Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

Sveikute 4u.gif

Sveikinu tave, pavykus atsikratyti nereikalingu kg. Skaiciau tavo istorija ir galvoju dieve, cia apie mane kas raso biggrin.gif kai pagimdziau 1 dukra irgi buvau isstambejusi. Pries nestuma sveriau 78-83kg ugis 175cm. Kai vaziavau gimdyti sveriau 103kg, po gimdymo praejus savaitei sveriau 96kg. Tai va, dukra gime spalio 26d o as sedau ant dietos sausio1d. pradinis svoris buvo 92kg ir iki geguzes 9d pavyko suliekneti iki 68 kg buvau laimingiausia pasaulyje. Dietinausi kaip ir jus 4u.gif bet dar pasportuodavau, gana daug judejau kasdien pasivaiksciojimai begales kilomeru su dukriuku atsilenkimai namuose padarydavau po 60, pritupimai po 30. Tai va, bet po antros dukros gimimo nebesusitvarkau verysad.gif jai jau 3m bet kg sekmingai auga ir toliau jau 107kg turiu blush2.gif unsure.gif doh.gif siaubas reikia susiimti bet nebepakanka noro matyt, jau ir vyras tiesiogiai pasake kad nebesu patraukli jam, lovoje stipriai reikia pasistengti kad kazkas pavyktu, bet manes net tas neveikia, nu neina susiimti nezinau ka daryti ... Puikiai suvokiu kad esus tora kaip karve o ir jau sveikatai atsiliepia, BET KAIP NUSTOTI ESTI NEBEZINAU... g.gif jei kas isveztu i negyvenama sala butu paprasciau, arba uzrakintu kaambari vo tada sukusciau...
Sorry uz off topic 4u.gif reikiejo issipasakot blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bumbulienė @ 2011 03 05, 14:54)

Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2011 05 08, 18:49)
Šaunuolė  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif

Dėkui 4u.gif

Sveriu jau 62 kg ax.gif
Atsakyti
o man rado skrandzio refliuksa, teko pakeisti mityba, visiskai negerti alkoholio ir atsisakyti tu keliu cigarieciu per diena. Nevalgiau velai vakarais, jokiu keptu, riebiu valgiu, atsisakiau duonos... numeciau per 3 menesius daugiau nei 10 kg. nereikejo net sporto. Daug ka lemia mityba, as kai skrandi sugadinau, susiprotejau... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2011 04 28, 17:26)
Sveikute  4u.gif

Sveikinu tave, pavykus atsikratyti nereikalingu kg. Skaiciau tavo istorija ir galvoju dieve, cia apie mane kas raso  biggrin.gif  kai pagimdziau 1 dukra irgi buvau isstambejusi. Pries nestuma sveriau 78-83kg ugis 175cm. Kai vaziavau gimdyti sveriau 103kg, po gimdymo praejus savaitei sveriau 96kg. Tai va, dukra gime spalio 26d o as sedau ant dietos sausio1d. pradinis svoris buvo 92kg ir iki geguzes 9d pavyko suliekneti iki 68 kg buvau laimingiausia pasaulyje. Dietinausi kaip ir jus  4u.gif  bet dar pasportuodavau, gana daug judejau kasdien pasivaiksciojimai begales kilomeru su dukriuku atsilenkimai namuose padarydavau po 60, pritupimai po 30. Tai va, bet po antros dukros gimimo nebesusitvarkau  verysad.gif jai jau 3m bet kg sekmingai auga ir toliau jau 107kg turiu  blush2.gif  unsure.gif  doh.gif siaubas reikia susiimti bet nebepakanka noro matyt, jau ir vyras tiesiogiai pasake kad nebesu patraukli jam, lovoje stipriai reikia pasistengti kad kazkas pavyktu, bet manes net tas neveikia, nu neina susiimti nezinau ka daryti ... Puikiai suvokiu kad esus tora kaip karve o ir jau sveikatai atsiliepia, BET KAIP NUSTOTI ESTI NEBEZINAU...  g.gif  jei kas isveztu i negyvenama sala butu paprasciau, arba uzrakintu kaambari vo tada sukusciau...
Sorry uz off topic  4u.gif  reikiejo issipasakot  blush2.gif  4u.gif

sveika 4u.gif manau,kad ir negyvenamoj saloi rastum ka valgyt unsure.gif susiimk,o paskui bus blogai.man motyvacija svoriuj mest buvo kai pamaciau per tv dainuojancia pavarde isgaravo Kauno choro vadove schmoll.gif dieve pagalvojau jei 100kg turiu tai netruksiu iki jos nusirist.sedau prie neto ir pasineriau i dietas savaite istveriau su Kopenhagos dieta -5kg atradau chazano dieta ismokau beveik atmintinai per trumpa laika numeciau 20kg.aisku per ziema pagriesijau doh.gif +4kg pasku savaite pasilaikau vel nugrybaudavau i sona,bet db vel grestai laikaus,svarbiausiai,kad labai smagu laikytis,semos nariai sako,kad nukvakau,o man dzin.tai va nepasiduok ir susiimk,negi musu misija zemej maista naikinti? blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2011 05 15, 11:21)
o man rado skrandzio refliuksa, teko pakeisti mityba, visiskai negerti alkoholio ir atsisakyti tu keliu cigarieciu per diena. Nevalgiau velai vakarais, jokiu keptu, riebiu valgiu, atsisakiau duonos... numeciau per 3 menesius daugiau nei 10 kg. nereikejo net sporto. Daug ka lemia mityba, as kai skrandi sugadinau, susiprotejau... sad.gif

As taip pat turiu refliuksa, bet as net del tos ligos nesugebu maitintis sveikai, dabar skaitineju, ir kyla ryztas, noras... saunuoles kuriom pavyksta.
Tik vat kad as rynu daug negaliu pasakyti. As visada maziau suvalgydavau uz savo drauges, tik, kad saldumynais gal dazniau pasimegaudavau..Dirbu fizini darba, gyvenu airijoje, daug kas kaltina ta greita maista atvykus i uzsieni, bet as tikrai mazai kada pasilepinu kebabais ar kinieciu maistu. Cia galimybes leidzia valgyti kasdien mesyte kokia panoresi (nes lietuvoje uzsikisdavau desrelem). Bet galvoju gal dar problema ir mesoje, nezinia kaip cia tos vistos uzaugintos(nes daugiausiai vistiena valgau), na is tikro jau turbut visi zinom, kad greitu budu visko pripumpuotos..
...bet.. vistiek as su ta vistiena dabar bandysiu liekneti. jau pora savaiciu kaip einu i sporto kluba, prisipirkau vistienos krutineliu, ir bandysiu maitintis tik virta arba orkaiteje kepta liesa mesyte, kartais pakeisiu i jautiena, kuri man ir nelabai patinka.. schmoll.gif bansysiu atsisakyti visokiu uzkandziu, kaip surio lazdeles, sureliai.. taip pat mazinu saldumynus, bet buna stogas vaziuoja... lyg ko narkotiko reiketu.. sikart mano maisto krepsyje nebebuvo mano megiamu frankfurto desreliu.. kadangi mano vestuves uz 1,5 menesio, tai tikiuosi, bent 5 numesti. Esu gan auksta 175, siuo metu sveriu apie 88, o pries savaite rode 90 kg. smile.gif Mano kojos plonos, o peciai platus, veidas storas, krutine didele, ir pilvas kaip nescios... Labiausiai erzina, kad storeja ir veidas, na buna stambiu moteru, bet veidas be jokiu pagurkliu, iskart zmogus grazesnis.... unsure.gif
Atsakyti
Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,rasau noredama pasidziaugti,numeciau jau 6kg,buvau rasiusi kovo men man atrodo,sveriau 82 kg,ugis 170cm.Jauciuosi kaip ant sparnu,linkiu visoms kuo geriausiu rezultatu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2011 06 04, 09:29)
sveikos,rasau noredama pasidziaugti,numeciau jau 6kg,buvau rasiusi kovo men man atrodo,sveriau 82 kg,ugis 170cm.Jauciuosi kaip ant sparnu,linkiu visoms kuo geriausiu rezultatu drinks_cheers.gif

thumbup.gif sveikinu, taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Per pusmeti numeciau 6 kg, yay!!! Mazinau porcijas, stengiausi nepersivalgyti vakare ir nuo ziemos svoris sumazejo nuo 60 iki 54 kg (dabar gal jau ir 53 bus)
Atsakyti
Dziugu paskaitinet apie valios turincias svorio metikes. Mat, vat, kaip kada. Po gimdymo metus laiko vaiksciojau su papildomais 5 kg, juos pavyko numest tik dabar. Taciau reikia dar nemazai numest. Buna vakarais nevalgau, bet buna periodu kad taip noriu valgyt...Vat tada vel kokie 3 kg virsaus buna, tada vel tenka vargt ir juos numest..Net nezinau ka daryt kad tos kelios dienos norejimo valgyt taip viska sugadina unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2011 02 01, 18:18)
Ačiū už pašvilpavimus... 4u.gif Man ir pačiai nesitiki... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

o is tiesu, tai kaip tai pavyko??Tiek kg numest ir man butu svajoniu svajone
Atsakyti
QUOTE(alyvmedis @ 2011 06 12, 13:15)
Dziugu paskaitinet apie valios turincias svorio metikes. Mat, vat, kaip kada. Po gimdymo metus laiko vaiksciojau su papildomais 5 kg, juos pavyko numest tik dabar. Taciau reikia dar nemazai numest. Buna vakarais nevalgau, bet buna periodu kad taip noriu valgyt...Vat tada vel kokie 3 kg virsaus buna, tada vel tenka vargt ir juos numest..Net nezinau ka daryt kad tos kelios dienos norejimo valgyt taip viska sugadina unsure.gif
Papildyta:

o is tiesu, tai kaip tai pavyko??Tiek kg numest ir man butu svajoniu svajone

pavyko op būdu.Kitaip tiek svorio niekaip nebūčiau nukračius, nors išbandžius buvau turbūt viską... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti