Mano svoris nejuda iš vietos. Iš 94 kg vėl priėjau prie 95 ir niekaip nė krust. Gal dėl to, kad valgau po 18 val. Nors šiaip valgau nedidelėm porcijom, bet sportu neužsiimu, todėl l. sunku mesti svorį. Tuo labiau, kad man jau ne 30 metų. Esu 46 m. Ir mano apvalumai laikosi jau gana seniai. O gal dar prisideda ir struma? Gal dėl tos strumos ir nepavyksta sublogti. Sako, jei hormonų permažai gaminasi,svoris auga.

QUOTE(Dalelytė @ 2010 09 25, 15:49)
O gal dar prisideda ir struma? Gal dėl tos strumos ir nepavyksta sublogti. Sako, jei hormonų permažai gaminasi,svoris auga. 

O ką sako daktarai ? Beje, aš irgi nebe jauniklė

Sidabrine, ačiū.

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 08 14, 14:32)
Laba diena
Manau ir man pribrendo laikas pasipasakot
Taigi pradėsiu nuo to,kad kai buvau mergaičiukė (iki nėštumo) sverdavau apie 50 kg,ūgis 166 cm. Su s.b. išvykom į U.K.,ten pastojau,augindama pilvuką augo neprašyti kg visur,kaip grybai po lietaus
Kur gi neaugs...Greitas maistas ir pan.Kiek tiksliai per nėštumą priaugau,tai nepamenu,bet virš 20 kg,o po gimdymo pasiekiau 99 kg
Buvau storas paršiukas,verkšlendavau visiems su kąsniu burnoj kokia aš stora,bet nieko nedariau
Pradėjau savim visiškai nepasitikėt,užsidariau namuose ir pan.Pradėjau bandyti mažint maisto kiekį,bet tas trukdavo kol neateidavo vėlus vakaras ir apsiryjusi eidavau miegot.Vėliau bandžiau griebtis lengviausio- lidos..Numečiau 4-5 kg ir vėl didžiulis noras ėsti
viską mečiau.
Prieš šiuos naujus metus buvau pasiryžusi imtis rimtai kovoti su svoriu,bet koją kišo Kalėdos,Nauji,gimtadienis...kol savimi nepasišlikštėjau
Tikriausiai man šito buvo gana
Na ir ką,sausio 7 d 2009 m pradėjau valgyti,o ne ėsti. Pamažu sumažinau porcijas,kai kurių produktų atsisakiau,nevalgiau po 18 val (pradžioj obuoliuką sukrimsdavau ),dariau iškrovos dienas,teko ir 'įkrovaut',bet nebuvo nė akimirkos kad pagalvočiau jog mest viską.
Šiai dienai esu numetusi 30 kg,sveriu 69 kg
Ir siekiu savo tikslo- 60 kg
Sugrįžo namo ir pasitikėjimas ir nenuvertinimas savęs
Sakysit turiu daug valios?Apsiriksit
Turiu daug noro
P.S. Noriu didelį AČIŪ pasakyti savo bendramintėms,t.y. temos 'Damos nevalgo po 18 h' senbūvėms
Sekmes temos autorei 

Taigi pradėsiu nuo to,kad kai buvau mergaičiukė (iki nėštumo) sverdavau apie 50 kg,ūgis 166 cm. Su s.b. išvykom į U.K.,ten pastojau,augindama pilvuką augo neprašyti kg visur,kaip grybai po lietaus

Buvau storas paršiukas,verkšlendavau visiems su kąsniu burnoj kokia aš stora,bet nieko nedariau

Prieš šiuos naujus metus buvau pasiryžusi imtis rimtai kovoti su svoriu,bet koją kišo Kalėdos,Nauji,gimtadienis...kol savimi nepasišlikštėjau

P.S. Noriu didelį AČIŪ pasakyti savo bendramintėms,t.y. temos 'Damos nevalgo po 18 h' senbūvėms

saunuole
Sveikos,
neesu is storuliu, bet padejau jau ne vienai numesti keleta kilogramuku;) Aisku pirmiausiai pati asnt save issibandziau, tas labai efektyviai pavyko - nes dabar valgau kada noriu ir kiek noriu;)
Visa sveriau 52 Kg buvau savim patenkinta, nekreipiau demesio i jokius maisto reguliavimus, dietas ir t.t.
Susipazinau su vaikinu ir mityba pakito - net nepajutau, kaip pradejau valgyti zymiai daugiau ir dazniau (pusryciai, darbe iki pietu skanestai, sotus pietus, vakariene, dar ir sumustinukas pries uzmiegant;))) Maistas ne is geriausiu, nes nebuvo praktiskai laiko kada gamintis - dazniausiau valgydavau pusfabrikacius ir t.t. nepajauciau kaip priaugau 10 kg. Drabuziai lyg ir tiko tie patys tik gerokai apsitempe - atda jau susimasciau ka darau;) Aciu dievui kad anksti, bet kaip ir minejau, pavyko atsikratyti gana greitai neatauganciai. Jau 3 metai laikosi svoris 50 kg. Dabar net ir 48 kg.
Tai papasakosiu, kaip galima suliekneti viska valgant:
Pusryciaukite labai mazu kiekiu:
Kavute (geriausia kuo maziau pieno ir cukraus)
Iprasti pusryciai - jogurtas arba sumustinukas
ir sulciu stikline (galima ir vandens)
Zodziu maza porcija, kad numalsinti skrandzio urzgima
Laikas iki pietu gana nemazas, nes jei tenka pusryciauti pries darba tai pusryciai buna apie 7-8 val.
Sedint darbe su bendradarbiais iki pietu zinoma iseina ne vienas puodelis kavos ar arbatos - kas siam laikui svarbu - prie kavos nekramsnokite NIEKO. Nekaltas obuolys, saldainis, sausainis ir t.t. vis del to yra kolorijos
Pietus: lekste darzoviu sriubos - geriausiai kuo skystesnes. As negaliu sriubos valgyti be grietines, tad nepagailiu sauksto. Ir prie sriubos salotos - be ne didelis bliudas, bet iprastine kavines porcija. tada papildant skrandi dar stikline sulciu, vandens, kavos jau cia pagal kiekvienos poreikius;)
Iki vakarienes vel kaip iki pietus, jokiu papildomu uzkandziu.
nelabai suprabntu nevalgymo nuo 18 val, nes jei eini pvz miegoti 1 val. tai praktiskai gaunasi sioks toks badavimas. Vakariene valgyti geriausia 3 val iki miego.
O vakarienei stengiantis vel sriubytes ir tada jau su seimyna apie 100-120 gr. bet kokios mesytes su darzovemis, kad ir bulvemis ar grikiais ar ryziais. Zodziu normalus antras patiekalas, bet kas nepersivalytumet (trupuciuka truktu iki pacio sotumo).
Taip kiekviena diena valgant patikekit bet kuri numesit svorio - padejau taip atsikratyti jau 2 draugem virsvorio - taigi manau efektyvu ir nesijauti bejege. paprasciausia nereikia valgyti pastoviai - t.y. uzkandziauti. Arba tarkim po pusryciu tarp pietu sukrimtus keleta vaisu nemanyti kad cia tik vaisius ir jis nekoloringas. Jei jei taip yra - tai gaunasi, kad praktiskai kramsnojimas vyksta visa diena: pusryciai, priespieciai, pietus, pavakarei, vakariene ir galiausiai naktipieciai;)
Ir svarbiausia - stengtis visa maista kiek imanoma daugiau patiems gamintis! Uztrunka, bet reikia juk save myleti;)
neesu is storuliu, bet padejau jau ne vienai numesti keleta kilogramuku;) Aisku pirmiausiai pati asnt save issibandziau, tas labai efektyviai pavyko - nes dabar valgau kada noriu ir kiek noriu;)
Visa sveriau 52 Kg buvau savim patenkinta, nekreipiau demesio i jokius maisto reguliavimus, dietas ir t.t.
Susipazinau su vaikinu ir mityba pakito - net nepajutau, kaip pradejau valgyti zymiai daugiau ir dazniau (pusryciai, darbe iki pietu skanestai, sotus pietus, vakariene, dar ir sumustinukas pries uzmiegant;))) Maistas ne is geriausiu, nes nebuvo praktiskai laiko kada gamintis - dazniausiau valgydavau pusfabrikacius ir t.t. nepajauciau kaip priaugau 10 kg. Drabuziai lyg ir tiko tie patys tik gerokai apsitempe - atda jau susimasciau ka darau;) Aciu dievui kad anksti, bet kaip ir minejau, pavyko atsikratyti gana greitai neatauganciai. Jau 3 metai laikosi svoris 50 kg. Dabar net ir 48 kg.
Tai papasakosiu, kaip galima suliekneti viska valgant:
Pusryciaukite labai mazu kiekiu:
Kavute (geriausia kuo maziau pieno ir cukraus)
Iprasti pusryciai - jogurtas arba sumustinukas
ir sulciu stikline (galima ir vandens)
Zodziu maza porcija, kad numalsinti skrandzio urzgima
Laikas iki pietu gana nemazas, nes jei tenka pusryciauti pries darba tai pusryciai buna apie 7-8 val.
Sedint darbe su bendradarbiais iki pietu zinoma iseina ne vienas puodelis kavos ar arbatos - kas siam laikui svarbu - prie kavos nekramsnokite NIEKO. Nekaltas obuolys, saldainis, sausainis ir t.t. vis del to yra kolorijos
Pietus: lekste darzoviu sriubos - geriausiai kuo skystesnes. As negaliu sriubos valgyti be grietines, tad nepagailiu sauksto. Ir prie sriubos salotos - be ne didelis bliudas, bet iprastine kavines porcija. tada papildant skrandi dar stikline sulciu, vandens, kavos jau cia pagal kiekvienos poreikius;)
Iki vakarienes vel kaip iki pietus, jokiu papildomu uzkandziu.
nelabai suprabntu nevalgymo nuo 18 val, nes jei eini pvz miegoti 1 val. tai praktiskai gaunasi sioks toks badavimas. Vakariene valgyti geriausia 3 val iki miego.
O vakarienei stengiantis vel sriubytes ir tada jau su seimyna apie 100-120 gr. bet kokios mesytes su darzovemis, kad ir bulvemis ar grikiais ar ryziais. Zodziu normalus antras patiekalas, bet kas nepersivalytumet (trupuciuka truktu iki pacio sotumo).
Taip kiekviena diena valgant patikekit bet kuri numesit svorio - padejau taip atsikratyti jau 2 draugem virsvorio - taigi manau efektyvu ir nesijauti bejege. paprasciausia nereikia valgyti pastoviai - t.y. uzkandziauti. Arba tarkim po pusryciu tarp pietu sukrimtus keleta vaisu nemanyti kad cia tik vaisius ir jis nekoloringas. Jei jei taip yra - tai gaunasi, kad praktiskai kramsnojimas vyksta visa diena: pusryciai, priespieciai, pietus, pavakarei, vakariene ir galiausiai naktipieciai;)
Ir svarbiausia - stengtis visa maista kiek imanoma daugiau patiems gamintis! Uztrunka, bet reikia juk save myleti;)
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 08 14, 14:32)
Laba diena
Kur gi neaugs...Greitas maistas ir pan.Kiek tiksliai per nėštumą priaugau,tai nepamenu,bet virš 20 kg,o po gimdymo pasiekiau 99 kg.
Buvau storas paršiukas,verkšlendavau visiems su kąsniu burnoj kokia aš stora,bet nieko nedariau. Pradėjau savim visiškai nepasitikėt,užsidariau namuose ir pan.Pradėjau bandyti mažint maisto kiekį,bet tas trukdavo kol neateidavo vėlus vakaras ir apsiryjusi eidavau miegot.Vėliau bandžiau griebtis lengviausio- lidos..Numečiau 4-5 kg ir vėl didžiulis noras ėsti
viską mečiau.
Tikriausiai man šito buvo gana
Na ir ką,sausio 7 d 2009 m pradėjau valgyti,o ne ėsti. Pamažu sumažinau porcijas,kai kurių produktų atsisakiau,nevalgiau po 18 val (pradžioj obuoliuką sukrimsdavau ),dariau iškrovos dienas,teko ir 'įkrovaut',bet nebuvo nė akimirkos kad pagalvočiau jog mest viską.
Ir siekiu savo tikslo- 60 kg
Turiu daug noro

Buvau storas paršiukas,verkšlendavau visiems su kąsniu burnoj kokia aš stora,bet nieko nedariau. Pradėjau savim visiškai nepasitikėt,užsidariau namuose ir pan.Pradėjau bandyti mažint maisto kiekį,bet tas trukdavo kol neateidavo vėlus vakaras ir apsiryjusi eidavau miegot.Vėliau bandžiau griebtis lengviausio- lidos..Numečiau 4-5 kg ir vėl didžiulis noras ėsti

Sveikos mergaitės,
pasidalinsiu ir aš savo patirtimi

Esu buvusi šokėja, jau 5 metai nebesportuoju. Po šio gyvenimo tarpsnio pradėjau valgyti viską, ką noriu ir tai neišėjo į naudą... Esu 1,58 ūgio, sverdavau 49 kg. Taigi priaugau 8 kg.
Netilpau į savo drabužius

Pirmiausia, aišku "rišau" su pyragų ir ledų valgymais vakarais. Po 18 val. gerdavau tik arbatą arba vandenį. Antra, valgydama pietus, atsisakiau bulvių. T.y. valgydavau mėsa su daržovėmis. Trečia, atsisakiau mcdonalds,lavašų, traškučių, kas ištikrūjų nėra sveika. Sunkiausia aišku atsisakyti pyragaičių

Dabar sveriu 52 kg. Ir tai svoris, kuris idealiai man tinka

Sėkmės Visoms

QUOTE(rima86 @ 2010 09 27, 10:46)
Sekmes temos autorei
o sis budas tikrai veiksmingas, ir dar jeigu truputi pasportuoji, tai rezultatas isvis 

...o kai dar skrandį pamažini- tai išvis viskas super einasi...
QUOTE(mamuke68 @ 2010 10 08, 16:05)

O jei nors truputuką valios turėtum, tai nereikėtų jokių operacijų
Aš asmeniškai labai prieš visas nebūtinas intervencijas į organizmą , pakanka ir taip stresų , užteršto oro ir prasto maisto ...
Papildyta:
QUOTE(rima86 @ 2010 09 27, 10:46)
Sekmes temos autorei
o sis budas tikrai veiksmingas, ir dar jeigu truputi pasportuoji, tai rezultatas isvis 

QUOTE(Sankvl @ 2010 10 07, 19:46)
Nepyk,bet tavo meniu parašytas tikrai ne pavyzdys

QUOTE(Azazel @ 2010 10 08, 14:15)
Mergaitės, svarbiausia - žinoti ribas. "Neprisiėsti" daug ir nevalgyti vakare. Nereikia jokių dietų, nemarinkite savęs badu, valgykite daugiau vaisių ir daržovių.
Sėkmės Visoms

Sėkmės Visoms

Ir tau sėkmės

QUOTE(mamuke68 @ 2010 10 08, 16:05)

Deja,kas nori,tam nereikia jokių operacijų kad atrodyt kaip nori

Deja,kas nori,tam nereikia jokių operacijų kad atrodyt kaip nori 
[/quote]
Matai, vienos sako, kad valia atsirado, kitos - kad tą stebuklingą knygą perskaitė ir suprato, kaip reikia maitintis...įvairiai būna...Tiesą retai kuri pasako - tik ne šiame forume...

[/quote]
Matai, vienos sako, kad valia atsirado, kitos - kad tą stebuklingą knygą perskaitė ir suprato, kaip reikia maitintis...įvairiai būna...Tiesą retai kuri pasako - tik ne šiame forume...
QUOTE(mamuke68 @ 2010 10 10, 15:06)
Tai manai pilnas forumas melo?

Bet man pasakykite, iš kur pasiimti tos valios nevalgyti vakare. Juo labiau, kai grįžti po darbo vakare ir visas valgymas prasideda vakare?