QUOTE(bliutaite @ 2009 08 21, 12:36)
Man irgi labai sunku laikytis dietu,svarbiausia tureti noro,jau uzkniso girdeti kad oooo Laura susutambejai...vyras sako,kad viskas gerai,bet visi aplink mano ka kita,o ir as pati saves pradedu gailetis,ne del to,kad stamboka,bet del to kad kiti zmones numeta po 30-40kg o as 15kg niekaip nenumeti,apgailetina...

bet pradesiu db po truputi jau laikytis,is pradziu man niekaip neiseis atsikrastyti viso kaloringo maisto bet po 6vakaro tikrai nevalgysiu,siaip as is tu zmoniu kur man uztenka vos kasnio ir man visai dienai uztenka ir kg nekrenta...noreciau autores paklausti kokio maisto visiskai atsikrate?ir kiek vandens gere?
Tai link vakaro nevalgyk sunkaus maisto,kažko lengvo suvalgyk

O po šešių nevalgyk ir kris pamažu svoris
Visiškai kad kažkokio produkto nebevalgyčiau,tai nėra tokio.Tik sakykim labai sumažinau normas.Sakykim seniau mėgdavau (ir db laaaabai vis dar mėgstu) keptas bulves,valgydavau bent į savaitę kartą tai tikrai,o db neatsimenu kada jas valgiau

Saldumynai...va buvo dukros gimtadienis,paragavau torto,o šiaip geriau kokį obuolį,slyvą suvalgau
O vandens iš pražių bandžiau gert kuo daugiau,bet nelenda jis man kasdien po 2 l

Db daugiau išgeriu kavos,arbatos,nei gryno vandens