Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

aciu blush2.gif si sekmadieni pasisversiu ir parasysiu kiek dar numeciau jai numeciau,na tikiuosi kad numeciau...sia savaite nekekviena vakara begu nes diena labai pavergstu plusedama darze bet atsilenkimus darau mirksiukas.gif jai as iskrova darysiu su grikiais ar tinka jie?nes nuo pasuku jau bloga.
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 05 07, 21:59)
aciu  blush2.gif si sekmadieni pasisversiu ir parasysiu kiek dar numeciau jai numeciau,na tikiuosi kad numeciau...sia savaite nekekviena vakara begu nes diena labai pavergstu plusedama darze bet atsilenkimus darau mirksiukas.gif jai as iskrova darysiu su grikiais ar tinka jie?nes nuo pasuku jau bloga.

Tinka grikiai,aš ketvirtadieni irgi su grikiais išsikroviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 05 08, 15:14)
Tinka grikiai,aš ketvirtadieni irgi su grikiais išsikroviau  mirksiukas.gif

na issiviriau pusriciams grikiu galvojau skaniai pavalgisiu po zalios arbatos o mama paeme ir aliejaus ipyle,sako nieko as tik biski,negaliu nervuoja vis ilenda i puodus kai as kanors darau,ar labai pagadino man iskrova ar is naujo virtis?
Papildyta:
o kaip pakeisti liniuote kaip pasikeicia rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 05 09, 10:51)
na issiviriau pusriciams grikiu galvojau skaniai pavalgisiu po zalios arbatos o mama paeme ir aliejaus ipyle,sako nieko as tik biski,negaliu nervuoja vis ilenda i puodus kai as kanors darau,ar labai pagadino man iskrova ar is naujo virtis?

o kaip pakeisti liniuote kaip pasikeicia rezultatai?

Aliejus tai kalorijų bomba biggrin.gif Išsivirk kitus mirksiukas.gif

Nueik į savo nustatymus ir koreguok liniuotę,skaičiuką pati pakeisk mirksiukas.gif
Atsakyti
issiviriau kitus lotuliukas.gif ,siai dienai sveriu lygiai90.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ! Prisijungiu prie jūsų visų Aš šiandien jau TREČIA diena valgau grikius su pasukomis. Užsibrėžusi taip valgyti visas 5 dienas(liks dar ketvirtadienis ir penktadienis).
Tik aš grikių visai neverdu. Iš vakaro juos nuplovusi užmerkiu dideliu kiekiu šalto vandens ir per naktį jie išbrinksta, pasidaro minkšti, padaugėja x 3 kartus. Tai reikia orentuotis, kiek pripilti vandens. Geriau daugiau vandens, juk galima nupilti tą vandenį, jei vandens per mažai, tai grikiai tiesiog neišbrinksta ir būna kieti...Sau užsipilu stiklinę(200gr) sausų grikių. Man užtenka( išbrinkę jie sveria 500-600 gr.).
Po 5 dienų bandysiu maitintis PROTINGAI ir SAIKINGAI.
Pradžioje(pirmadienį)05-10d. svėriau 86,800 wub.gif ūgis 164cm., dar rūbams -1 kg. Noriu sverti 75,00Kg , o 69,900 būtų iš fantastikos srities ! Tai tiek mano atvirumo, mergaitės !
Atsakyti
zibuokle,sėkmės tau mirksiukas.gif

Aš tai db tinginiauju,tikros atostogos doh.gif biggrin.gif bet susiimsiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms super 4u.gif !
Išaušo KETVIRTA ištvermės diena.Ryžto dar užtenka ir visai nesunku bigsmile.gif Ir šeima soti, ir aš laiminga biggrin.gif
Ačiū visoms mane palaikančioms bigsmile.gif
Atsakyti
labukas zibuokle 4u.gif
sveikinu prisijungus mes tave palaikysim nes zinom ka tai reiskia...paskaiciau tavo dieta,ar labai sunku taip valgiti?ar alkis nekankina?ir kiek nukrenta?
Atsakyti
Laba naktis, mergaičiukės, kurios visos-garantuoju-jau miega 4u.gif Liūdna man dabar čia vienai.... unsure.gif
.Grikiais prasimaitinau sąžiningai, nenukrypdama nė vienu milimetru į šoną tik 5 dienas, reikėjo 7. Rezultatai tai yra, jaučiu,bet neturiu elektroninių svarstyklių, pirmadienį sversiuosi darbe, tai raportuosiu.
O šiandien, šeštadienį, truputuką pradėjau virsti žmogumi, po truputį , saikingai valgyti. Ir šašlykęlį buvau užraugusi,ir kavos su medumi išgėriau. Padariau sau atradimą: kavą gerti be cukraus ir truputį medaus dėti į burną su šaukšteliu. Kaip patiko , labai skanu : thumbup.gif Dabar kurį laiką nebepirksiu saldainių, tai nereikės nei vaikui knistis ir ieškoti mano slapyviečių. schmoll.gif
Laaabai norėčiau dar sekmadienį pragyventi be priaugimų, o pirmadienį darbe bus lengviau, užgrius rūpesčiai...
Dėl maitinimosi grikiais tai nueikite į "dietų" skyrelį, ten yra tema :
"Grikių dieta". Buvau ten, bet dabar būsiu čia, juk su grikiais baigiau schmoll.gif , dabar mokysiuos vakarais nevalgyti. Girdėjau, kad efektinga. thumbup.gif
Na ir prirašiau, atsibodo ir skaityti tikriausiai bigsmile.gif
P.S. Liniuotėje svorio nekeičiau,nes tikslaus nežinau dabar ax.gif . Tai rezultatai penktadienio ryto, po 4 grikių dienų.
Dabar jau ir aš sakau LABANAKT ! IŠTVERMĖS MUMS VISOMS, LIKIMO DRAUGĖS !
Atsakyti
Zibuokle,kokia gera pradžia thumbup.gif
Patikėk,nevalgymas po 18 h labai efektingas,žinoma dienos metu nereikia apsivalgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
daug valios turi as tai tikriausiai neistverciau tiek dienu vien su grikiais,man geriau vakarais nevalgiti ir nekoloringa maista ,jau ir priprtau atrodo,nebesinori desru...o jaimir uzvalgau ka tai truputi o paskui tokia kalta jauciuosi... verysad.gif
Papildyta:
lauksiu tavo svorio po dietos,as tai arbata ir kava geriu su cukraus pakaitalu sacharinu.
Atsakyti