Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

ku ku kur visos dingot is akiracio? ax.gif kaip sekasi???
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 05 29, 11:38)
ku ku kur visos dingot is akiracio? ax.gif kaip sekasi???

Nedingom biggrin.gif Man tai šiaip sau sekasi,stumdausi tarp 70-67 kg nors tu ką doh.gif bet db labai susiėmiau,tikiuosi nepaslysiu blush2.gif
Kaip tau sekasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ,
jau senokai buvau užsukus pas jus 4u.gif
Ir matau kad turit puikių naujienų (liniuotei) mirksiukas.gif
Sidabrine, sveikinu su artėjančiu TAIP. 4u.gif
Smagios tokios šventės wub.gif , gerai atšvesti ir svarbiausia laimingai toliau gyventi drauge, meilės, supratimo ir sėkmės victory.gif
Atsakyti
Bielvesta,dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na man viskas gerai,nors nebesportuoju bet svoris krenta,tikiuosi iki vasaros pabaigos atsikratyti viso bagazo,jauciuosi gerai nes atsirado daug zalumynu mano maisto racione,tiesiog dziaugiuosi nes vel galiu segeti sijonukus.
Atsakyti
sidabrine sveikinu su artejanciu svarbiu ivikiu tavo givenime,linkiu kad diena butu tokia kurios nepamirstum visa savo givenima,isimintina ,nuostabi,sklandi,tiesiog nepamirstama jums dviems,jusu svente....
Atsakyti
Vlagita,nu ir prilinkėjei čia man blush2.gif Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
is visos sirdies... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 06 14, 21:45)
is visos sirdies... ax.gif  4u.gif

wub.gif

Atsakyti
Sidabrine, sveikinu 4u.gif bukite laimingi wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal galėčiau ir aš prisijungti prie jūsų šaunaus būrio. Perskaičiau visų jūsų pasisakymus ir esu sužavėta jūsų ištverme ir ryžtu bei valia. Gal kaip nors su jūsų pagalba pavyktų ir man sulieknėti. Labai jau sunku nešiotis 30 kg maišą ant pečių. Nuo balandžio mėnesio man pavyko numesti tik 4 g. Ir tai svyruoja tarp 4 ir 5 kg. Bet dabar pasiryžau susiimti ir jau kelios dienos po 18 val. nevalgau. Tik geriu. Pažiūrėsim kaip seksis? Gal su jūsų palaikymu pradžiai numesčiau nors 10 kg. Na nors dar 5. smile.gif
Atsakyti
Dalelyte,sėkmės tau mirksiukas.gif
Atsakyti