Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

super sveikinu thumbup.gif as tai svarstikliu neturiu,nes siaip jau butu smalsu pasiziureti ar numeciau kiek ar ne...o siap jauciu kad pilvas nutirpo truputi,na bandysiu pas kaiminka pasisverti sian.
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 04 20, 08:50)
super sveikinu thumbup.gif as tai svarstikliu neturiu,nes siaip jau butu smalsu pasiziureti ar numeciau kiek ar ne...o siap jauciu kad pilvas nutirpo truputi,na bandysiu pas kaiminka pasisverti sian.

Aš be svarstyklių jaučiu net ūpo mesti neturėčiau biggrin.gif
Bet kaip smagu,kad jokių didelių pastangų nebededu,o va laiks nuo laiko po vieną kg nukrenta,taip 60 kg ir pasieksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 04 20, 10:52)
Aš be svarstyklių jaučiu net ūpo mesti neturėčiau  biggrin.gif
Bet kaip smagu,kad jokių didelių pastangų nebededu,o va laiks nuo laiko po vieną kg nukrenta,taip 60 kg ir pasieksiu  biggrin.gif

Sveikinu,
šaunuolė thumbup.gif , tikrai pasieksi mirksiukas.gif

Vlagita, o tu kol svarstyklių neturi, gali apimtis matuotis mirksiukas.gif , matysi rezultatus cm.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielvesta09: 20 balandžio 2010 - 11:56
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 04 20, 11:55)
Sveikinu,
šaunuolė  thumbup.gif , tikrai pasieksi  mirksiukas.gif

Vlagita, o tu kol svarstyklių neturi, gali apimtis matuotis  mirksiukas.gif , matysi rezultatus cm.
Sėkmės  4u.gif

va vakar pasisveriau,dabar sveriu 91kg o buvo 95 ar 96 na ten netiksliai rode tai ir nezinau tiksliai bet ziema pamenu sveriausi buvo 98 kg tai ziugu man kad matosi rezultatai... thumbup.gif nors taip tai niekas nesako kad va pakudai,o man ir nereikia as del saves visa tai darau o dar zmones dabar tokie visi pavydus...nors jus mane palaikikit verysad.gif klubai jau nebeskauda ,dabar koju raumenis maudzia.
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 04 21, 16:26)
va vakar pasisveriau,dabar sveriu 91kg o buvo 95 ar 96 na ten netiksliai rode tai ir nezinau tiksliai bet ziema pamenu sveriausi buvo 98 kg tai ziugu man kad matosi rezultatai... thumbup.gif nors taip tai niekas nesako kad va pakudai,o man ir nereikia as del saves visa tai darau o dar zmones dabar tokie visi pavydus...nors jus mane palaikikit verysad.gif klubai jau nebeskauda ,dabar koju raumenis maudzia.

Man numetus kažkur 10 kg žmonės pradėjo pastebėt kad pakūdau.Laikykis,nepasiduok mirksiukas.gif 4u.gif mes su tavim biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas,aciu uz palaikima merginos,matet kas sian darosi uz lango,ziema atejo...bent jau pas mus tai pusto doh.gif kolkas su sportu praleidau tik viena diena ir tai del oro saligu.
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 04 24, 11:07)
labas rytas,aciu uz palaikima merginos,matet kas sian darosi uz lango,ziema atejo...bent jau pas mus tai pusto doh.gif kolkas su sportu praleidau tik viena diena ir tai del oro saligu.

Sveika,
tu tikra šaunuolė thumbup.gif
Ir rezultatai tavo thumbup.gif , kg tirpsta, jau 7 nebėra, tiesiog puiku !
Nekreipk dėmesio į pavyduolius, visada tokių buvo, yra ir bus ... Tegu sau iš pavydo sprogsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Svarbu kad pati gerai jautiesi, žinai ko nori. Netrūkus vis vien negalės nematyti tavo sulieknėjimo mirksiukas.gif
Laikykis ir nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
labukas mergaites,kaip jum sekasi?as vis dar sportuoju mirksiukas.gif dar pradejau daryti atsilenkimus pritupimus radau sandeliuke lanka tai pasuku... blush2.gif kas naujo pas jus?
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 04 30, 11:35)
labukas mergaites,kaip jum sekasi?as vis dar sportuoju mirksiukas.gif dar pradejau daryti atsilenkimus pritupimus radau sandeliuke lanka tai pasuku... blush2.gif kas naujo pas jus?

Smagu kad rimtai imeisi šio reikalo biggrin.gif thumbup.gif
Aš tai net nežinau,labai neistengiu,bet pamažu,pamažu link tikslo biggrin.gif
Atsakyti
man irgi is pradziu labai sunku buvo,ir greit uzdusdavau ir pavargdavau...bet minties tokios nebuvo viska mesti,nezinau kas man nutiko ir is kur tiek noro,gyvenimo salygos pasikeite gal del to ,atsibodo tos atsargios uzuominos apie mano svori...jau visi nuvertine mane buvo kaip bevale apsileidusia zmogysta,tai tiesiog noriu iroditi kad taip nera,as ir nemegeja sportuoti bet nezinau kas nutiko negaliu sustoti.o kai buna sunkios minutes tai tiesiog mintise sau sakau,kad as apgausiu tik pati save ir tik man paciai bus nuo to blogiau niekam kitam.palinkesiu sau sekmes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kur visos dingo??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2010 05 05, 13:00)
o kur visos dingo??? 4u.gif

Jau 5 kg numetei bigsmile.gif Smagu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti