Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai 3 tema

Sveikos biggrin.gif Streptokarpu augintojos,kad jusu tokie grazus augaliukai ir zydi,norejau paklausti,o i kokia zeme sodinat g.gif nes durpej nelabai nori augti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 09 11, 10:55)
oij kaip cia tylu  verysad.gif merginos ar pas jus dar zydi strepsai mano kazko nebezydi  verysad.gif matau dar pora pumpuru bet kiti tik lapus leidzia kas cia jiems  blink.gif trys siemet pirkti strepsai irgi nusibaige matyt nebemoku auginti doh.gif  verysad.gif

Žydi žydi rolleyes.gif , gausiausiai moroznyje uzory ir lapai gražūs thumbup.gif , kitų lapai linkę ruduot unsure.gif

Aš sodinau į panašų mišinį kaip sanpaulijasuser posted image
Atsakyti
QUOTE(De Zavu Zavu @ 2009 09 11, 21:00)
Sveikos  biggrin.gif Streptokarpu augintojos,kad jusu tokie grazus augaliukai ir zydi,norejau paklausti,o i kokia zeme sodinat g.gif nes durpej nelabai nori augti schmoll.gif

aš visada pamaišau durpes su paprasčiausiomis žemėmis iš daržo ar šilnamio ax.gif auga, atrodo labai ir nesiskundžia lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmasis Double Scoop žiedelis ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 12, 20:52)
Pirmasis Double Scoop žiedelis ax.gif

Sveikinu, grazuolis thumbup.gif
Atsakyti
auginu ir as strepsiukus...tiesa nekilmingus paprastucius...bet man jie wub.gif
zideliais tik baltas nuvilia...kiti tai jau pora menesiu nesikeicia.....melinasis
raudonas
baltas
tisa baltas man jau trecias...kazko jie man mirsta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 13, 11:39)
auginu ir as strepsiukus...tiesa nekilmingus paprastucius...bet man jie  wub.gif

Labai grazus thumbup.gif o juk svarbiausia ne pavadinimas ar veisle, bet kad dziugintu mus savo ziedais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 09 12, 21:42)
Sveikinu, grazuolis  thumbup.gif

Ačiū biggrin.gif

evers, gražūs tavo strepsiai thumbup.gif , bet pastebėjau tie nekilmingi kaip gausiai žydi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 13, 21:36)
Ačiū biggrin.gif
evers, gražūs tavo strepsiai thumbup.gif , bet pastebėjau tie nekilmingi kaip gausiai žydi blink.gif

turbut patinka...kiekviena diena ateinu pasigroziu...jau du menesius dziugina tokia gausybe ziedeliu.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 13, 21:36)
pastebėjau tie nekilmingi kaip gausiai žydi blink.gif

Žiūrint, kaip auginami ir koks yra veislės potencialas smile.gif
'Bristol's Lan Doodoe' user posted image 'Night Beacon' user posted image
Papildyta:
QUOTE(De Zavu Zavu @ 2009 09 11, 21:00)
Sveikos  biggrin.gif Streptokarpu augintojos,kad jusu tokie grazus augaliukai ir zydi,norejau paklausti,o i kokia zeme sodinat g.gif nes durpej nelabai nori augti schmoll.gif

Geroje durpėje (labiausiai tinka aukštapelkių) turėtų augti, žinoma, periodiškai patręšiant. Negaliu pasakyti konkretaus mišinio ir proporcijų, nes vis dar eksperimentuoju.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 09 14, 21:25)
Žiūrint, kaip auginami ir koks yra veislės potencialas smile.gif 
'Bristol's Lan Doodoe' , 'Night Beacon'

Nu jooo blink.gif thumbup.gif wub.gif

... o auginam gi visos gerai biggrin.gif
Atsakyti
nieko nezinau... blush2.gif kai tik nusipirkau tapacia diena persodinau i paprasta geliu zeme...mat durpiu neperku...visos gelytes pas mane zemej...
Atsakyti