Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko maistas ką tik atsikėlus po nakties?

Apklausa: Ką valgo mažiukai, ką tk atsibudę po nakties? (205 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(artka @ 2007 01 24, 12:38)
Kaip ir keptuvej, kiausini suplaku su laseliu pieno ir idedu i mikrobange, pamaisau dar 1-2 kartus thumbup.gif . Keptuveje kepto nevalgo, o cia kaip ir virtas gaunasi (mums mociute pasiule taip daryti, nes vaikas is vis nevalgydavo).

Aš mikrobanginėj kiaušinio negaminu schmoll.gif , bet galiu pasiulyti panašų receptuką - tik virtą paprastame, o geriausia nepridegančiame puode. Tik tada pieno reikia daugiau ir virti ilgiau - gal apie 5-10min. ant silpnos ugnies. Jei verdu puode, kuris gali pridegti, tai jį patepu aliejumi. Įdedu druskytės.
Aš pieno pilu daug - man taip skaniau ir mano mažė daugiau pieno gauna, kadangi šiaip jo visiškai nebegeria verysad.gif
Tik prisipažinsiu, kad pusryčiams tokio patiekalo nedarau, man košės lengviau ir greičiau. ax.gif . O dėl bulvinių blynų davimą metų neturinčiam vaikui, tai iš viso geriau patylėsiu... doh.gif
Atsakyti
kol isverdu kose,tai padarau koki sumustinuka prie arbatos,jei labai valgyt nori ,tai suvalgo sumustini ir dar koses,o jei nelabai tai sulaukia koses mirksiukas.gif
Atsakyti
Megstamiausia grikiu kosyte arba avizine su tarkuotu zaliu obuoliuku smile.gif
Atsakyti
avižinių dribsnių ar kt košė, makaronai su dešrele arba sūriu, skystai virtas kiaušinis essen.gif
Atsakyti
kosyte, omletas, varskyte, blynai, ir vel kosyte doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
MES TAI PUSRYCIAMS, SUMUSTINUKA, AVIZINES KOSES, DESRELES IR SAUSUS PUSRYCIUS VALGOM DAZNIAUSIAI.
Atsakyti
na mes tai aplamai sunkiai ka nors isiulome savo vaikui taip paprastai kiausinio neęigrusciau nei per kur, todel isplaku ji su lengvais prieskoniukais ar smulkintu kubeliu, ismirkinu jame sviezia balta duonyte ir iskepu, patikekit mano nevalgusis kremta ausys lapsi ir kiausinio gauna. thumbup.gif
Atsakyti
Mes ryte geriam pieną, o po kokios valandos valgom jogurtą arba varškytę. 4u.gif
Atsakyti
Mes tai 8 ryto piena geriam, o paskui jau arba kose, arba omleta, viena karta pabandziau duoti virtinuku tinginiuku, tai kazkaip nelabai patiko doh.gif
Atsakyti
pas mus pusryčiai 10-11 val būna, kartais ir vėliau, nes pelėdžiukai mes blush2.gif tai duodu grūdines košes, sumuštinius, kiaušinį plaktą su pienu, kartais varškę sutrintą su bananu ir jogurtu g.gif atrodo tiek smile.gif
Atsakyti
nejaugi keptas maistas tinka metinukams? g.gif Blynai ir omletas tokie ir yra.. O kokius sumuštinius galima duoti 8 dantų savininkui -- vėl klausimas...
Mes (13 mėn.) pusryčiams (kaip ir vakarienei) valgom grūdų košes - arba Hipp ruošiamas su pienu, arba Milupa saldžias.
Kiaušinių dar nebandėm, bet gal reikės kokį putpelės išvirti...
Atsakyti
QUOTE(Adi_Adi @ 2007 05 15, 15:08)
nejaugi keptas maistas tinka metinukams? g.gif  Blynai ir omletas tokie ir yra..

na omleto pvz nesu kepus...bet kai kepu kiaušinį plaktą su pienu, tai ant sviestuko...anksčiau kepiau ant vandens, tiksliau virė keptuvėje blush2.gif o blynus atn alyvuogių aliejaus, nesuskrudinu juk kaip kartais sau...o be to kas dieną nevalgom juk smile.gif
dėl sumuštinių, tai duodu su varškės sūriu, tepamu sūriu ar kokia vaikiška dešryte smile.gif ir labai gražiai viską sukramto smile.gif nors pas mus jau 16 dantų, tai yra skirtuas rolleyes.gif
bet po truputį viską pradėjau duoti, kad kramtytų nuo metų ax.gif kažkaip nekilo jokios problemos su tuo...
Atsakyti