QUOTE(Eriele @ 2011 05 15, 11:21)
o man rado skrandzio refliuksa, teko pakeisti mityba, visiskai negerti alkoholio ir atsisakyti tu keliu cigarieciu per diena. Nevalgiau velai vakarais, jokiu keptu, riebiu valgiu, atsisakiau duonos... numeciau per 3 menesius daugiau nei 10 kg. nereikejo net sporto. Daug ka lemia mityba, as kai skrandi sugadinau, susiprotejau...
As taip pat turiu refliuksa, bet as net del tos ligos nesugebu maitintis sveikai, dabar skaitineju, ir kyla ryztas, noras... saunuoles kuriom pavyksta.
Tik vat kad as rynu daug negaliu pasakyti. As visada maziau suvalgydavau uz savo drauges, tik, kad saldumynais gal dazniau pasimegaudavau..Dirbu fizini darba, gyvenu airijoje, daug kas kaltina ta greita maista atvykus i uzsieni, bet as tikrai mazai kada pasilepinu kebabais ar kinieciu maistu. Cia galimybes leidzia valgyti kasdien mesyte kokia panoresi (nes lietuvoje uzsikisdavau desrelem). Bet galvoju gal dar problema ir mesoje, nezinia kaip cia tos vistos uzaugintos(nes daugiausiai vistiena valgau), na is tikro jau turbut visi zinom, kad greitu budu visko pripumpuotos..
...bet.. vistiek as su ta vistiena dabar bandysiu liekneti. jau pora savaiciu kaip einu i sporto kluba, prisipirkau vistienos krutineliu, ir bandysiu maitintis tik virta arba orkaiteje kepta liesa mesyte, kartais pakeisiu i jautiena, kuri man ir nelabai patinka..

bansysiu atsisakyti visokiu uzkandziu, kaip surio lazdeles, sureliai.. taip pat mazinu saldumynus, bet buna stogas vaziuoja... lyg ko narkotiko reiketu.. sikart mano maisto krepsyje nebebuvo mano megiamu frankfurto desreliu.. kadangi mano vestuves uz 1,5 menesio, tai tikiuosi, bent 5 numesti. Esu gan auksta 175, siuo metu sveriu apie 88, o pries savaite rode 90 kg.

Mano kojos plonos, o peciai platus, veidas storas, krutine didele, ir pilvas kaip nescios... Labiausiai erzina, kad storeja ir veidas, na buna stambiu moteru, bet veidas be jokiu pagurkliu, iskart zmogus grazesnis....