noreciau i as savo istorija pasipasakoti.
visada buvau minksta

idealia figura galima sakyt turejau nuo 14iki18m veliau pradejau pilnet

nes nebebuvo to tokio judejimo didesnio.neziurejau ka valgiau.
pagimdziau dar 10kg dasiauginau.ir datraukiau iki 100kg(ugis176) tada nebegalejau ziuret i save veidrodyje,dar prie viso to prisidejo kalbos is aplinkiniu,kad laukiuosi antro vaiko...

tada buvo galutinis lasas ir taskas kovai su kilogramais,man tik 23buvo o atrodziau kaip 30.uzsirasiau i sporto kluba,nes sportavimui namie pritrukdavo valios,saziningai menesi laiko kas antra diena vaziuodavau,po valanda sportuodavau.kai pamaciau pirmus rezultatus ir is aplinkiniu vis isgirzdavau "pakudai" -malonino sirdi tai ir skatino dar labiau stengris.tada nusipirkau begimo takeli ,kad galeciau sportuoti namuose,nes ir abonimentas ir kelione i kluba sudaro nemaza pinigu suma per men,nesenai dar isigijau ab rocket treniruokli pilvui,ir jau metai laiko su pertraukomis pasportuoju kas antra diena ir siai dienai is 100nepilnu kg liko 76kg.nesu sakaline ar manekene,bet nebebaisu ziuret i veidrodi,galiu uzsidet aptempta ruba neber gelbejimosi ratu ant pilvo.svajonese noreciau iki 70 nukrist.tada butu svajoniu svoris mano

nes is prigimties esu stambiu kaulu ir labai kuda nenoreciau but.kai pripranti sportuoti ir atsiranda jau tas noras eit pasportuot,nes organizmas jau saukiasi,jauti nora isikraut.ir po tos valandos praleistos ant takelio jautiesi kupina jegu,kas pirmom dienom budavo ,kad vos kojas pavelki

Labai dziaugiuosi,kad susiemiau ir sugebejau numest svori,ne kokiom tabletem o sunkiausiu budu-sportu,kas man atrode neimanoma,kol nepradejau sportuoti,geriau ir as tas arbatas,obuoliu sidro kapsules..norejosi to greito ir is nieko nedarymo rezultato,bet jo kaip nebuvo taip nebuvo... kai tai pasiekiau,atrodo gi nebuvo ne trupucio sunku sportuoti,o is pradziu galvojau,jetau kaip tyngiu,kaip reikia numest kg tik galvojau ir svajojau,ir sakiau nu rytoj jau tikrai,bet kaip neatejo tas rytojus taip neatejo,kol viena diena nepasakiau sau gana tinget.Ir dabar labai dziaugiuosi savo uzsispyrimu ir ryztu,sau irodziau,kad galiu..