Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

QUOTE(Dalelytė @ 2011 01 08, 18:04)
O mes su vyhru irgi pavalgom 18 ar 17 val., o 20 ar 21 vel norisi. Ir vel - i saldytuva. Niekaip nesigauna nuo 18 nevalgyti.
wub.gif

gal velai einat gulti? siaip patartina nevalgyti 3h iki miego tai jei einat miegot 21h tai kaip ir tinkama butu nebevalgyti nuo 18h biggrin.gif
beje geras straipsniukas ka valgyti vakare o ko vengti:
http://www.papildai....straipsniai/29/

nors as esu pagrindine vakarine valgytoja, diena pusryciai, pietukai o vakare tai jau vakariene ir butinai desertas blush2.gif
Atsakyti
saveikutės, tirpstančios 4u.gif Manęs irgi vis paklausia, kaip aš ištirpau. blush2.gif Atsakau, kad tirpimo būdu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Esu buvusi Sidabrinė ax.gif
Pasiekiau jau 65 kg ir sustoju,manau pakanka smile.gif
Atsakyti
Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau 1 puslapi istorija ir tarsi apie mane, labai noreciau paklaust Sandruliuko ka jinai dare kad pakust?
Atsakyti
QUOTE(YESS@ @ 2011 03 21, 15:10)
Pasiskaiciau 1 puslapi istorija ir tarsi apie mane, labai noreciau paklaust Sandruliuko ka jinai dare kad pakust?

Pirmame psl ir yra parašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Saunuole tikrai:)
Atsakyti
Isitraukiu ir as i jusu gretas.Mano ugis 1.70 sveriu 82kg.Labai dadejo svorio hormonai,kuris taip ir uzsiliko,be to ziema perziemojau kaip lokys nieko nedarydama.Nu bet dbr rimtai susiemiau,nevalgau vakare nuo 18 val,jokiu uzkandziu,saldumynu tik minimum(visiskai negaliu atsisakyt,nes esu priklausoma).Tik vat su sportu nzn kaip bus,niekaip neprisiverciu pabegiot,vis atidedu...Iki birzelio noreciau numesti kokius 5kg,nlb suprantu kaip jus rasot apie iskrovos dienas,turite galvoje visiskai nieko nevalgot,ar tik vanduo,vaisiai??Turetu buti gera po tokios iskrovos,reikes pameginti,nors turbut bus lb sunku,ypac darbo laiku
Sveikinu visas pasiekusias ir siekiancias norimu rezultatu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2011 03 26, 13:09)
Isitraukiu ir as i jusu gretas.Mano ugis 1.70 sveriu 82kg.Labai dadejo svorio hormonai,kuris taip ir uzsiliko,be to ziema perziemojau kaip lokys nieko nedarydama.Nu bet dbr rimtai susiemiau,nevalgau vakare nuo 18 val,jokiu uzkandziu,saldumynu tik minimum(visiskai negaliu atsisakyt,nes esu priklausoma).Tik vat su sportu nzn kaip bus,niekaip neprisiverciu pabegiot,vis atidedu...Iki birzelio noreciau numesti kokius 5kg,nlb suprantu kaip jus rasot apie iskrovos dienas,turite galvoje visiskai nieko nevalgot,ar tik vanduo,vaisiai??Turetu buti gera po tokios iskrovos,reikes pameginti,nors turbut bus lb sunku,ypac darbo laiku

Paskaityk šitą straipsnį,gal bus aiškiau smile.gif

http://www.imuniteta...-perkrova-1233/

Ir sėkmės lieknėjant mirksiukas.gif
Atsakyti
acius,truputi apsisvieciau,tik vat idomu,jeigu as derinciau vynuoges ir obuolius,nes braskes siuo metu laiku tikrai su chemija isaugintos... g.gif
Atsakyti
21 metu meciau sporta, deja, staigiai. Tai lygiai taip pat staigiai uzaugo kg. Kazkur iki 72.. ugis mano 172.. Viena diena paziurejus i veidrodi, nusprendziau, kad laikas imtis Majos Pliseckojos dietos - "reikia maziau valgyti". Tai ivariau savo organizmui stresa savaite valgydama po lekste zaliu salotu. Kad susitrauktu skrandis. ir jokiu salotu po 18 val. Zodziu, klausiausi organizmo, ko jis nori. Savaime jis pasirinko maisto derinima. Per pusmeti kazkur sveriau jau 55. Bet buvo nekomfortabilus svoris (irzlumas, svaigo galva, silpnumas), tai priaugau (samoningai) 1,5 kg. Ir susinormalizavo viskas. Nuo to laiko praejo jau virs 10 metu, aisku, as nebe 56-57... Na, bet 60-62 sviruoju. vat dabar vel dieta, tik si karta organizmas nenori mesisko nieko ir mielinio. karta i kokias 3-4 dienas uzeina didelis poreikis saldaus (poreikis, ne noras), tai as traktuoju kaip gliukozes trukuma ir duodu koki pyragaiti/sokoladuka sau. Deja, neturiu svarstykliu - buciau paziurejusi kiek dabar sveriu... A, nesportavau tada. Dabar sportuoju, tai svoris dideja, nes raumenys auga.

Nezinau, netikiu, kad moterys neturi valios. manau, neturi motyvacijos tiesiog. Neisivaizduoju, kaip moteris gali save apleisti iki nutukimo. Nekalbu apie hormoninius sutrikimus, cia kita kalba. bet nesuprantu bile ko kisimo sau i burna. Juk tai nuosavas kunas, namas, kuriame gyvena musu siela. jeigu kas savaite svabrina namus, kodel siukslina savyje pacioje?
Atsakyti
saunuole 4u.gif
Atsakyti