Šiandien ir vakar mėsos nevalgiau, tai ledu šiandien prisikimšau. Gavosi tas pats efektas, +1 kg. Dabar sveriu virš 96 kg. Nu visai neturiu valios.

QUOTE(Dalelytė @ 2010 07 25, 19:52)
Šiandien ir vakar mėsos nevalgiau, tai ledu šiandien prisikimšau. Gavosi tas pats efektas, +1 kg. Dabar sveriu virš 96 kg. Nu visai neturiu valios. 

Svertis reikia ryte,ne vakare

QUOTE(Sidabrinė @ 2010 07 25, 19:55)
Svertis reikia ryte,ne vakare
Ir linkiu tau nemesti šito reikalo,žinau kaip sunku,bet žinau ir ką reiškia sverti beveik 100 kg
Būk stipri ir pirmyn,jausk saiką maistui 

Man ryte labiau patinka svertis, nes visada svarstykles rodo mažiau, nei vakare.

Šiaip supratau, kad čia dar reikia valgyti mažiau kaloringą maistą, norint mesti svorį.Sidabrine, ačiū už palaikymą. Stengsiuos lieknėti dėl sveikatos. Mano MB numetė virš 10 kg ir susinormalizavo spaudimas. Dabar jo vaistus nuo spaudimo sugeriu aš.

Šiandien peržengiau 95 kg ribą. Svėriau 94,900 kg. Aš sau termino nenusistatau. Svarbiausia, kad po truputį mažėtų svoris. Kažkur skaičiau, kad organizmui sveikiausia, kai per mėnesį netenki 1 ar 2 kg.

QUOTE(Dalelytė @ 2010 07 27, 12:11)
Šiandien peržengiau 95 kg ribą. Svėriau 94,900 kg. Aš sau termino nenusistatau. Svarbiausia, kad po truputį mažėtų svoris. Kažkur skaičiau, kad organizmui sveikiausia, kai per mėnesį netenki 1 ar 2 kg. 

Dalelyte,per mėnesį normalu numesti 4 kg

as taip pat pries gimdyma sveriau tik 60 kg, bet kai pagimdziau svoris vis mane kankindavo, ir priaugau iki 97 kg
, dabar sveriu 70
, sunkiausia pirmi kokie du menesiai, o veliau pripranti prie kitokio valgymo

QUOTE(rasa1986 @ 2010 07 30, 14:41)
Norėčiau plačiau sužinoti, kaip pasikeitė tavo valgymas. Ką valgydavai anksčiau ir ką renkiesi dabar?

man atrodo, kad svarbiausia yra toks pat dienos ritmas, nes tada gali pavalgyti tokiu paciu laiku, na ar panasiu
. nebevalgiau visokiausiu cipsu,bulkuciu, saldainiu, na kol meciau svori nevalgiau, dabar truputi kartais paskanauju
. o siaip valgiau viska daugiau, tik mazesnemis porcijomis, negu anksciau.
ir aisku jei pirkdavau kazkoki produkta( pvz. surelis ar koks desertas), tai visada uzmesdavau aki i kalorijas
o pagaminto maisto niekada neskaiciavau kaloriju

Merginos, o kaip dėl bananų ir vynuogių? Sako, metant svorį, jų, kaip ir saldumynų, geriau atsisakyti? Ar tiesa?
[

[
QUOTE(Dalelytė @ 2010 08 02, 16:03)
Merginos, o kaip dėl bananų ir vynuogių? Sako, metant svorį, jų, kaip ir saldumynų, geriau atsisakyti? Ar tiesa?

Jeigu dietų laikaisi,tai gal ir tiesa,nesigilinau

Sidabrine - labai ikvepianti istorija. as va persiritau per 30 meti ir ka tu kaip organizmas pasikeite. as pastebejau, kad ypac dabar be sporto as niekaip neatsikratysiu savo papildomu kg, o ir mesti man daug reikia, nes savijauta zymiai geresne kai liekna esu. tai nuo praeitos savaites pradejau maziau valgyti, valgau viska ta pati tik maziau ir saldumynus riboju. su truputeliu sporto jau atsikraciau 3 kg, dar liko 20 pamesti
DALELYTE- as manau, kad organizmui reikia vaisiu, svarbu su saiku, o ne visa maisa vienu prisedimu. as labai daug geru atsiliepimu girdejau spaudziant darzoves ir geriant ju sultis, aisku jas maisai. panaisiai kaip bliudas salotu tik stiklineje. tai as ir pradejau jas gerti.

DALELYTE- as manau, kad organizmui reikia vaisiu, svarbu su saiku, o ne visa maisa vienu prisedimu. as labai daug geru atsiliepimu girdejau spaudziant darzoves ir geriant ju sultis, aisku jas maisai. panaisiai kaip bliudas salotu tik stiklineje. tai as ir pradejau jas gerti.
Mano svoris nuo 95 kg nejuda nei į vieną pusę. Bet sako reikia svorį užtvirtinti kokią savaitę.