs pusrytėliai,tas pienukas.Vaikutis jau virš metukų,o taip "skystai" gauna! Taip galima ir nusilpti...vien pienukas.Vaikutis jau gali valgyti praktiškai viską,o vaikams tokio amžiaus ypač reikalingas toks maistas,iš kurio gautų maksimumą energijos dienos pradžiai.Košė liuks,bet dar egzistuoja omletukas,virtinukai,blyneliai ir fantazija.Tik,aišku,jei mama tingi gaminti,tai pienuką pakišti lengviausia.Iš nuotraukytės vaikutis labai liesas atrodo,o tokio amžiaus...

nu kad nenusilpo dar tas mano vaikutis... juk ne visą dieną mišinuką geriam blink.gif ir nėra jau liesa ax.gif ir aišku nenupenėta schmoll.gif normali mergytė wub.gif tik nuotrauka iškraipyta, nes nemoku kitaip įdėti ax.gif o mišinuką paruošti reikia tiek pat laiko, kiek ir blynelius iškepti, nes vistiek lauki, kol atvės tongue.gif
aš savo vaiką gal geriau pažįstu ir žinau, ko jai rytą labiau norisi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 01 birželio 2007 - 09:36
QUOTE(12345 @ 2007 05 30, 21:51)

Man atrodo normalūs pusryčiai, tik deja aš savo sūniukui tokių pasiūlyti negalėčiau, nes mišinuko nepripažįsta maždaug nuo septinto mėn g.gif. Ir ši mama tikrai netingi gaminti schmoll.gif , bet jeigu mažylei taip norisi, kodėl ne. Pavyzdžiui, man atrodo, kad blynai tikrai ne pats geriausias patiekalas ir aš tikrai neduodu, net sau mes jų nekepam.
Maniškis paprastai pusryčiams valgo daržovių košytę, pagardintą sviestuku.
Atsakyti
QUOTE(Linulė @ 2007 06 01, 10:48)
Pavyzdžiui, man atrodo, kad blynai tikrai ne pats geriausias patiekalas

drinks_cheers.gif mišinuke daug daugiau maistingų medžiagų nei miltuose ar kiaušinyje schmoll.gif
be to, mes nevalgom dar kepto maisto schmoll.gif juk mums tik metukai unsure.gif

ir ne iš vaiko sudėjimo reikia spręsti ar jis pavalgęs ar ne 4u.gif juk visokių ir suaugusių yra doh.gif o mūsų kraujukas tai labai geras ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2007 06 01, 12:22)
drinks_cheers.gif  mišinuke daug daugiau maistingų medžiagų nei miltuose ar kiaušinyje  schmoll.gif 

g.gif teip drąsiai nedrįsčiau teigti....mes mišinį geriam jau senokai ir kaip norėčiau, kad galėtumėm atsisakyti to brudo.....man kažkaip nelabai tikėtina, kaip rašo, oj kiek ten vitaminu, kiek ten visokio a la gėrio tuose mišinukuose....jau geriau vaikas maistingųjų ir naudingųjų medžiagų gauna su normaliu, natūraliu maistu, negu iš sintetinių miltelių ax.gif čia aš taip manau....

Mums metukai ir Mūsų pusryčiai dažnai vienodi- jogurtukas su uogytėm arba bananiuku, arba vietoj to duodu košytės, pagal nuotaiką ir vėliau mišinuko (kaip minėjau, norėčiau atsisakyti, bet mažė dar jo nori, bet jau vis mažiau ir mažiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tukslis @ 2007 05 27, 12:38)
Sveikutes, ziuriu, kad mamos dauguma labai prisibijo duoti ivairaus maisti. Net nezinau, mes siaip jau viska valgom, bet aisku proto ribose, ir zuvi , ir kiausinius(nuo 10 men.), ir saltibarscius.
Aisku geriausiai, kad vaikas valgo koses su pienu, tai nepamainomas dalykas, bet , kad musu vaikas tokiu dalyku atsisake, tai mes jau visada valgom desrytes, surelius lydytus ant batono uzteptus, zuvi kepta, bulves.
taip tai taip, bet kalbam apie pusrytėlius....kažką lengvo ir skanaus mirksiukas.gif nelabai norisi mėsos ar žuvies, tuo labiau šaltibarščius vaikui kišti.....be to...temoje neapibrežta, kokio amžiaus vaikui kas ką duoda....tai darosi neaišku rolleyes.gif
Atsakyti
Na mano maziukui 1,9m.tai me stengiames kuo ivairessnius pusrytelius valgyti.pvz:virtas kiausinis,kartais kiausiniene,kosiu ivairove,kartais sumustinukai,o kartais ir tie blynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulė @ 2007 06 01, 10:48)
Man atrodo normalūs pusryčiai, tik deja aš savo sūniukui tokių pasiūlyti negalėčiau, nes mišinuko nepripažįsta maždaug nuo septinto mėn g.gif. Ir ši mama tikrai netingi gaminti schmoll.gif , bet jeigu mažylei taip norisi, kodėl ne. Pavyzdžiui, man atrodo, kad blynai tikrai ne pats geriausias patiekalas ir aš tikrai neduodu, net sau mes jų nekepam.
Maniškis paprastai pusryčiams valgo daržovių košytę, pagardintą sviestuku.

Siaip man atrodo, kad kiekviena mam savo vaika zino geriausiai, tai nera reikalo pirsti savo nuomones. g.gif Pasakai, papasakoji apie savo vaika, o jau ka nores kita mama ir atsirinks. blink.gif Ir baikit bartis. Juk kiekvienas vaikas yra individuali asmenybe . Mano vaikas valgo vienoki maūista, tavo kitoki, niu ir ka dabar turim padaryti. As dziaugiuosi, kad mes valgom viskas, o pienas tik einant miegoti. blush2.gif O tai gal kitam ryte pienelis pats geriausiais. thumbup.gif Pvz.kaip jau minejau, maniskiui tai nelabai tas koses ar iena ryte ikisis, tai ir valgom kiausinius, desreles, lydytus surelius su batonu.
Nesibarkit ir gyvenkit draugiskai gathering.gif
Papildyta:
QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 01, 12:34)
g.gif teip drąsiai nedrįsčiau teigti....mes mišinį geriam jau senokai ir kaip norėčiau, kad galėtumėm atsisakyti to brudo.....man kažkaip nelabai tikėtina, kaip rašo, oj kiek ten vitaminu, kiek ten visokio a la gėrio tuose mišinukuose....jau geriau vaikas maistingųjų ir naudingųjų medžiagų gauna su normaliu, natūraliu maistu, negu iš sintetinių miltelių ax.gif čia aš taip manau....

Mums metukai ir Mūsų pusryčiai dažnai vienodi- jogurtukas su uogytėm arba bananiuku, arba vietoj to duodu košytės, pagal nuotaiką ir vėliau mišinuko (kaip minėjau, norėčiau atsisakyti, bet mažė dar jo nori, bet jau vis mažiau ir mažiau ax.gif
Papildyta:
taip tai taip, bet kalbam apie pusrytėlius....kažką lengvo ir skanaus mirksiukas.gif nelabai norisi mėsos ar žuvies, tuo labiau šaltibarščius vaikui kišti.....be to...temoje neapibrežta, kokio amžiaus vaikui kas ką duoda....tai darosi neaišku rolleyes.gif

Gerai, kad jusu vaikai valgo lengva maista thumbup.gif Musiskis tai net tu sureliu saldziu ryte nelabai nori, jau jis geriau paiims desrytes atpjauta gabaleli negu ta sureli. O guna ir tai, kad as jam ryte visai nieko neiduodu, tik sultis geria ir tiek. smile.gif
O as ir nekisu per prievarta, kai nores ir pavalgys. Jau metu ir beveik dvieju menesiu yra, pasakys kai nores "niam niam", nes daznai buna kai pasako thumbup.gif
Atsakyti
as pusryciams pradejau duoti desreliu, daktariskos desros, pomidora dar koki iduodu ir buna ciki thumbup.gif jam tos visos kosyte neskanu schmoll.gif mesaedis jis pas mus biggrin.gif
Atsakyti
maniskis ryte kaip ir visos maciau rase kiausiniene megsta, sriubyte o su kosem ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpione @ 2007 06 02, 22:25)
as pusryciams pradejau duoti desreliu, daktariskos desros, pomidora dar koki iduodu ir buna ciki  thumbup.gif  jam tos visos kosyte neskanu  schmoll.gif  mesaedis jis pas mus biggrin.gif

Niu va, kiek vaikuciu yra mesaedziu thumbup.gif
SKORPIONE, ziuriu, kad musu vaikuciai gime beveik vienodu laiku ax.gif Maniskis 18, o tavo 19d. Tai kaip sekasi su avinuko charakteriu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tukslis @ 2007 06 03, 13:25)
Niu va, kiek  vaikuciu yra mesaedziu  thumbup.gif 
maniškė irgi labai mėgsta mėsytę 4u.gif valgom ir triušiuką, ir kalakučiuką, ir paršiuką, ir viščiuką biggrin.gif pastaruoju metu oamėgom valgyti taip: išvirtus mėsos gabaliukus patrupinu ant kėdutės, mažė pati ima piršsiukais ir valgo, o daržovytes aš šaukščiuku paduodu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2007 06 05, 12:32)
tai kad sakei, kad tipo tingiu gamint  mirksiukas.gif  bet kas mane pažįsta, tikrai žino, kad dėl savo vaiko ir naktį jei reikėtų kepčiau tuos blynelius ar omletus  4u.gif 
beje, bendrauju ir bendraamžiuose ir ten labai daug mamyčių, kurios rytais duoda pienuką... jeigu iki 6 mėnesių kūdikis išgyvena gerdamas vien pienuką ir yra stiprus, tai manau, kad pusryčiams metinukui jo gauti yra pats tas... tuo labiau, kad mano mergytė iš tų vaikučių, kurie rytą labiau nori gerti, o ne kokią košytę valgyti  4u.gif juk visi mažyliai skirtingi  wub.gif
būkim tolerantiškos viena kitai friends.gif  juk ir suaugusiems vieniems rytą užtenka kavos puodelio, o kitiems jau reikia ko stipriau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,manoji irgi pienuką su mielu noru rytais išgeria mirksiukas.gif ,košes jai galėtu ryte ir nebūti...na dar sumuštinuką kokį suvalgo...aš manau,kad pati geriau žinai,kas tavo vaikui geriausia ir ko jis nori...
Atsakyti