Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

QUOTE(ausrazs @ 2010 08 10, 15:49)
Autorius tai tokį rodo

Gražus velnias biggrin.gif Gal dar užaugins teisingų žiedų g.gif

Va, ką išdarinėja Vesenyje Griozy - pirma foto .
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 10 rugpjūčio 2010 - 17:07
Labai įdomiai žiedo pirmoje nuotraukoje piešinys išsidėstęs, beveik strepsinė chimera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 08 09, 13:15)
o ryt pas mane atsiras gal keturios ar penkios

Gal jau turi, is kur bigsmile.gif
QUOTE(dzūkė @ 2010 08 09, 13:49)
Ooo  blink.gif , reikėtų temos, kad galėtų dalintis vaizdais ir patirtim biggrin.gif
g.gif 

Na ji ne Lietuvoje gyvena, o Bulgarijoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 08 10, 20:17)
Gal jau turi, is kur 

Ai, jau turiu, atkeliavo iš Maskvos, bet nežinau, kas iš jų bus. Įsodintos į substratą, nors dvi su pumpurais, tačiau beveik visos be šaknų. Po kelionės atrodo nelabai kaip, kiek paglamžytos, pavytusios, kai kurios buvo ir iš vazonėlio iškritusio. Aptvarkiau ir pastačiaus į šiltnamiuką. Būtų gerai, jei bent viena išgyventų, norėčiau susidraugauti su šiuo augalu.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 08 10, 20:42)
Po kelionės atrodo nelabai kaip, kiek paglamžytos, pavytusios, kai kurios buvo ir iš vazonėlio iškritusio.

(Galejai ir man pasnybzdet, kad darai uzsakyma)
Kaip ar atsigavo, kokiu veisliu uzsisakei. lauksim foto sesijos bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas pažįsta šitą vabaliuką? nupurškiau Shultz`o fungicidu radau visokio gėrio ant palangės
user posted image

gal jis taip padarė mano gėlėms?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
gaila, bet darbe nematau nuotrauku. Negaliu nieko patart doh.gif
Atsakyti
Avocete, man labai panašu į tripsą, nors jų "gyvai" nesu mačiusi, tik nuotraukose. Šiuo atveju fungicidas nieko nepadės, reikia insekticido

Pražydo 'DS-Alyje Parusa', sumušęs mano strepsų auginimo rekordus. Lapukas gautas ir pasodintas balandžio pabaigoje ar gegužės pradžioje (gal Skarpionukė atsimena tiksliau), rugpjūčio14 dieną - pirmasis žiedas. Nors žiedas nedidelis, man patinka - ir spalva, ir baltas apvadas. Lūkesčius atitiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 15 rugpjūčio 2010 - 13:37
Tikras rekordininkas. Tikras grazuolis wub.gif Tu siuntinuka gavai 05.11 mirksiukas.gif
Mano stovi visi uzsikonservave doh.gif
Gal kuri nauja tema sukurs, pas mane darbe problematiska daug nuotrauku neatidaro blush2.gif
O pavadinima jei sutinkat siulau "Kiti gesnerijiniai" o kur smulkiom raidem pavardint Streptokarpai, ritleniai, mini sinningia.... Arba "Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai"
Kaip manot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 15 rugpjūčio 2010 - 15:41
Nauja tema
http://www.supermama...howtopic=628777
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti