Įkraunama...
Įkraunama...

Metinuko maistas ką tik atsikėlus po nakties?

Apklausa: Ką valgo mažiukai, ką tk atsibudę po nakties? (205 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
pusryčiams įvairiausios košės thumbup.gif
Atsakyti
dažniausiai košės arba omletukas.
Atsakyti
dažniausiai sumuštinis, tiksliau viena dešrytė, tik virta ir kruopinės košytės, kartais dar sūrelį duodu.
Atsakyti
maniskiai tai jau matomai isaugo is kosiu amziaus,nes dabar pusryciam pas mus dazniausiai buna-karsti sumustiniai,omletas,virtas kiausinis.
Atsakyti
Mes atsikele isgeriame truputi jogurtuko.. ir jau veliau valgome kosytes, ivairias, daznaiusiai grikiu(kartais su desrele), arba pieniska ryziu, kartais makaronu.. smile.gif
Atsakyti
musu pusryciai-pieniskos koses smile.gif
Atsakyti
Mes dažnaiusiai valgome košytes, kiaušinių, arba pieniškos sriubos su makaroniukais. Dar kartais dešreles su grikiais arba makaronais, užsigeriame kefyru. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TOMAmyte @ 2007 02 28, 16:17)
Larina,o Tu bandei i grikius ar ryzius ideti obuoliuko?Manasis nei grikiu nei ryziu nevalge.Tai verdu s obuoliuku ir cukrumi.Dabar ceploja net ausytes linksta smile.gif

0 cia gera ideja..pabandysiu i ryzukus imest obuoliuko,bo nevalgo ryziu visiskai..kazkada bandziau banana itrint tai irgi nepatiko.. o siaip tai mes atsikele isgeriam pienuka o po kokios valandos biggrin.gif irgi kosytes vardam,o kai tingim sasusus pusrycius kemsam..arba skrudinta duonyte su medum..
Atsakyti
Košes,kiaušinius
Atsakyti
QUOTE(Mazve @ 2007 02 24, 18:33)
Tai manoji irgi tik atsiklusi visada pieno misinio isgeria, o paskui apie 11 val buna normalus pusryciai.Grudu koses retai valgo, jos labiau vakarienei jai patinka, o ryte tai dazniausiai varske su jogurtu sumaisau ir sveicia!Dar banano duodu rytais.

Mes visai panašiai valgome. Tik atsikėlus, mišinukas, o vėliau bananas su obuoliu, kartais košytė.Kiaušinio nelabai valgo ar tu per pusryčius, ar per pietus ar vakare duotum, išstumia su liežuviu, kad ir kaip aš ten įdomiai ir skaniai suglvočiau padaryti doh.gif Ir tai, baltymo tai iš vis neįkiši, o trynį tai dar šiaip ne taip...
O kai paskaičiau, kad ryte tokiam mažam kleckui duoda bulvinių blynų, tai nžn. Aš pati kažkaip linkusi neapkrauti skrandžio, o čia dar keptas ir dar toks riebus maistas g.gif
Mes stengiamės viską virti blush2.gif
Atsakyti
Mano mazyle ,ryte, apie 7.30 val. geria misinuka , o kokia 11 val. valgo kose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2007 03 16, 19:11)
Mano mazyle ,ryte, apie 7.30 val. geria misinuka , o kokia 11 val. valgo kose.  smile.gif

taip pat. thumbup.gif
Atsakyti