QUOTE(Mazoji999 @ 2009 08 28, 14:39)
Saunuole sandruliuk
Gal galit atsakyti i man laabai rupima klausima ar imanoma per 12 savaiciu numesti 12 kg smaliziaujant(su saiku zinoma) ?

Gal galit atsakyti i man laabai rupima klausima ar imanoma per 12 savaiciu numesti 12 kg smaliziaujant(su saiku zinoma) ?
Žinok į šitą klausimą tikrai neatsakysiu,nes net neišsivaizduoju kiek smaliziaut norėsi

QUOTE(Gabado @ 2009 08 28, 23:30)
O aš sėdžiu tuščiu skrandžiu, galvoju apie zefyrą kuris yra taip netoli manęs.. Bet po tokių įkvėpiančių istorjų lai eina visi zefyrai velniop.. Sveikinu temos autorę, Šaunuolė Jūs 

Dėkui

Papildyta:
QUOTE(Moksliukė @ 2009 08 29, 11:13)

oi kaip jums pavydziu istvermes as niekaip nepasiryztu 10kg numesti o svoris vis auga ir auga.
Oi kaip pavydziu ir as tokio ryzto
vargstu su antsvoriu jau labai senai,tai numetu 2-4 kg,paskui truputi atsipalaiduoju ir vel pasitaisau
toks vaizdas kad ir oras man i svori eina!bandziau ir lida ir dar daug visokiu tableciu,bet lasinukai kaip kabo taip kabo.Po 18val nevalgyt nelabai iseina,nes mazdaug tokiu metu tik is darbelio griztu alkana kaip suo ir prisikemsu visokio s....
Atsisakiau ziauriai megstamu padaziuku,padejo tiek kad svoris daugiau nebekyla,o stovi vietoj. Turbut skaniai pavalgyt noras didesnis nei buti lieknesnei
bet.....viena diena ir as pasigirsiu savo istirpusiais kg
Sekmes visoms lieknejancioms ir norincioms suliekneti

Atsisakiau ziauriai megstamu padaziuku,padejo tiek kad svoris daugiau nebekyla,o stovi vietoj. Turbut skaniai pavalgyt noras didesnis nei buti lieknesnei

bet.....viena diena ir as pasigirsiu savo istirpusiais kg

bandziau keleta kartu laikytis "issivalymo dietos", kai visa diena geri tik skyscius, pavyko (organizmas issivalo, oda net skaistesne, nes man kartais pradeda rodytis, jog pradedu nuo maisto tinti
) o siaip stengiuosi ziureti ka valgau, nors taip megstu kepti obuoliu pyragus, ir juos taip skaniai pavyksta iskepti
.....na..kartais padarau nuodeme....ir leidziu sau suvalgyti gabaliuka ....
1 diena nieko nevalgyti
arbata naturaliu zoleliu (as geriu metos "natural"), sultys naturalios, kavos puodelis be cukraus (siaip geriau negerti
, bet be jos negaliu, tai 1 puodeli sau leidziu)...vat tokie reikaliukai pas mane....

1 diena nieko nevalgyti
arbata naturaliu zoleliu (as geriu metos "natural"), sultys naturalios, kavos puodelis be cukraus (siaip geriau negerti

Labai labai labai didelė šaunuolė esi

Sandruliukas
smagu,kad arteji link savojo tikslo
tiesa pasakius, as lygiai pries sav lb supykau ant saves , buvau pikta kaip sirse, ir vien del tu kg
tai nuo pirmadienio pradejau kontroliuot valgyma
pirmasias dienas buvo ziauriai sunku
parvykus po darbo valgyt noredavosi, bet.... vietoj vakarienes isgerdavau stikline kefyro
ir dabar
ir organizmas nebereikalauja tiek maisto
aisku, akys nori, bet ...... privalau atsikratyt JU..... 
su sportu ir sunkiai sekasi draugaut
o dar ir darbas sedimas 
bet... turiu vilciu,kad atejus ziemos vakarams bus kam paziuret vaika ir as galesiu nors valandziukei nulekti pasportuot

tiesa pasakius, as lygiai pries sav lb supykau ant saves , buvau pikta kaip sirse, ir vien del tu kg

tai nuo pirmadienio pradejau kontroliuot valgyma

ir dabar

su sportu ir sunkiai sekasi draugaut

bet... turiu vilciu,kad atejus ziemos vakarams bus kam paziuret vaika ir as galesiu nors valandziukei nulekti pasportuot

Sandriuliukai, šaunuolė esi... reikia mums imti pvz iš tavęs ir galėsim taip pat džiaugtis rezultatais... nuoširdžiausiai sveikinu...
QUOTE(Lepsnele @ 2009 10 17, 22:02)
Sandriuliukai, šaunuolė esi... reikia mums imti pvz iš tavęs ir galėsim taip pat džiaugtis rezultatais... nuoširdžiausiai sveikinu...
Dėkui

Dabar ,kaip matosi iš parašo,nebemetu daugiau svorio,nes truputi išsekau,ne sveikatos prasme

QUOTE(Sandruliukas @ 2009 10 17, 22:14)
Dėkui
Dabar ,kaip matosi iš parašo,nebemetu daugiau svorio,nes truputi išsekau,ne sveikatos prasme
Tiesiog jau kaskart galvoju apie kiekvieną kąsnį
Db stengsiuosi išlaikyti esamą svorį ir pamažu pasieksiu tą 60 kg 

Viskas aisku, suprantama... Reikia emociskai atsikvepti... po kurio laiko vel kils upas, naujas entuziazmas ir emocijos...