O mes su vyhru irgi pavalgom 18 ar 17 val., o 20 ar 21 vel norisi. Ir vel - i saldytuva. Niekaip nesigauna nuo 18 nevalgyti.

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 08 14, 14:32)
Laba diena
Manau ir man pribrendo laikas pasipasakot
Taigi pradėsiu nuo to,kad kai buvau mergaičiukė (iki nėštumo) sverdavau apie 50 kg,ūgis 166 cm. Su s.b. išvykom į U.K.,ten pastojau,augindama pilvuką augo neprašyti kg visur,kaip grybai po lietaus
Kur gi neaugs...Greitas maistas ir pan.Kiek tiksliai per nėštumą priaugau,tai nepamenu,bet virš 20 kg,o po gimdymo pasiekiau 99 kg
Buvau storas paršiukas,verkšlendavau visiems su kąsniu burnoj kokia aš stora,bet nieko nedariau
Pradėjau savim visiškai nepasitikėt,užsidariau namuose ir pan.Pradėjau bandyti mažint maisto kiekį,bet tas trukdavo kol neateidavo vėlus vakaras ir apsiryjusi eidavau miegot.Vėliau bandžiau griebtis lengviausio- lidos..Numečiau 4-5 kg ir vėl didžiulis noras ėsti
viską mečiau.
Prieš šiuos naujus metus buvau pasiryžusi imtis rimtai kovoti su svoriu,bet koją kišo Kalėdos,Nauji,gimtadienis...kol savimi nepasišlikštėjau
Tikriausiai man šito buvo gana
Na ir ką,sausio 7 d 2009 m pradėjau valgyti,o ne ėsti. Pamažu sumažinau porcijas,kai kurių produktų atsisakiau,nevalgiau po 18 val (pradžioj obuoliuką sukrimsdavau ),dariau iškrovos dienas,teko ir 'įkrovaut',bet nebuvo nė akimirkos kad pagalvočiau jog mest viską.
Šiai dienai esu numetusi 30 kg,sveriu 69 kg
Ir siekiu savo tikslo- 60 kg
Sugrįžo namo ir pasitikėjimas ir nenuvertinimas savęs
Sakysit turiu daug valios?Apsiriksit
Turiu daug noro
P.S. Noriu didelį AČIŪ pasakyti savo bendramintėms,t.y. temos 'Damos nevalgo po 18 h' senbūvėms
Saunuole 

Manau ir man pribrendo laikas pasipasakot

Taigi pradėsiu nuo to,kad kai buvau mergaičiukė (iki nėštumo) sverdavau apie 50 kg,ūgis 166 cm. Su s.b. išvykom į U.K.,ten pastojau,augindama pilvuką augo neprašyti kg visur,kaip grybai po lietaus

Buvau storas paršiukas,verkšlendavau visiems su kąsniu burnoj kokia aš stora,bet nieko nedariau

Prieš šiuos naujus metus buvau pasiryžusi imtis rimtai kovoti su svoriu,bet koją kišo Kalėdos,Nauji,gimtadienis...kol savimi nepasišlikštėjau

Šiai dienai esu numetusi 30 kg,sveriu 69 kg

Sugrįžo namo ir pasitikėjimas ir nenuvertinimas savęs

Sakysit turiu daug valios?Apsiriksit

P.S. Noriu didelį AČIŪ pasakyti savo bendramintėms,t.y. temos 'Damos nevalgo po 18 h' senbūvėms

labas,
mhm,prisiminiau, kad vartojau chroma! Chromas isties geras papildas. As irgi gyvent negaliu be saldumynu, naudojau chroma ir paciai buvo keista - visiskai praeina portaukis saldumui. Aisku tai laikina...turi vis pakartoti si preparato vartojima. Isstambejau per kokius metus. (nuo 62 iki 80) Velai pagimdziau antra vaika (man buvo 36-eri) ...Susiimt sunku, zinau, kad valgau per daug saldumynu...beja esu jau ir vyresnio amziaus ....nuo 30m moterys ypac turi susiimti ir ziuret ka ir kiek valgo. Porcijos turi mazeti. Vskas pirksiu vel chroma.
Nesu beviltiska, sustambejau proporciskai, tikiu , kad pavyks ir sulieset(kazkiek bent jau ) Visa gyvenima sokau ir buvau liekna(ugis 168, svoris nesieke niekad 60), bet ateina laikas hormonu kaitai - tai isties demesys sau turi padideti. nepraraskime gyvenimo dziaugsmo, susimazinkime porcijas, judekim (bent manksta) ir...jausimes geriau, Sekmes visoms ir aciu , kad palaikysi mane
mhm,prisiminiau, kad vartojau chroma! Chromas isties geras papildas. As irgi gyvent negaliu be saldumynu, naudojau chroma ir paciai buvo keista - visiskai praeina portaukis saldumui. Aisku tai laikina...turi vis pakartoti si preparato vartojima. Isstambejau per kokius metus. (nuo 62 iki 80) Velai pagimdziau antra vaika (man buvo 36-eri) ...Susiimt sunku, zinau, kad valgau per daug saldumynu...beja esu jau ir vyresnio amziaus ....nuo 30m moterys ypac turi susiimti ir ziuret ka ir kiek valgo. Porcijos turi mazeti. Vskas pirksiu vel chroma.

Sveikos, as nelabai pagal tema paklauisu bet ieskau informacijos kaip suziot kiek 152.8 svarais man regis yra kilogramu? Niekaip nesuprantu (cia pagal amerikieciu sverima) koks bus kilogramu parodymas... Gal kas zinot kiek bus ar bent kaip apsiskaiciuot?
QUOTE(muersita @ 2011 01 17, 17:14)
Sveikos, as nelabai pagal tema paklauisu bet ieskau informacijos kaip suziot kiek 152.8 svarais man regis yra kilogramu? Niekaip nesuprantu (cia pagal amerikieciu sverima) koks bus kilogramu parodymas... Gal kas zinot kiek bus ar bent kaip apsiskaiciuot?
http://www.math24.in...onverteris.html lentelė

didziausi sveikinimai
sekmes ir toliau laikytis uzsibrezto savo tikslo

sekmes ir toliau laikytis uzsibrezto savo tikslo

QUOTE(Dalelytė @ 2011 01 07, 17:34)
Sveikute

As nesportuoju ir dietu nesilaikau

Nevalgau nuo 18 val,sumazinau porcijas,saldumynu minimaliai,karta i savaite darau iskrovos diena.Man pavyko,pavyks ir tau,tik reikia daugiau pastangu

Svarbiausia nebadauti,kad organizmas neijungtu kaupimo rezimo.
As valgau viska,tik su saiku.Jau uz keliu dienu metai kaip bandau numesti kg.
QUOTE(mamuke68 @ 2011 01 21, 23:00)
Na, pažiūrėjus į liniuotę, nejučia sušvilpiau. Neskaičiau jūsų istorijos, bet rodomas rezultatas nepaprastai žavi. Šaunuolė.
QUOTE(Klumpė @ 2011 02 01, 10:02)
Na, pažiūrėjus į liniuotę, nejučia sušvilpiau. Neskaičiau jūsų istorijos, bet rodomas rezultatas nepaprastai žavi. Šaunuolė.
Ačiū už pašvilpavimus...

QUOTE(Dalelytė @ 2011 01 08, 18:04)
O mes su vyhru irgi pavalgom 18 ar 17 val., o 20 ar 21 vel norisi. Ir vel - i saldytuva. Niekaip nesigauna nuo 18 nevalgyti.

Na, manau, jei einate vėlai miegot, tai ir paskutinis valgymas gali būti vėliau. Aš metu svorį ir paskutinį užkandį (kokį vaisių ar morką) suvalgau ir 22 val. Alkana neužmigčiau

QUOTE(mamuke68 @ 2011 02 01, 17:18)
Linkiu sėkmės

Mano istorija gyvai - dienoraštyje