Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

Na, gal išliks. Ir aš pasisodinsiu visų turimų veislių lapus - jeigu ką...
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 27, 21:39)
Na, gal išliks. Ir aš pasisodinsiu visų turimų veislių lapus - jeigu ką...

gera mintis thumbup.gif kiek turi g.gif ,jei ka zinosiu kur kreiptis biggrin.gif Pas mane tai nera vietos doh.gif
Episcia apgriauze kirmele, o is kur atsirado neaisku doh.gif
kaip tavo Ukrainieciai gyvena, gal jau tuoj zydes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 28 liepos 2010 - 17:23
Skarpionuke, turiu jau mažiau nei pernai, tiksliai neskaičiavau biggrin.gif Mano vienas ukrainietis su pumpurais, o dar vaikučiai neskirti nuo lapo doh.gif Dabar jau nesinori draskyti, nes labai labai smalsu pažiūrėti į žiedus. Gal primesiu naujų žemių ir lauksiu pražystant. Persodinti galėsiu ir rudenį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 28, 19:44)
Skarpionuke, turiu jau mažiau nei pernai, tiksliai neskaičiavau biggrin.gif 

Tikrai įdomu kiek turi ax.gif

Pink Souffle - naujas žiedas prasiskleidęs mano namuose wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 28, 20:54)
Tikrai įdomu kiek turi ax.gif
Pink Souffle - naujas žiedas prasiskleidęs mano namuose

Dzūke, smagu kai naujų žiedelių pasirodo 4u.gif Kaip pas Tave, tai ir lapai iškart tajmsiai pažaliavo blink.gif Na, pasiskaičiavau, 25 veislės - matai, kiek nedaug.
Aš irgi džiaugiuosi: vėl turiu 'Burgundija', teko iš naujo atsiauginti iš lapuko (nors dabar ir senojo krūmo dalis lyg atsigaudinėja.
user posted image
Gal labai "neužteršiu" temos - vis dėlto strepsų giminaitė - pasidžiaugsiu pirmuoju Lindeno kolerijos žiedeliu. Kvepiantis, nors kvapas ne kiekvienam patiktų, aštrokas, panašus į ievų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 29, 10:57)
Dzūke, smagu kai naujų žiedelių pasirodo 4u.gif Kaip pas Tave, tai ir lapai iškart tajmsiai pažaliavo blink.gif  Na, pasiskaičiavau, 25 veislės - matai, kiek nedaug.
Aš irgi džiaugiuosi: vėl turiu 'Burgundija', teko iš naujo atsiauginti iš lapuko (nors dabar ir senojo krūmo dalis lyg atsigaudinėja.

Dėl lapų nežinau, atrodo tokie patys g.gif , tik aš geltoniausius, šiek tiek aprudusius nukirpau ir žinoma įkišau į kiminus blush2.gif biggrin.gif , žinok kaip tvirtai laikosi, leidžia šakneles ir išvaizda visiškai neprastėja blink.gif

Išsivaizduoju tiek veislių žydinčių vienu metu wub.gif , pas mane kitais metais taip bus lotuliukas.gif

Įdomi ta kolerija ax.gif , svarbiausia kvepia wub.gif , nuo mažo žiedelio, nemanau jog būtų kvapo per daug rolleyes.gif
Atsakyti
Dzūke, o kaip laikosi 'Silvia' lapukas? Tokį apgeltusį paėmei - dar gyvas?
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 29, 11:16)
Dzūke, o kaip laikosi 'Silvia' lapukas? Tokį apgeltusį paėmei - dar gyvas?

Gyvas, bet sunkiai kabinasi į gyvenimą biggrin.gif
Atsakyti
Na, toks jau ir atrodė nelabai gyvybingas. Įsivaizduoji, aš dar 'Silvios' nepersodinus, jau visaiū prastai atrodo. Šiandien iš ryto nukarpiau visus žiedstiebius, vakare pasistengsiu vargšelę persodinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 29 liepos 2010 - 11:07
Mano naujokutis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 29, 19:44)
Mano naujokutis smile.gif

wub.gif , Smooched? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 07 29, 20:17)
wub.gif , Smooched? bigsmile.gif

Tas pats smile.gif