Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

Sveikutes, prisijunsiu ir as, kaip ir daugelis turiu problemu su savo svoriu, nors niekad net nepagalvojau kad galiu taip isbuinet verysad.gif Iki 23m buvau liekna kaip skiedra, ir daug sportavau, bet sportavau ne del svorio po del medaliu kaip sakoma smile.gif Na o kai pastojau tai priaugau 30kg, gimdyt vaziavau sverdama 95kg unsure.gif Po gimdymo 15kg nukrito 15 liko.Kazkur po metu numeciau visus 15 ir dar daugiau, aisku prisilaikydama maisto vakarais, ir stengdavausi nevalgyti po 18h.man buvo pavyke.Veliau pradejau dirrbt ir svoris dar labiau sumazejo, dziaugiausi be galo kad ilendu i senus dzinsus.Be praejo kiek laiko, ir isejau is darbo per 4men priaugau 10kg vel nuo edimo ir sedejimo namie.Jauciuosi spurga siuo metu. Mano ugis 173 svoris 70 verysad.gif Taigi susiemiau db grieztai ir po 18h jau savaite nieko nevalgau, tikiuosi tie 10kg anksciau ar veliau dings, nes labai nepakenciu lasinuku ant pilvo.o sportuot kazkaip db nera galimybiu, gal ant pavasario bent krosiukus iseis pabegiot smile.gif
Atsakyti
sveikutes, skaitau jusu istorijas ir pavydziu toms kurios jau numete, saunuoles thumbup.gif . Mano situacija tikriausiai kaip ir daugelio, o pasekmes: sveriu 98.5kg blush2.gif . Nera taip lengava numesti virssvorio, jei butu lenga aplinkui nebutu storuliu. Sau esu labai negrazi blush2.gif tikiuosi po jusu istoriju susiimsiu ir pradesiu liekneti ax.gif . Visoms linkiu valios ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad be sporto niekaip neįmanoma numesti tų kilogramų. Štai aš jau kelintas mėno stoviu vietoje, nes nesportuoju. Matyt reikia kažkaip prisiversti. Ar pavyko kam sulieknėti be mankštos? Atsiliepkite. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2010 11 12, 13:51)
Man atrodo, kad be sporto niekaip neįmanoma numesti tų kilogramų. Štai aš jau kelintas mėno stoviu vietoje, nes nesportuoju. Matyt reikia kažkaip prisiversti. Ar pavyko kam sulieknėti be mankštos? Atsiliepkite. g.gif

Prieš keletą metelių lankiau sporto klubą apie vienerius metus ir buvau numetusi 24 kg.Žinoma, derinau ir maistą. Kai baigiau sportuoti - viskas grįžo atgal ir dar "draugų atsivedė"...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 11 12, 15:36)
Prieš keletą metelių lankiau sporto klubą apie vienerius metus ir buvau numetusi 24 kg.Žinoma, derinau ir maistą. Kai baigiau sportuoti - viskas grįžo atgal ir dar "draugų atsivedė"...

Mamuke68, tikriausiai kartu su sporto metimu ir nustojote derinti maistą , jei ir toliau būtų išlikęs maitinimosi režimas ir normos, tikrai nebūtų grįžęs svoris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 11 12, 15:36)

sveikos 4u.gif as su ta pacia problema na siek tiek mazesne ji jau pas mane
as kai sportavau netgi trneris buvo sudares programa man nekrito visiskai tai pats treneris pasiule megint be sporto ir rezultatas puikus db tik namie dvirati paminu ir atsilenkimu padarau
Atsakyti
Jeigu norite – galite. Užtenka guostis ir teisintis. Kad pagaliau ir į Jūsų gatvę ateitų šventė, kad pagaliau galėtume galvoti apie šviesias akis ir šiltas širdis, o ne apie savo svorį, kad gražūs apdarai būtų tie, kuriuos pasirinkote, o ne tie, kurie kitoms tinka, tik esą ne Jums - iki Kalėdų kaip tik liko laiko palieknėti.
Šiais metais paskutinį kartą renkasi Almos klubo grupė „Valgau ir lieknėju!“. Pirmas užsiėmimas – nemokamas. Susitinkame ketvirtadienį, lapkričio 25 d. 18 val. Užsiregistruoti galite el. p.: almosklubas@yahoo.com arba parašę žinutę telefonu 860 910 288. Nepraleiskit progos!
Atsakyti
QUOTE(Gabado @ 2009 08 28, 23:30)
O aš sėdžiu tuščiu skrandžiu, galvoju apie zefyrą kuris yra taip netoli manęs.. Bet po tokių įkvėpiančių istorjų lai eina visi zefyrai velniop.. Sveikinu temos autorę, Šaunuolė Jūs  thumbup.gif

kaip as apie saldaini dabar doh.gif

man patiko si istorija thumbup.gif
Atsakyti
O aš nuo 94 kg vėl grįžau prie 100 kg. Ex. Valios neturiu nė trupučio. Tai bent šventės buvo. Vėl pradedu viską nuo pradžių. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2011 01 06, 18:05)
O aš nuo 94 kg vėl grįžau prie 100 kg. Ex. Valios neturiu nė trupučio. Tai bent šventės buvo. Vėl pradedu viską nuo pradžių. wub.gif

Susiimsi ir numesi visus nereikalingus kg,to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Papasakok, garbane, kaip tu numetei tiek daug kg. Ar sportuoji? Ar tik dietom? ax.gif
Atsakyti
Aš tai visokiausių dietų bandžiau laikytis...Ir sportuoti bandžiau, nevalgyti nesveiko maisto ir su saiku... Viskas gal ir gerai, bet kiekviena dieta po poros dienų baigdavosi smile.gif)
O su sportu po poros mėnesių mečiau... nes radau pasiteisinimą - žiema, nenoriu eiti iki sporto klubo, sušalsiu biggrin.gif Taip ir baigėsi...
Dabar sveriu 63kg... Bet ne kilogramuose esmė, o kaip atrodai smile.gif Nes esu putlutė tokia, visi riebaliukai eina į veidą ir pilvą... verysad.gif Žodžiu, o veidas daug ką duoda... Skraustikaulių net nesimato, kad turiu... g.gif biggrin.gif
O šiaip tai turiu keletą sporto reikmenų namie, su kuriais karts nuo karto pasidarbuoju cool.gif Ir stengiuosi nevalgyti vėlai vakare... Bet manasis, kai naktinis, tai dar prieš eidamas miegoti valgo, o aš aišku neatsilaikau būna ir užkremtu kartu... Tiek ir to smagumo doh.gif
Atsakyti